Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Att dom inte tar kontanter. Foder trädgård ja allt som vi lite äldre alltid köpt på den så bra granngården butiken. Har vi sedan länge slopat. Pga kontanter tas ej emot. Sååå tråkigt. Låt kontanterna... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Ver más

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

3,9

Todas las opiniones

129 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt dålig kundservice när man…

Riktigt dålig kundservice när man reklamerar en vara, i detta fall ett dyrt valnötsträd som levererades med ohyra och hade forslats fram och tillbaka i tre veckor utan tillgång till ljus och vatten. Vi försökte reklamera det direkt vid inköpet men fick svaret att det var vindskador. Vi fick chansa på att trädet skulle överleva och planterade det enligt rekommendation. Nu är trädet näst intill dött. Då ska vi skicka skrap-prov. Det känns som att de krånglar så att man ska ge upp reklamationen…
Mycket missnöjd!!!

14 de mayo de 2025

Hej Karin,
Vi vill börja med att säga att vi självklart respekterar din upplevelse och tar dina synpunkter på allvar.
Vid reklamationer av buskar och träd köpta i vår e-handel så är det standard att vi begär ett skraptest på stammen som underlag. Det ger oss möjlighet att avgöra trädet/buskens skick och mående då reklamationen sker via mail. Vi beklagar att denna rutinen upplevs som omständlig.
Vi kan se att ditt reklamations-ärende nu är löst och vi hoppas det känns okej med lösningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och smidigt att beställa.

Enkelt och smidigt att beställa.

13 de mayo de 2025

Hej Karin!

Tack för ditt fina omdöme. De gläder oss att höra att du är nöjd med din upplevelse. ☺️

Önskar dig en fin dag!

Så bra kundservice!

Är så otroligt nöjd med deras kundservice!
Hade beställt några varor och blev osäker på om de skulle komma i tid. Hörde av mig till kundservice som direkt tog tag i detta höll mig underrättad och varorna kom i tid. Det bästa var att de hela tiden återkopplade på ett tydligt och ärligt sätt sånt gillar jag.

Shout out till Claudia!

Är dessutom nöjd med varorna!

8 de mayo de 2025

Hej Charlotte!

Vad glada vi blir att höra över din upplevelse och stort tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag. 🌻

Löst

Löstes ok. 👍

5 de mayo de 2025

Hej Albert!

Tack för din feedback.

Att du lyfter detta vidare till oss hjälper oss att lokalisera var vi kan förbättra våran hantering och kommunikation till våra kunder. Detta är något vi tar på största allvar och det är framfört vidare till berörd avdelning, som ska ha tagit direkt kontakt med dig. Samt att du ska ha fått svar med en lösning.

Vi önskar dig en fin dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde köp via en betalapp

Gjorde köp via en betalapp. Fick då inget mailat kvitto men efter kontrakt med Granngårdens kundservice så fick jag en supertydlig instruktion hur jag i betalappen kunde ta fram det.
Mycket stort tack.

30 de abril de 2025

Hej Ulf!
stort tack för ditt fina omdöme!

Snabb service.

8 de abril de 2025

Hej Christer,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ich wollte Ihr Produkt Stıhl GTA 26…

Ich wollte Ihr Produkt Stıhl GTA 26 schon lange kaufen. Sie haben den Online-Verkauf entfernt. Das nächstgelegene Geschäft ist Saffle. Ich wohne in Lilla Edet und kann nicht dorthin kommen. Aber ich kann zu Ihrem Geschäft in Trollhättan gehen. Wenn Sie es dorthin schicken und in Ihrem Geschäft dort das gelbe Licht aufleuchtet, werde ich es sofort kaufen. Ich werde heute zum Beispiel in Ihrem Geschäft in Trollhättan vorbeischauen. Sie können es senden und ich werde es sofort erhalten.

29 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev lite strul med leveransen.

Blev lite strul med leveransen.
Claudia på kundservice löste problemet till 100%.
Så skall kundservice fungera!
Dessutom verkar kundservice vara öppet på helger?!
Perfekt!!

26 de abril de 2025

Hej Nils,
stort tack för ditt fina omdöme!

Enkelt och bra

Enkelt och bra

25 de abril de 2025

Hej Maud,

Allt fungerade mycket bra

Allt fungerade mycket bra. Leveranser enligt belåtenhet

20 de abril de 2025

Hej Håkan,
Tack för din positiva feedback.
Gläder oss att du är nöjd!

Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig helg!

Snöslunga AL-KO Snowline 620E

Jag köpte Snöslunga AL-KO Snowline 620E II.
Efter en snabb leverans så satte jag ihop snöslungan
vilket var enkelt för det var en bra manual som kom med.
Jag kommer att fortsätta anlita Granngården i framtiden för deras sätt att hantera ordrar.

21 de marzo de 2025

Hej Lars,
Tack för din positiva feedback.
Det gläder oss att höra att du haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en fin dag!

Kunniga och hjälpsamma

Personalen är alltid hjälpsam och kunnig. Dessutom är varorna bra och har hög kvalitet.

17 de abril de 2025

Hej Eva,

Stort tack för ditt fina omdöme.

Vad kul att du är nöjd med vår personal samt våra varor.

Önskar dig en glad påsk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra varor tycker jag framför…

Mycket bra varor tycker jag framför allt Hundfodret mycket att välja på

14 de abril de 2025

Hej Lars!

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt utbud av varor.😊

Vi beställde från Granngården online

Vi beställde från Granngården online. När leveransen dröjde kontaktade vi dem och det var en produkt som de inte hade i lager som de väntade på. Det gjorde att vår order tog lång tid att få och vi behövde våra saker i tid. Kundtjänst hade ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Våra varor som fanns i lager skulle skickas så fort som möjligt. Vilket de gjordes, men tyvärr försvann en viktig produkt i transporten, pga av transportören de anlitat tappat bort produkten. Detta gjorde tyvärr att vår vara inte kom i tid, trots att kundtjänst gjorde så gott de kunde. Allt som allt hände olyckliga saker, men vi fick produkterna till slut som hade god kvalitet. Rekommenderar Granngården att byta transportföretag om det går. Trots krångel kan vi rekommendera Granngården. Tänk på att beställa i mycket god tid och höra av er direkt om leverans dröjer, så det kan räddas tidsmässigt. Kundtjänst är hjälpsam.

7 de abril de 2025

Hej Ida,
tack för din feedback och vi tar tacksamt emot dina synpunkter.

Vi är glada att du har förståelse att det ibland kan bli fel i leveranser men att vi alltid hjälper våra kunder lösa dessa.

Min lagda order försvann

Granngårdens bemötande när leverans blir fel, var exemplarisk.

Tack 🌸

2 de abril de 2025

Hej Carina,
Stort tack för din positiva feedback, det gläder oss att du är nöjd med vår kundservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt och enkelt med hemleverans av…

Smidigt och enkelt med hemleverans av foder.

5 de abril de 2025

Hej Margareta,
Stort tack för din fina feedback. Det gläder oss att du är nöjd med ditt köp hos Granngården.

Bra och härlig butik

Bra och härlig butik

5 de abril de 2025

Respuesta de Granngården

Tack för din fina feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Granngården är den som har bra kattmat…

Granngården är den som har bra kattmat för katter med åldersdiabetes. Finns inte varan hemma, är det bara att beställa via nätet, så kan man hämta i butik utan frakt sen.

4 de abril de 2025

Hej Ulrika,

Stort tack för din positiva feedback.
Vad glada vi blir att du är nöjd med vårt utbud av kattmat.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.