Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Ver más
La empresa ha respondido
Att dom inte tar kontanter. Foder trädgård ja allt som vi lite äldre alltid köpt på den så bra granngården butiken. Har vi sedan länge slopat. Pga kontanter tas ej emot. Sååå tråkigt. Låt kontanterna... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Granngården
Mycket enkel shopping av ett stort träd 😄

Respuesta de Granngården
Det är många varor som inte är prissatta, det är över hela butiken. Jag sa det i kassan, som då skylde på att plockade bort prislappen. Kunderna måste då jobba med att plocka bort prislappar på både växter och hundgodis. Tror inte på det. Granngården har blivit så dålig, så dom gör allt för att överleva. Därmed lura folk .

Respuesta de Granngården
Köpte en kvalitets-skottkärra på Granngården i Piteå, trodde jag. Visade sig, när jag med stor möda skruvat ihop allt utom hjulet, att det var fel på en av delarna. Tog felaktiga delen med mig till Granngården, men se det var inte så enkelt att bara byta ut den utan jag fick vackert åka hem, skruva isär allt jag skruvat ihop, lasta in i bilen och köra tillbaka.
Hur svårt hade det varit att ta den felaktiga delen från en annan skottkärra och reklamera den? Inte särskilt kundvänligt.

Respuesta de Granngården
Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemplar från butikens eget lager. Detta kallar jag välvilja, tillmötesgående och en föredömlig samt förnämlig service.

Respuesta de Granngården
Jag tycker att Granngården är pålitliga. De har mycket av det jag behöver!

Respuesta de Granngården
Jag beställde en leksak till min hund och fick något helt annat än vad jag beställt. Kundservice är också bara tillgänglig någon gång per sekel via telefon när en vanlig person befinner sig på jobbet. Skrattretande

Respuesta de Granngården
Bra att man får ha med hund i butiken och trevlig personal (Handen)
Men dåligt att dom inte tar emot kontanter.

Respuesta de Granngården
Hästen mår bra av fodret, han är 30 år. Väldigt bra hemleverans.

Respuesta de Granngården
Har två gånger beställt varor online från granngården, vid båda tillfällena kom varorna bort. Kundservice skyller på Bring, ingen tar ansvar. Riktigt dålig service.
Jag kommer inte att handla här mer.

Respuesta de Granngården
Här finns allt både till djur och trädgård. Trevlig personal.

Respuesta de Granngården
Har sökt dessa potatisar tidigre..
Nu gick det lätt