Svar på Golamores svar på mitt inlägg 21/02 Tack för ett snabbt svar! Det jag ville ha sagt är att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillämpar. De rabatterar denna "ordina... Ver más
La empresa ha respondido
Bruger Golfamore jævnligt og er meget tilfreds med at kunne spille til halv greenfee pris.
La empresa ha respondido
Vi har lige været i Portugal og alt virkede perfekt, Vi havde booket baner hjemmefra.
With the Golfamore card you play golf for half greenfee at 1600 golf courses in over 30 countries including Sweden, Denmark Norway, Spain, Portugal, Germany, United Kingdom, Ireland, Italy and Poland and more.
Sveavägen 59, 11359, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har lige været i Portugal og alt virkede perfekt,
Vi havde booket baner hjemmefra.
Det har virket i de lande vi har spillet. Det er positivt og nemt.
Det er penge der er givet godt ud.
Utrolig dårlig kundeservice. Jeg fik som julegave en forlængelse af mit abonnement fra 2025 ind i 2026. Ved en fejl var det købt 15.12 2025 til 2025 og ikke til 2026. I systemet fremgår, at jeg allerede VAR kunde i 2025, og ingen køber et årskort gældende fra 15.12-31.12. Ingen af de mails, jeg som modtager af gaven får, viser et årstal, så jeg kan opdage fejlen. Da jeg vil aktivere 2026-kortet ved begyndelse af sæsonen, virker det ikke. Selv om der er betalt for samme år til samme abonnement to gange, vil Golfamore ikke ændre til ny sæson, men mener, at jeg skal købe abonnementet igen. Havde et årstal fremgået af aktiveringsmails, jeg som gavemodtager får, kunne jeg have opdaget fejlen selv. Da jeg opdager det ved golfsæsonens start, siger de, at det er ‘for sent’ at ændre.
Golfamore er bare genial når man nu gerne vil prøve nogle forskellige baner.
No response. Two weeks after placing my order I still haven’t received my Digital Golfamore card. You don’t reply to emails. There is no way to contact you by phone (the automatic system tells me to email info@). Really disappointing. I paid online for the Golfamore Plus card and I feel like nobody wants to help me. I feel robbed. This is embarrassing.
Jag köpte Golfamore-kortet för att spela med rabatt på banor i Spanien. Enligt deras regler var jag sen tvungen att boka starttid via deras app (på OnTee) men den visade att det inte gick att boka under hela december (trots att banans egna bokningssystem har över 95% obokade tider). Jag mejlade dem problemet och fick det mest okunniga svaret någonsin och inget försök att lösa det. GOLFAMORE ÄR RENA LURENDREJARE SOM BARA VILL TA DINA PENGAR OCH SEN INTE LEVERERA NÅGOT AV DET SOM SKA INGÅ I PRODUKTEN DU KÖPER!!
OnTee.com - Golfamore’s bestillingssystem, har forkerte priser og der er ikke muligt at få de korrekte priser eller penge tilbage, når man påpeger fejlen og dokumenterer priserne.
Jeg skrev til dem 53 timer før teetime, men de har først svaret retur samme dag og trukket pengene. De har skrevet at Vi bare kan undlade at bestille hos dem, og bestille direkte på banen.!! Men det er jo for sent at give mig den besked, når jeg ikke kan annullerer uden at det koster penge.
Vi har heller ikke kunne opnå 50% rabat på den aktuelle greenfee pga nedsatte priser i lavsæsonen.Her hvor vi bor kan vi ikke få rabat selvom de er med i Golfamore.
Måske falsk markedsføring?
Jeres tilbagemelding forklarer stadig ikke hvorfor I tager forkerte priser på bl.a. golfbiler. Det fremgår tydeligt hvordan klubben tariffer er og fratager jer ikke for at noterer de korrekte priser i jeres online booking.
Jeg forventer at I sender pengene retur, hvilket I har nægtet.

Respuesta de Golfamore
Anvendelse af Golfamore i Spanien er blevet væsentligt forringet.
På de fleste baner SKAL bookingen foregå via Golfamore App'en.
Processen er helt godnat fordi:
- man skal først skal registrere sig (omstændeligt) i en anden app: Onetee.com, som er smækfyldt med fejl.
- hvis man bliver forhindret i at møde op til en booket tid og ikke annullerer tiden senest 48 timer før, trækkes greenfee brutalt fra dit kreditkort
- hvis én person skal booke en 4-bold skal han indtaste alle de øvrige deltageres e-mailadresser OG Golfamore-numre
Min konklusion: Golfamore kortet der før var meget nem at bruge, er nu blevet skudt ned af tidens bureaukratiske plage.

Respuesta de Golfamore
Dårligt at ikke kunne finde en fyldestgørende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter når man står i klubben ved betaling. Kunne være best hvis rabatten automatisk trækkes fra ved betaling af greenfee uden at vække klubansvarlig kl. 7 om morgnen en søndag.

Respuesta de Golfamore
Hver gang vi forsøger at booke så virker det ikke- det er helt umuligt at opnå rabatten. Fungerer absolut ikke!

Svar på Golamores svar på mitt inlägg 21/02
Tack för ett snabbt svar!
Det jag ville ha sagt är att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillämpar. De rabatterar denna "ordinarie" med t ex 47% och att man betalar 47% el 50% mindre gör inte så mycket o det är definitivt inte 50% utan 3% mindre med golfamore. Det inte förvirring utan enkel matematik.

Respuesta de Golfamore
Más información sobre otros tipos de reseñas.