Zending was door Postnl kwijtgeraakt, gemaild en kreeg direct een mail terug met daarin het aanbod even te wachten. Na de termijn direct een nieuwe zending gestuurd gekregen. Top service.
Consulta las opiniones de los clientes
De site verkoopt tweedehands producten, maar vermeld dat niet bij de beschrijving van het product. De prijs was dermate hoog dat ik een nieuw product verwachte. Bij levering bleek het om een gebru... Ver más
Heb een nintendo switch unpatched besteld, kwam vandaag binnen, Helaas was hij gepatched door nintendo, Maar de switch zichzelf kwam wel in goede staat, dus ik kan niet klagen... Volgende keer wel... Ver más
De controller die ik besteld had was tweedehands en ik had gekozen voor een controller die niet helemaal netjes was maar nog perfect werkte en die weer €5 goedkoper was. De goede beoordeling komt door... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
De grootste Nintendo Switch winkel van NL ✅ Games €40,- ✓ Voorraad, morgen in huis ✓ 2 maanden garantie ✓ Keurmerk ✓ Lage verzendkosten ✓ Ophalen in Nijmegen of bestel veilig, snel en goedkoop op GooNintendoSwitch.nl. Spellen, Consoles & alle accessoires!
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
snel geleverd en top kwaliteit
Eerlijk en snel
De bestelling was vertraagd
De bestelling was een beetje vertraagd, contact met de klantenservice was top.
Daarna hebben ze het snel opgelost.
Ze waren heel eerlijk over de staat van…
Ze waren heel eerlijk over de staat van de tweedehands switch. Hij werk geweldig. De service was alsof ik een nieuw product kocht.
Geweldige service, kwaliteit en producten!
Geweldige service, toffe klantenservice ook. Weten duidelijk goed wat ze doen, perfect mooie V1 Nintendo Switch gekocht, lekker aan het genieten van alle homebrew!
Heel netjes voor een second hand
Heel netjes voor een second hand, door hemelvaartsdag wel wat later dan verwacht
Niets ontvangen
Ik heb nooit iets ontvangen maar ben wel een hoop geld lichter. Diverse keren gezegd dat ik niets heb gehad maar dat ligt aan PostNL. Ik heb bij jullie iets gekocht niet bij PostNL. En wil mijn geld terug.
De site verkoopt tweedehands producten
Bij levering bleek het om een gebruikt, beschadigd, vuil product te gaan. Contact opgenomen en de geboden oplossing was niet toereikend waardoor ik het product retour gezonden heb.
Voor het prijsverschil koop ik nu graag een nieuw product.
Snelle probleemoplossers..
Toen bleek dat het bestelde product niet meer op voorraad was, ben ik snel en goed geholpen met een vervangend product te krijgen. Ook de verzending was snel!
Levert snel :))
Betrouwbare website
Switch console besteld die na 2 dagen aankomt, ik ben er tevreden mee.
Misschien als verbetering de console in een stevig does te verzenden ipv een envolop.
Goede ervaring met de winkel.