Zending was door Postnl kwijtgeraakt, gemaild en kreeg direct een mail terug met daarin het aanbod even te wachten. Na de termijn direct een nieuwe zending gestuurd gekregen. Top service.
Consulta las opiniones de los clientes
De site verkoopt tweedehands producten, maar vermeld dat niet bij de beschrijving van het product. De prijs was dermate hoog dat ik een nieuw product verwachte. Bij levering bleek het om een gebru... Ver más
Heb een nintendo switch unpatched besteld, kwam vandaag binnen, Helaas was hij gepatched door nintendo, Maar de switch zichzelf kwam wel in goede staat, dus ik kan niet klagen... Volgende keer wel... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
De grootste Nintendo Switch winkel van NL ✅ Games €40,- ✓ Voorraad, morgen in huis ✓ 2 maanden garantie ✓ Keurmerk ✓ Lage verzendkosten ✓ Ophalen in Nijmegen of bestel veilig, snel en goedkoop op GooNintendoSwitch.nl. Spellen, Consoles & alle accessoires!
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Super fijn en goed geholpen
Dit is een fijn bedrijf, die afspraken nakomt, snel levert en een goede prijs/kwaliteit heeft op de spullen.
Product voldoet aan de omschrijving
Product voldoet aan de omschrijving. Ziet er heel netjes uit. Makkelijk met bestellen en snel geleverd! Heel blij mee.
Tweedehands controller
De controller die ik besteld had was tweedehands en ik had gekozen voor een controller die niet helemaal netjes was maar nog perfect werkte en die weer €5 goedkoper was. De goede beoordeling komt door de snelle levering, overzichtelijke en duidelijke website en de controller was exact zoals beschreven. Ik ga hier zeker nog vaker zoeken als ik iets nodig heb voor mijn nintendo switch.
Artikel was volgens de beschreven tijd…
Artikel was volgens de beschreven tijd aangekomen, in de brievenbus.
Snelle levering en prima kwaliteit game
Goede prijzen en snelle levering!
Fijne partij. Goede prijzen en snelle levering!
Erg behulpzaam
Erg behulpzaam, dachten mee in oplossingen. Snelle service!
Great place for secondhand electronics
Top service en product
Was er binnen 24h. Product werkt perfect. Daarnaast kreeg ik een kortingskaart voor deze review: goede marketing.
Lekker klein en makkelijk te gebruiken
De snelle bezorging
Snelle bezorging.
De Nintendo Switch is in perfecte staat geleverd.
Ben er heel erg blij mee.
Slechte zaak
Slechte zaak. Defecte console ontvangen, nooit een vervanger terug kunnen krijgen. Absoluut geen aanrader.
Alles was goed
Alles was goed. Supersnel in huis en het werkt gewoon goed. Ik heb geen verbeterpunten.
Makkelijk in gebruik
Levering op tijd en goed verzorgd.
De levering van Goonintendoswitch was op het afgesproken tijdstip. Degelijk verpakt en alle onderdelen zien er verzorgd uit. Mooi produkt!
Heel te vrede van de klanten service…
Heel te vrede van de klanten service als er iets is en de spelletjes worden heel verzorgd en in goede staat geleverd en heb nooit lang moeten wachten op paktjes
Unpatched switch besteld
Unpatched switch besteld, super blij mee!
Snelle goede levering
Spel werkt goed, snelle levering, niet duur