Vi har booket 2 værelser igennem hotels.com til Copenhagen Go Hotel i Tårnby uden mulighed for aflysning af værelserne. Desværre opdager vi til vores gru, at vi har bestilt til den forkerte dag og vil... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi brugte hotellet til en enkelt overnatning. Vi ankom lidt over 20 og skulle med fly fra Kastrup kl 05:00 om morgenen så et kort ophold. Betjeningen er lidt lige meget. Det er mest bare goddag... Ver más
Vi havde en enkelt overnatning søndag d. 3/7 på Copenhagen go hotel. Receptionisten Steen tog imod os. Sikke et skønt menneske med smittende humør - han fortjener den største ros! Hotellet var som fo... Ver más
Går mere op i deres politikker end deres kunder, ingen forståelse fra personalet. Chefen er krakiler og uddeler bøder for små fodfejl, uagtet at vi har lagt i omegnen af 10.000 kr. for værelser og fo... Ver más
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Går mere op i deres politikker end deres kunder
Går mere op i deres politikker end deres kunder, ingen service overhovedet selvom deres priser er på samme niveau som steder der faktisk levere service i København. Fra nu af booker jeg andre steder
Har overnattet her for første gang.
Har overnattet her for første gang.
Ærgerlig oplevelse. Værelset vi fik var generelt meget koldt på trods af at vi skruede op og sov fuldt påklædte.
Den største faktor i vores ærgerlige oplevelse var da vi ankom.
Vi hafve tilvalgt morgenmadsbuffet for 99kr pr. person, men opdager at vi ikke kan nå morgenmaden der starter kl 5, fordi vi bliver hentet af taxi til lufthavnen 4.45. Vi spørger, det ellers venlige personale, om det, for det første, er muligt at få refunderet morgenmaden. Det er det overhovedet ikke. Dertil spørger vi om de kan tilbyde noget andet, såsom deres sandwich i deres kølemontre, med på vejen, da vi jo egentlig havde betalt for en stor morgenmadsbuffet… Nej, det kan vi overhovedet heller ikke, men vi kan få en to-go kaffe fra en automat, som hotellet i forvejen tilbyder sine gæster. Vi får også at vide, at præcis dette med morgenmad er et gentagende problem med gæster der har booket gennem hotels.com. Måske skulle man kommunikerer med hotels.com så det ikke er et problem…
Her er der altså ingen service at hente… Jeg er meget skuffet over opholdet.

Respuesta de Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City)
Det er ikke nemt at komme til…
Det er ikke nemt at komme til receptionen med bagage. Den udvendige trappe kan gøres bedre. Jeg kan lave en bedre trappe.
Dårlig badeforhorhold
Dårlig badeforhorhold. Ingen små toilet plejemidler (hårshampoo, badesæde) i bade afdeling. DÅRLIGT , AT MAN NU SKAL LEGE AKROBAT.
Ikke nemt som pensionist, som er kommet mange gange, men nu SLUT.

Amarge Go city hotel..
Amarge Go city hotel..
Alt er rent og pænt, men værelserne er lidt trængt med de to senge man kan næsten ikke gå forbi dem, ellers fint hotel..
Ringe oplevelse
Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse på Go Hotel Østerbro. Under mit ophold opdagede jeg, at det ikke længere var muligt at bruge TV'et eller deres Chromecast-service, hvilket ellers har fungeret fint under tidligere ophold. Da jeg kontaktede receptionen for at få hjælp, blev jeg mødt med en komplet mangel på service og hjælpsomhed. Personalet virkede uinteresserede og tilbød ingen løsninger eller forklaring på, hvorfor denne service ikke længere var tilgængelig.
Det er utrolig frustrerende, når noget så simpelt og forventet som et fungerende TV med Chromecast pludselig ikke er muligt, og hotellet samtidig udviser total ligegyldighed over for gæsternes behov. Dette er især skuffende, når man betaler næsten 1000 kr. per nat – så forventer man, at tingene fungerer, og at servicen er i orden. For den pris er det langt fra acceptabelt.
Jeg havde tidligere gode oplevelser her, men dette ophold var en stor skuffelse. Jeg kan desværre ikke længere anbefale dette hotel.
Har aldrig oplevet noget lignende
Har aldrig oplevet noget lignende. Mikroskopisk toilet, hvor du nærmest må bakke ind, det så jeg ikke i annonceringen.Måske i skal fremhæve det? Betalte 899 kr for en nat, ikke ligefrem super billigt. Multi små parkeringspladser, kom ikke i en større bil. Jeg er virkelig målløs over at man kalder det et hotel. Et vandrehjem måske. Kommer der bestemt ikke igen.

