Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para empaquetado
  2. Vidriería
  3. Mayorista de cristalería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service!

Super service. Jeg skrev en besked i min ordre om at det hastede og fik kort tid efter en mail om at de ville sørge for afsendelse samme dag. Et par timer senere fik jeg en mail om at min ordre var afsendt! Det er stjerne-service 😍

13 de diciembre de 2023

Hej Stefan.

Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer i denne kolde tid. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe med din ordre som hastede. Vi stræber os så vidt muligt efter at have en god, effektiv og hurtig service - Og vi er glade for at det også bliver værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse og kundeservice!

Rigtig god oplevelse og kundeservice!
Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste medarbejder, og sendte herefter en mail med billeder og en beskrivelse af pakken. Jeg blev mødt med stor imødekommenhed, og nye glas blev fluks sendt afsted.

Kan varmt anbefale GlasogFlasker, - jeg vil i hvert fald selv bruge dem igen en anden gang. :)

24 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Hej Antonia.

Tusind tak for din positive anmeldelse og flotte ord! Det varmer i denne kolde vintertid.
Vi beklager de beskadigede glas, men det glæder os, at vi kunne løse problemet hurtigt og sende dig nogle nye. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden! 😊🌟

Meget tilfreds

God service 👍

13 de octubre de 2023

Hej Jørgen.

Mange tak anmeldelse. Vi er rigtig glade for at vores service bliver værdsat hos vores kunder.
Jeg håber vi ses en anden god gang på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid rigtig og hurtig levering

13 de octubre de 2023

Hej Torben.

Tak for din flotte anmeldelse. Vi stræber altid efter at levere vores ordre hurtigt til vores kunder, og er glade for det bliver bemærket.
Jeg håber vi ses en anden god gang på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner herfra, samt en varm anbefaling.

lavede en fejl ved bestilling, de var vågne på lageret de skrev til mig om det var ok de rettede fejle.
ellers altid super hurtig service, kan man forlange mere nej vel så 5 stjerner herfra, samt en varm anbefaling.

18 de septiembre de 2023

Hej Svend-Åge.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig meget pris på. Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service til vores kunder, og er glade for at det bliver bemærket og værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at handle med dem

Altid en fornøjelse at handle med dem, og man for en rigtig god hjælp til de rigtige produkter.

18 de septiembre de 2023

Hej Carsten.

Det er fornemme ord - tusind tak for det.
Vi står altid gerne til rådighed med vejleding og hjælp til vores kunder.

God hjemmeside

god hjemmeside, let at finde rundt, også hurtig levering

17 de septiembre de 2023

Hej Hans.

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er rigtig glade for at vi hele vejen rundt kan gøre det til en god oplevelse for vores kunder at handle hos os, og er glade for din positive oplevelse hos os. Jeg håber vi ses en anden god gang på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og rimelg pris

Hurtig ekspedition og rimelig pris

14 de septiembre de 2023

Hej Niels.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at vores hurtig service bliver værdsat. Vi stræber også altid efter at have markedets bedste priser.

rigtig flotte varer

13 de septiembre de 2023

Hej Tove.

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er også glade for de produkter vi forhandler, og er glad for du også sætter pris på det.

Godt sortiment hurtig svar

13 de septiembre de 2023

Hej Niels.

Mange tak for de pæne ord og din fine anmeldelse. Det er vi rigtig galde for. Vi prøver så vidt muligt at have så stort et sortiment som overhovedet muligt, og er glade for det bliver værdsat.
Jeg håber vi ses på webshoppen en anden god gang. :)

Hurtig Service

Hurtig og flink

11 de septiembre de 2023

Hej Jens.
Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi meget pris på. Vi håber at se dig en anden god gang på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man skulle tro de vil have faste kunder

Har nu to gange bestilt glas hos glasogflasker. Det virker super godt, pakket forsvarligt og med information om hvad der er hvor. Hurtig leveringstid. Kommer igen

6 de septiembre de 2023

Hej Aske.

Det var da utrolig fornemme ord at få med på vejen.
Det er vi super glade for. Tusind tak for det.
Vi ses en anden god gang på webshoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt sendning af varen og hurtig…

Hurtigt sendning af varen og hurtig leveret. Det er ikke sidste gang jeg handler med denne virksomhed.

14 de agosto de 2023

Kære Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores hurtige forsendelse og levering. Det er noget vi har stor fokus på, og det betyder meget for os at have tilfredse kunder som dig.
Vi ser frem til at se dig på webshoppen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har vi handlet der nogle gange og…

Nu har vi handlet der nogle gange og hver gang er varerne leveret til den lovede tid.👍
Er varen ikke på hylden, bliver vi ringet op med det samme og får besked. Enten om vi vil have en lign vare eller om vi vil vente/afbestille.
Det er service! Derfor 5 stjerner.
Venligst René

16 de agosto de 2023

Hej René,

Mange tak for din fantastiske feedback! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft positiv oplevelse ved at handle hos os. Vi bestræber os altid på at opfylde vores løfter om leveringstider samt service, og holde vores kunder informeret, hvis en vare mod forventning skulle være utilgængelig.

Vi ser frem til at se dig på webshoppen en anden god gang.

God service.

De havde ikke de flasker jeg havde bestilt, så blev jeg ringet op og fik tilbudt en dyrere model til samme pris 🙂

7 de agosto de 2023

Hej Lone.

Mange tak for de fine ord. Som du skriver kan det af og til ske at vores flasker er udsolgt, og det var dejligt at vi sammen kunne finde en god løsning. Vi stræber altid på at kunne give den bedste service til alle vores kunder.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig hjælpsom kundeservice og…

Virkelig hjælpsom kundeservice og hurtig ekspedition. Tak for handlen.

1 de agosto de 2023

Hej Mette.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback! Det glæder os, at vores service og hurtige ekspedition er blevet bemærket. Vi gør en stor dyd ud af altid at give den bedst mulige oplevelse for vores kunder.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtig og god service altid

14 de junio de 2023

Hej Marianne.

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med vores service på Trustpilot.
Det glæder os at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse hver gang du har benyttet vores service. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service til vores kunder, og det er fantastisk at vide, at vores indsats bliver værdsat.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.