Duidelijke website en goede prijzen. Glas werd conform afspraak geleverd en ook nam de chauffeur telefonisch nog even contact op toen hij in aantocht was. Superservice van chauffeur Henk (met haar e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Weer een glasplaat besteld prima op tijd tijdelijk in opslag ivm verhuizing en daarna geheel volgens specificatie thuis bezorgd . Alleen wij hebben ons 0,5 cm vergist, de tafel was korter ( fout meub... Ver más
La empresa ha respondido
Blijven lokkertjes plaatsen op internet. HR++ isolatieglas al vanaf 28,75 EUR. Heb ze hier al over geinformeerd via email, 2 maanden geleden. Reactie: Dit zou aangepast worden, want inderdaad de... Ver más
De bestelling van 5 stuks ruit Kathedraal glas (gehamerd glas) van 73 x 165 cm 4 mm dik: per ruit € 90 excl btw dus incl btw ca € 109 per ruit...terwijl eenzelfde ruit bij een firma in Kraggenberg ca... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod!
Información de contacto
Venturistraat 7 , 6718 XW, ede, Holanda
- 0318763900
- info@glaskoning.nl
- www.glaskoning.nl
Ha contestado el 12% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Super vriendelijk
Super vriendelijk, hulpvaardig en snelle levering. Echt een aanrader!

Respuesta de Glaskoning.nl
Top geregeld binnen de afgesproken…
Top geregeld binnen de afgesproken levertijd geleverd.
netjes afgeleverd met vooraf een belletje.

Goed en betaalbaar.
2x glas besteld en keurig volgens afspraak geleverd. Netjes door vriendelijke bezorger binnen weg gezet.

Prima bedrijf
Doe al tijden bestelling bij deze.
Erg fijn bedrijf vriendelijke chauffeur en erg meedenkend.
Vind de lange levertijd soms wel lastig.
Maar wie weet in de toekomst.

Respuesta de Glaskoning.nl
Niet slecht maar wel traag
Prijs is redelijk en uiteindelijk krijg je ook wat je hebt besteld. Maar een levertijd van vier tot zes weken voor twee kleine stukjes dubbelglas vind ik wel erg lang.
Het hoeft echt niet binnen een week, maar ergens tussen de 1 en 3 weken zou prima moeten kunnen lijkt me.

Respuesta de Glaskoning.nl
Beste Glaskoning ik heb betaald maar…
Beste Glaskoning ik heb betaald maar geen glasplaat hoe lossen we dit op

The best of the best
The best of the best , they delivered a little bit too late but when I asked them to deliver before my vacation ,they arranged and I really appreciate that . The glass been delivered exactly as I expected. Perfect 👍

Snel en makkelijk
Snel en makkelijk. Levertijd helder draadglas was wel een paar weken, maar daar kon ik rekening mee houden.
Alweer een zeer geslaagde bestelling / levering
Wederom is mijn bestelling perfect afgehandeld. De website en order tool zijn duidelijk en de prijs wordt meteen aangegeven. Je krijgt duidelijke mails over de order. Je wordt 1 week voor de levering gemaild met de datum en tijdstip. De chauffeur is correct en zet de ramen netjes binnen neer. En de levering is in mijn geval binnen 4 weken afgerond. Wat wil je nog meer.

Respuesta de Glaskoning.nl
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs…
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en een goed werkende klantenservice die ook nog eens snel reageert en bereikbaar is.
Echt een aanrader!

Respuesta de Glaskoning.nl
Koop nu sinds 3 jaar mijn glas bij de…
Koop nu sinds 3 jaar mijn glas bij de glaskoning alleen maar positieve ervaring.
De laatste ruit was 19 maart geleverd.
Perfect

Top levering
Super goede levering,wordt profecioneel afgeleverd,meet heel veel respect voor het glasproduct en de klant
Hiervoor mijn dank,

Respuesta de Glaskoning.nl
Website is duidelijk en het juiste raam…
Website is duidelijk en het juiste raam selecteren erg makkelijk. Prijs en levertijd zijn ook prima. Wel handig om meerdere ramen te bestellen want je moet wel orderkosten betalen. Werd telefonisch ook goed en vriendelijk te woord gestaan.
Erg tevreden over deze leverancier.

Super tevreden
Goede uitleg op de site hoe je best de vensters op meet. Zodat je geen verkeerde maten doorgeeft.
Heel overzichtelijk om alles door te geven.
Alles werd op tijd geleverd, door een zeer vriendelijke medewerker van "glaskoning".

Geen kennis van zaken. Prutsers
Enkele uren na plaatsing knapte het voorzetraam doormidden. Glaskoning wil niet meedenken over mogelijke oorzaak. Zij vinden dat de klant die kennis van zaken moet hebben. Prutsers. Aanbod is een nieuw raam bestellen waarvoor dan geen verzendkosten worden berekend. Wie zegt ons dat die niet ook weer doormidden gaat. Wij constateren geen enkele kennis van zaken bij Glaskoning en zullen daar dan ook zeker nooit meer iets bestellen.

Geen absurde glasprijzen
Geen absurde glasprijzen, top kwaliteit en keurige sales/after sales.
Kort: top bedrijf met goede service.

Respuesta de Glaskoning.nl
Deze zomer driemaal glas besteld ( in…
Deze zomer driemaal HR++glas besteld ( in totaal 17 ruiten). Website is zeer goed, zoals bv. voor ruiten met bijzondere maten. Als je roosters bijbestelt, rekenen ze zelf uit hoeveel de glasplaat korter moet worden. Gebruiksvriendelijk dus. Besteltijd is vijf weken en dat is elke keer, op hooguit een dag na, ook zo.

Respuesta de Glaskoning.nl
Alle 8 hr++ netjes en correct volgens…
Alle 8 hr++ netjes en correct volgens planning en afspraak geleverd. Maten zijn precies als opgegeven en passen goed.
Ramen hebben iets andere kleur coating maar dat ziet een enkeling.
Dik tevreden.

Respuesta de Glaskoning.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.