Not a supportive experience
I recently had a booking at Go Hotel, but unfortunately, my flight was unexpectedly canceled. I immediately contacted the hotel, hoping they would understand the situation and either allow a cancellation or a modification of my booking. To my disappointment, they refused both options, strictly adhering to their policy without any flexibility.
This inflexible approach left me feeling unsupported during a challenging travel experience.

Godt til prisen
Super godt hotel til prisen! Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser - dette hotel står angivet som et BUDGET hotel og jeg synes prisen i den grad lever op til kvaliteten. Fint moderne rum, ja lidt småt, men igen; deraf prisen! Godt badeværelse i god stand og rent. God service i receptionen og god velsmagende morgenmad. Ikke et stort udvalg (igen deraf prisen) men er sikker at Hotellet smider mindre mad end de andre hoteller med deres overdådige morgenmadsudvalg.
Alt i alt et godt hotel, hvor kvalitet lever op til prisen.
Grundet den lave rating her på Trustpilot, synes jeg at det er på sin plads at nævne at dette hotel får 4 stjerner på Tripadvisor og 7,9 på Booking.com.
En meget positiv start på vores ferie 😊…
En meget positiv start på vores ferie 😊 iht til prisen havde vi ikke de store forventninger. Der er en stor foyer med masser positiv liv. Værelserne er fine. Personalet flinke og imødekommende. langtidsparkeringen er genialt. Desværre sku vi afsted før morgenmaden. Vi kommer helt sikkert igen.
Svære at få fat i
Svære at få fat i. Hotellet havde lavet en fejl, så jeg ikke fik udbetalt mit depositum. Ringede og sendte flere mails, som de ikke tog seriøst. Påstod det var min Banks fejl. Først da jeg kontaktede hotels.com indrømmede de fejlen og ubetalte 2000 kr. Derefter ville de ikke engang snakke eller svare på hændelses forløbet. Det tog 14 dage at få pengene igen og ingen kompensation for alt besværet.

Respuesta de Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City)
Vi var meget tilfredse med vores…
Vi var meget tilfredse med vores ophold.
Det var ikke godt men hellere ikke dårligt, det var meget basic.
-Så godt med parkeringsmulighed ved hotellet og toget der gik lige ved siden af.
Det var dsv meget ærgerligt at der ikke var nogle gardiner til vores stråvindue, så vi vågnede af solen lige i ansigtet og det ødelagde ens måde at stå op på.
Der var problemer med resten til badeværelset så vandet fra bruseren havde svært ved at løb ud, så det ændte ved mit tøj som lå på gulvet, så det blev dsv gennemblødt.
Der var ingen basic sæbe beholder i bruseren og vi havde ikke parket sæbe, da vi aldrig har prøvet at dette var nødvendigt før.
Go Hotel Copenhagen
Fordele:
- Tæt på togstation, Royal Arena, centrum, motorvej og Sverige 👍
- Venlige receptionister
- Rene og velduftende værelser
- Gratis parkering
- Mulighed for at tilkøbe morgenmad, samt snacks og kaffe i løbet ad dagen
- Hyggelig reception/lobby med meget komfortable stole (Hvor er de købt??)
- Elevator
- Døgnåben reception
Ulemper/kritik:
- Vinduerne ville ikke forblive åbne og værelset blev derfor temmelig varmt i løbet af natten
- Badeværelset er meget lille og egner sig absolut ikke til en overvægtig kvinde som jeg (men det fungerede)
- Fjernbetjeningen til TV'et fungerede ikke. Vi hentede nye batterier i receptionen, men det hjalp ikke og vi lod det derfor være
- Morgenmads udvalget ville blive højnet af flere slags frisk frugt (der var 1 slags pr. dag), røræg og bacon
Hvis ikke det var pga min kropslige størrelse, så ville jeg have det fint med at booke her igen- måske findes der værelser med større badeværelser?
Men bortset fra badeværelset var det en fornuftig oplevelse i betragtning af prisen 👍
Et dejligt hotel
Et dejligt hotel. Centralt beliggende. Rene værelser. Meget venlig betjening.
Jeg har igen boet på Go Hotel City
Jeg har igen boet på Go Hotel City, Lergravsvej og kan igen kun siger, man får meget for prisen! Både lejlighed og standart værelse var fine og rene, der var alt hvad der stod der skulle være.
Da jeg havde problemer med uberettiget parkerings afgift på hotellets p plads, var der utrolig god hjælp i receptionen.
Meget venlig og dansk talende personale. Beliggenheden er rigtig god, tæt på Metro og med mulighed for parkering i deres gård.
Det er et rigtig fusket hotel de…
Det er et rigtig fusket hotel de trækker betalingerne flere gange fra din konto, og siger bare de har refunderet dem. Jeg ville tage et hvilket som helst andet hotel.
Hotellet krævede depositum på 2000kr…
Hotellet krævede depositum på 2000kr fordi jeg ikke havde fysisk dankort, men kun dankort på telefonen. Pengene kommer ikke retur på min konto, men de vil ikke gå ind i sagen og beder mig blot vente og vente. (Jeg checkede ud 9/10 og nu d. 16/10 er pengene stadig ikke kommet på min konto).
Værelset var ikke noget at råbe hurra for og personalet var svingene - nogle mere servicemindede end andre.

