Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para empaquetado
  2. Vidriería
  3. Mayorista de cristalería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fremragende service

Fremragende service. Lige efter bogen. Kan anbefales!

1 de agosto de 2024

Respuesta de GlasogFlasker.dk

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi gør os umage hver eneste dag efter at levere den bedste service til vores kunder, og er rigtig glade for at det også bliver værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid utroligt servicemindede og…

Altid utroligt servicemindede og løsningsorienterede. Og super hurtig ekspedition. Stor anbefaling herfra!

2 de julio de 2024

Hej Marie.
Tusind tak for de rosende ord. Vi sætter stor pris på loyale kunde som dig, og er glade for at vores service bliver værdsat. Vi ses en anden god gang på webshoppen.

Hurtigt og troværdigt!

Det er anden gang jeg bestiller en kasse med 104 flasker. Leveret til døren og et solidt produkt. Dejligt!

17 de junio de 2024

Hej Verner.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ses på webshoppen en anden god gang.

Bestilte 20 glas og låg

Bestilte 20 glas og låg, desværre manglede der et enkelt låg.
Det var løst på meget kort tid + kompensation endda..

Kun ros her fra

10 de mayo de 2024

Hej Mathias,

Tusind tak for de pæne ord. Vi prøver hver dag at gøre vores bedste for vores kunder, og er glade for din oplevelse selvom der kan ske fejl fra vores side af.

Super service!
Hurtig svartid, kort lev tid, super handel

3 de mayo de 2024

Hej Søren.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse hos os, og at vores levering og service bliver værdsat.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Mega god service

Havde købt nogle glas for 1/2 år siden og havde fået leveret forkert str. låg dertil. Men jeg havde ikke regeret på det, indtil jeg nu stod og skulle bruge de glas hvor jeg så ringer til dem, og uden at stille spørgsmål sender de bare nogle nye låg.
Super service og mindst 5 stjerner til jer...

11 de abril de 2024

Hej Helle.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter utrolig stor pris på din anmeldelse. Vi stræber altid efter at gøre det ypperste for at levere en god service til vores kunder, og er glade for at det også bliver bemærket og værdsat.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang. :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation - god efterfølgende service

Jeg bestilte 55 sodavandsflasker.

Firmaet nedjusterede antallet af flasker på grund af lageret. Ok, det kan jo ske - men i stedet for at spørge, om man vil vente på flere flasker på lager, så nedjusteres ordren først til 39 og dernæst 29 flasker og afsendes. Firmaet kontakter ikke en for at bekræfte, om dette er ok, og det eneste sted man kan se det, er allernederst i hhv. e-mail med ordrebekræftelse nr. 2 og 3.

Det ser jeg naturligvis ikke. Resultatet er, at jeg står med besøg udefra og alt klar til at tappe, men at jeg kun har halvdelen af de nødvendige flasker.

Det er simpelthen for dårlig kommunikation med kunden.

Opdatering 15/3: Firmaet har givet en pæn undskyldning for forløbet og fortalt, at det er en svipser.

6 de marzo de 2024

Hej Søren.

Desværre sker der engang imellem fejl i både kommunikation og levering, og her har vi desværre ikke været gode nok.

Jeg er glad for vi kunne løse tingene over telefon og mail efterfølgende, og dermed fundet en passende løsning. Vi gør normalt alt hvad vi kan for at levere den bedste service til vores kunder(som du forhåbentlig også kan se her på trustpilot), men i dette tilfælde har vi desværre fejlet.

Vi håber at du vil lade tvivlen komme os til gode næste gang, så vi kan vise, at vi gør alt hvad vi kan for at levere den bedste service til vores kunder.
Endnu engang skal jeg beklage din oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og let levering. Godt produkt. Fine små sylteglas, der skal bruges til krydderier.
Første levering var transportskadet, men der blev lyn hurtigt sendt en ny fejlfri levering.

5 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og hurtig service og…

Venlig og hurtig service og mailrespons, fine produkter og skarpe priser.

27 de febrero de 2024

Hej Lisbeth.
Mange tak for de pæne ord. Vi gør altid det ypperste til at vi både kan levere en rigtig god service, og skarpe priser på vores produkter.
Vi håber at se dig på shoppen en anden god gang.

4 de enero de 2024

Hej Bjarke.
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi gør altid hvad vi kan for at levere den bedst mulige service, og er glade for når det også bliver værdsat.

Jeg håber vi ses en anden god gang på webshoppen :)

Din navnebror Bjarke // Glasogflasker.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.