Super med oversigt på kort - det gør det nemmere at identificere hvilke klubber i et givet område, der er med på ordningen. Nem anvendelse i de fleste klubber. Lidt bøvlet at nogle klubber vil hav... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na het lezen van alle reviews (waaronder nogal wat negatieve ervaringen) heb ik drie digitale kortingskaarten besteld. Het proces werkt prima en snel, dus zeker geen negatieve ervaringen. Bevestigin... Ver más
Bruger Golfamore jævnligt og er meget tilfreds med at kunne spille til halv greenfee pris.
Jag köpte Golfamore-kortet för att spela med rabatt på banor i Spanien. Enligt deras regler var jag sen tvungen att boka starttid via deras app (på OnTee) men den visade att det inte gick att boka und... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
With the Golfamore card you play golf for half greenfee at 1600 golf courses in over 30 countries including Sweden, Denmark Norway, Spain, Portugal, Germany, United Kingdom, Ireland, Italy and Poland and more.
Información de contacto
Sveavägen 59, 11359, Stockholm, Suecia
- 08-120 050 10
- info@golfamore.com
- www.golfamore.com
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vanskeligt at opnår rabat ved betaling af greenfee
Dårligt at ikke kunne finde en fyldestgørende beskrivelse af hvodan man aktiverer rabatter når man står i klubben ved betaling. Kunne være best hvis rabatten automatisk trækkes fra ved betaling af greenfee uden at vække klubansvarlig kl. 7 om morgnen en søndag.

Virker ikke !
Hver gang vi forsøger at booke så virker det ikke- det er helt umuligt at opnå rabatten. Fungerer absolut ikke!

Respuesta de Golfamore
En sanning med modifikation 2.
Svar på Golamores svar på mitt inlägg 21/02
Tack för ett snabbt svar!
Det jag ville ha sagt är att klubbarna i ES visar upp "ordinarie" green fee som de inte tillämpar. De rabatterar denna "ordinarie" med t ex 47% och att man betalar 47% el 50% mindre gör inte så mycket o det är definitivt inte 50% utan 3% mindre med golfamore. Det inte förvirring utan enkel matematik.

Golf Algarve
Golf Algarve: Pestana Baner = pris Golfamore EUR 138,00 - 50% = EUR 69,00. Online pris er EUR 107,00 og giver en reel besparelse på 35,5%. Quinta de Clima og Quinta da Ria = pris Golfamore EUR 200,00 - 50% = EUR 100,00. Online pris er EUR 120,00 og giver en reel besparelse på 16,6%. At Golfamore markedsfører sig med 50% alle baner er direkte løgn og de burde meldes til ansvarlig myndighed i Sverige. Grunden til at jeg giver dem to stjerner og ikke en er at der trods alt er en besparelse selvom den ikke er 50% på alle baner...

Golfamore fungerer fint.
Har lige bestilt 2025 plus med rabat. Ingen problemer med at installere. Husk at locke ud efter bestilling, så kommer nummeret på appen.
Man bliver som potentiel kunde lovet…
Man bliver som potentiel kunde lovet guld og grønne skove, og efterfølgnede opdager man at virkeligheden er en helt anden.
Jeg har købt og betalt men ikke modtaget noget
Jeg har købt og betalt for golfhæftet(golfamore)
Jeg modtog ikke kortnummer.
Jeg har skrevet til dem på mail og på deres hjemmeside men der er ingen respons. Jeg har måtte lave en indsigelse til min bank for at få mine penge igen .
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.