Excellent !
Was at Go Hotel Saga 1st of September 2023
I have tried a lot of hotels around Istedgade in the past 30 years.
This is probably the best I have tried !
Very clean, very big rooms, very well maintained, and not just the room, also the stairs, the morning-restaurant, the reception - everything.
Down-side: The aircon is a fan, the bathroom-window cannot open full because of a water tap, but it is clean, big, downtown and cheap.
6 out of 5 stars from my experience !
Larm inde på hotellet og udenfor af…
Larm inde på hotellet og udenfor af andre gæster.
Svagt internet, kunne ikke engang trække dr p6 beat.
Mikroskopisk badeværelse og toilettet kunne ikke trække ordentligt ud, samtidig med det løb konstant. Låg til Sæbebeholder faldt ned konstant.
Svært at finde frem til ( ikke hotellets skyld som sådan, men Google Maps og rejseplanen var ingen hjælp).
Skrabet værelse, ikke engang en kogekedel og kaffe/te.
Og hvis city go Gemmasvej svarer: mit bureau har bestilt - jeg havde aldrig selv booket et værelse hos jer!
Personalet er meget venligt, derfor en stjerne.

Respuesta de Go Hotels (Go Hotel Copenhagen / Go Hotel City)
Overraskende godt til overraskende lav pris
Jeg havde helt ærligt ikke forventet ret meget til en pris på under 600 for en overnatning.
Men Go Hotel Saga leverede et dejligt og luftigt værelse med pænt stort og velfungerende badeværelse ud til den rolige baggård - vel at mærke et værelse med lidt finurlige detaljer og bygget af materialer i ordentlig kvalitet sammenlignet med de snævre "plastik-kasser", du bliver indlogeret i på andre billig-hoteller.
Så fint!!!!
Lidt uro på gangen (børnefamilie som nabo), men en god seng og en beliggenhed en armslængde fra Hovedbanegården, hvor hele København er inden for rækkevidde.
Jeg tjekker helt sikkert deres tilbud en anden gang og kommer gerne igen.
Og - helt ærligt - hvis man brokker sig over lidt nabo-larm, mens man bor i Københavns smørhul for no money, skulle man nok have betalt 500 kroner mere for et værelse et andet sted, så jeg forstår slet ikke andres kritik ... du får jo for pokker, hvad du betaler for, og på Go Hotel Saga synes jeg faktisk, at jeg fik lidt mere, end jeg tidligere har fået på Wake-up, Zleep og andre billig-hoteller.
I like <3
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.