Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kwa ervaring bij global is Slap slechte kwaliteit!! Geen bescherming rond slap waardoor je al drekt krassen hebt op de slap bij aankomst De slaps gaan heel gemakkelijk open en zonder prob... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste grading van twee kaarten bij GG is zeer goed bevallen. 1X Pokemon kaart en 1X Superman revenge squad kaart. Beide zijn beoordeeld met een 9 voor de eerste keer ben ik daar hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag mijn kaarten gedrade in onvast mogen nemen. Mooie slabs, mooie cijfers (op een enkele kaart na, maar wel realistisch beoordeeld en in lijn der verwachting). Verder vooral duidelijke communicat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een weekje de kaarten binnengehad! Verzenden is vanuit belgie gegaan , alles zeer goed opgevolgd ! Mail gekregen waneer ontvangen en tijdens het graden zelf en waneer het verstuurt is terug naar mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de certificación
  2. Tienda de intercambio de cartas coleccionables

Escrito por la empresa

Hoe werkt het proces? Via de webshop plaats je een order met de gewenste hoeveelheid kaarten die je graag gegraded wilt hebben. Als de order besteld en betaald is ontvang je een e-mail met daarin het grading formulier. Het grading formulier moet ingevuld mee verstuurd worden met de kaarten naar Global grading. Wij verzoeken om de kaarten zorgvuldig te verpakken en verzekerd te versturen. Als tip geven wij mee om de kaart in een soft sleeve (zacht plastic hoesje) te plaatsen en vervolgens deze in een top loader (hard plastic hoesje) te doen. Als de kaart in een doos wordt verzonden, moet je er rekening mee houden dat de kaart niet kan schuiven in de doos. Er kan gebruik gemaakt worden van bubbel plastic of opvullen met papier. Zodra wij het pakket ontvangen hebben beoordelen wij eerst of de kaart origineel is. Het komt wel eens voor dat dit niet het geval is en dan stellen wij je op de hoogte. Deze kaart wordt dan uiteraard niet gegraded. Je wordt in het hele proces persoonlijk geïnformeerd over alle stappen per e-mail. Op deze manier is het altijd duidelijk hoever wij zijn in het grading proces. Waar letten wij op tijdens het graden? Corners Surface Centrering Edges Deze punten worden gecontroleerd met behulp van professionele apparaten. Denk hierbij aan een meet tool, digitale camera's en UV-belichting om alles duidelijk en in detail te kunnen bekijken. Hoe zien de Global Grading kaarten eruit? Wij zijn van mening dat het belangrijk is een mooi label te hangen aan de waardevolle kaarten. Wij hebben daarom ook veel tijd gestoken in het ontwerpen van de labels. Er zijn vier verschillende labels. Het meest waardevolle label is de Global grading Black & Gold met het cijfer tien op de voorkant. Is de kaart beoordeeld met het cijfer negen, zal het label goud met wit zijn. Een zilver label als de kaart een acht krijgt en bronskleurig bij het cijfer zeven. Alle kaarten met het cijfer zes of lager, krijgt een zwart label. Wij zijn een professioneel grading bedrijf en werken enkel met experts, zodat jij er zeker van kan zijn dat jouw waardevolle kaarten correct en naar waarde worden beoordeeld. Dus ben je op zoek naar de beste maar ook de snelste manier om te graden, dan ben je bij ons aan het juiste adres door onze vestiging in Nederland. Het Cijfer Wij werken met vier subgrades om het cijfer te bepalen. Als er bijvoorbeeld op drie subgrades een tien wordt gescoord en op één subgrade een vijf, dan mag het eindcijfer nooit hoger dan één punt scoren op de lage subgrade. In dit geval is dat dus een vijf en dan wordt het eindcijfer een zes. Bij een tien moeten er minimaal drie subgraded een tien zijn en mag er één subgrade een negen zijn. Heb je twee keer een subgrade negen en twee keer een subgrade tien, word het afgerond naar beneden. Als de kaart op alle punten beoordeeld is door onze experts, volgt dus het eindcijfer. Het juiste label wordt geprint en samen met de kaart in de case geplaatst. De case wordt samengeperst met een ultrasonische seal machine, hierdoor blijft de kaart in perfecte conditie. Nu kan je de kaart met een gerust hart showen vanwege de veilige en stevige case. Nu is het proces gereed en het pakket klaar voor verzending. De pakketten zullen altijd verzekerd en met track & trace code worden verstuurd. Hier word je uiteraard weer per mail van op de hoogte gebracht.

Información de contacto

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn eerste ervaring,

Mijn eerste ervaring,

Was een prima bedrijf om je kaarten te laten graden, contact gehad over de mail en telefonisch.
Prima contact en bij vragen kon je ze gerust benaderen.

De cijfers kwamen voor mij echter wat minder terug doordat het wat oudere kaarten waarden en de kaart opzich niet altijd even mooi was.
Ik heb 8 kaarten laten graden en denk dat ik al met al wel wat mis heb gelopen hierdoor maar was voor mij een prima eerste ervaring bij dit bedrijf.

20 de mayo de 2025

Goede en snelle service

Top geregeld en sneller terug dan verwacht.

9 de mayo de 2025

Beste Vincent,

Fijn om te horen dat alles top geregeld was en dat je je kaarten sneller terug had dan verwacht! Thanks voor je review!

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Kaarten snel weer terug van de grading. Top ervaring!

