Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Ver más
La empresa ha respondido
Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Ver más
La empresa ha respondido
I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Ver más
La empresa ha respondido
Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Ver más
GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.
Industrivej 4, 6870, Ølgod, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig ekspedition, god service og kommunikation. Kan anbefales!!!
Webshop med skarpe priser og rigtig god kundesupport!
Det var en hurtig super levering!! kan varmt anbefales!! har nu fået glas og flasker gennem flere år, og altid hurtigt!! og tingene er hele!! flot!!

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Altid utroligt servicemindede og løsningsorienterede. Og super hurtig ekspedition. Stor anbefaling herfra!

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Det er anden gang jeg bestiller en kasse med 104 flasker. Leveret til døren og et solidt produkt. Dejligt!

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Bestilte 20 glas og låg, desværre manglede der et enkelt låg.
Det var løst på meget kort tid + kompensation endda..
Kun ros her fra

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Havde købt nogle glas for 1/2 år siden og havde fået leveret forkert str. låg dertil. Men jeg havde ikke regeret på det, indtil jeg nu stod og skulle bruge de glas hvor jeg så ringer til dem, og uden at stille spørgsmål sender de bare nogle nye låg.
Super service og mindst 5 stjerner til jer...

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Jeg bestilte 55 sodavandsflasker.
Firmaet nedjusterede antallet af flasker på grund af lageret. Ok, det kan jo ske - men i stedet for at spørge, om man vil vente på flere flasker på lager, så nedjusteres ordren først til 39 og dernæst 29 flasker og afsendes. Firmaet kontakter ikke en for at bekræfte, om dette er ok, og det eneste sted man kan se det, er allernederst i hhv. e-mail med ordrebekræftelse nr. 2 og 3.
Det ser jeg naturligvis ikke. Resultatet er, at jeg står med besøg udefra og alt klar til at tappe, men at jeg kun har halvdelen af de nødvendige flasker.
Det er simpelthen for dårlig kommunikation med kunden.
Opdatering 15/3: Firmaet har givet en pæn undskyldning for forløbet og fortalt, at det er en svipser.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Hurtig og let levering. Godt produkt. Fine små sylteglas, der skal bruges til krydderier.
Første levering var transportskadet, men der blev lyn hurtigt sendt en ny fejlfri levering.
Venlig og hurtig service og mailrespons, fine produkter og skarpe priser.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Glas og Flasker.dk er flexible og til at forhandle med. Ekspeditionen blev klaret hurtigt og effektivt.
Super smooth. Jeg havde en lille reklamation, den blev promte håndteret på en super god måde. Anbefalinger herfra.
Más información sobre otros tipos de reseñas.