Beste Daniel,

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de communicatie en de snelle service! Bedankt voor je review, we helpen je graag weer de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben me goed op de hoogte gehouden…

Ze hebben me goed op de hoogte gehouden en laten weten of ze de kaarten binnen hadden heel vertrouwbaar

Beste Boy,

Super fijn om te horen dat je je goed op de hoogte gehouden voelde en dat je vertrouwen hebt in ons proces! Dat vinden we heel belangrijk. Bedankt voor je mooie review!

Vakkundig en respectvol gegrade

Goed contact tijdens het grading proces.
Hele mooie slabs, mijn 25 jaar oude kaarten zijn met respect behandeld.

Beste K,

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent over het contact en de behandeling van je waardevolle kaarten! We vinden het belangrijk om met respect met jouw collectie om te gaan. Bedankt voor je vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is precies zo gegaan als het mij…

Het is precies zo gegaan als het mij door global grading verteld is! Goede communicatie! Zeker voor herhaling vatbaar! Gr 🙋‍♀️👍

Beste Lissete,

Wat fijn om te horen dat alles precies zo liep als beloofd! Goede communicatie vinden wij ook super belangrijk. We zien je graag weer terug voor een volgende keer!

Beste Jeroen,

Top om te horen dat je tevreden bent met de snelheid en grading! Thanks voor je review, we helpen je graag weer de volgende keer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn kaart was in perfecte conditie…

Mijn kaart was in perfecte conditie toen ik hem verstuurde toen hij terug kwam was hij bekrast en er zaten deuken in

Beste Sem,
Wat vervelend om te horen dat je kaart beschadigd is teruggekomen. Dat is uiteraard absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We nemen dit soort situaties heel serieus en willen dit graag samen met je oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via e-mail, zodat we dit kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vond het een hele goede ervaring

Ik vond het een hele goede ervaring, de levertijd was redelijk snel ( 2 wekekn ) en ik zag ook dat het in een sleeve gegrade was, dat doen ze bij psa niet.

Beste Junayd,

Wat gaaf om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! Twee weken is inderdaad lekker snel, en tof dat je het waardeert dat we de kaarten in een sleeve graden. Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles goed voor mekaar en ging vlotter…

Alles goed voor mekaar en ging vlotter dan verwacht!

Beste Michel,

Top om te horen dat alles goed verlopen is en zelfs sneller dan je had verwacht! Bedankt voor je vertrouwen en je leuke review!

Service en communicatie

Goede service en communicatie

Beste Ruben,

Thanks voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We helpen je graag weer een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super nette service en je wordt goed op…

super nette service en je wordt goed op de hoogte gehouden. kan ze aanbevelen!

Beste Sjack,

Dankjewel voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat je onze service als netjes ervaart en dat je goed op de hoogte bent gehouden.

met vriendelijke groet,

Goed materiaal van slab!

Goed materiaal van slab!
Goede communicatie en vlotte afhandeling.

Beste Sander,

Super om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en afhandeling. We staan de volgende keer weer voor je klaar!

met vriendelijke groet,

Erg Blij Mee

Snelle levering, en supermooie slabs met mooie grades ontvangen!

18 de abril de 2025
Opinión espontánea

Beste Thijs,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de slabs en de snelle levering! We doen ons best om elke keer weer topkwaliteit te leveren. Bedankt voor je review en tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de eerste keer kaarten opgestuurd

Voor de eerste keer kaarten opgestuurd, kan met elke vraag bij ze terecht via mail of telefonisch staan mij netjes te woord en geven mij een fijn en vertrouwd gevoel!

18 de abril de 2025
Opinión espontánea

Beste Marco de Wit,

Supertof om te horen dat je eerste keer zo goed is bevallen! We doen ons best om altijd goed bereikbaar te zijn en het is fijn dat je je vertrouwd voelt bij ons. Dankjewel voor je mooie review we helpen je de volgende keer weer graag!

Beautifull

Mooie slabs en top kwaliteit graden.

4 de abril de 2025

Beste Jasper,

Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent met de slabs en de kwaliteit van de graden. We doen ons best om altijd topkwaliteit te leveren! Mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben, laat het gerust weten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vreemde beoordeling

Totale optelling van punten was 36 op basis van 4 punten voor beoordeling.
Dan zou de kaart toch een 9 zijn? Alsnog een 8 als waardering ontvangen???

9 de abril de 2025

Beste Davy,

Bedankt voor je review. Begrijpelijk dat het verwarrend kan zijn dat je bij een totaalscore van 36 punten op basis van vier onderdelen niet automatisch een 9 als eindwaardering krijgt.

Het is belangrijk om te weten dat het eindcijfer niet simpelweg wordt berekend door het totaal te delen door 4. Wij werken met een systeem van vier subgrades die samen het eindoordeel vormen.

De eindwaardering is dus niet het gemiddelde, maar wordt bepaald op basis van de laagst gegeven subgrades en de verhouding tussen de cijfers. Bijvoorbeeld:

Als er op drie onderdelen een 10 is gegeven, maar op één onderdeel een 5, dan kan het eindcijfer nooit hoger zijn dan één punt boven de laagste subgrade – in dit geval dus een 6.

Voor een 10 als eindcijfer moeten er minstens drie keer een subgrade van 10 zijn, en mag de vierde maximaal een 9 zijn.

Als je bijvoorbeeld twee keer een 10 en twee keer een 8 hebt, dan gelden de laagste twee cijfers als leidend, en wordt het eindcijfer een 8.

Dit staat ook aangeven op de website.
Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid over de beoordelingsmethode. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!

Global Grading

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.