snabb leverans, det negativa att den jag beställde först var restad, sedan skulle jag få en annan, då var den slut, sedan fick jag en annan som var lite dyrare men fick den för samma pris, en Gram så... Ver más
Bra och konkurrenskraftigt pris på spisen. Klara besked per telefon om när och hur leveransen skulle ske. Snabb leverans av Bring. Bra kommunikation via deras app när de skulle leverera spisen.
Fick snabbt svar av er kundtjänst när jag hade frågor på produkten. Smidigt att beställa och min spis kom hem till mig efter en vecka vilket var mycket bra och enligt vårt önskemål. Bra priser har Grä... Ver más
Har beställt kyl+frys för 9 dagar sedan. Fick orderbekräftelse, men sen blev det tyst. Helt tyst. Har mejlat och frågat om leverans och fick till svar att de ska kontrollera, men sen hände ingenting.... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vår filosofi är enkel. Bra produkter till konkurrenskraftiga priser ger nöjda kunder helt enkelt. Vår styrka och framgång i över 60 år!
Råstorpsvägen 12, 285 93, Markaryd, Suecia
- 043314100
- info@gransbygden.se
- www.gransbygden.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 3% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
filter
snabb leverans vilket är bra
men ingen direkt kunskap kring filtret
ingen instruktion med i förpackning
Information hela vägen från köp till…
Information hela vägen från köp till leverans, Riktigt bra service
Min vara hade tyvär fått en…
Min vara hade tyvär fått en transportskada vid leverand. Efter kontakt åkte jag och bytte (inte så långt). Fick transportkostnaden återbetald.
Har svårt att finna ord.....
Hur vore det om ni levererade beställningen innan ni undrar hur nöjd jag är med mitt köp !!
Inte pålitliga
Inte pålitliga, kommer inte rekommendera Gränsbygden. Beställde kyl, frys, mikro och ugn, med lovad leverans en vecka senare då allt fanns för leverans. Fick ugn, mikro men fick vänta på kyl, frys i 10 veckor och då var det jag som ringde dem för uppdatering. De sa då att produkten var påväg till dem, och leverans inom en vecka. Två veckor senare fanns inte kyl/frys alls hos leverantören så de gav oss andra alternativ. Valde ett av de och fick det levererat men då var det två cm högre än vad vi får in. Då får jag frågan om vi kan prova att trycka in det! Tillbaka med det kyl/frysen, valde det andra alternativet, levererat och passar, men det är tydligt att det varit antingen ett visningsexemplar eller någon som skickat tillbaka det och inte varit nöjd. Under all kritik!
Tycker att man borde får en uppdatering…
Tycker att man borde får en uppdatering när grejerna är restade eller försenade från leverantör. Väntat i typ 2 veckor utan något besked och tar nog ytterligare 1 vecka innan varan hemma.
Hade varit fem stjärnor om ni anlitat…
Hade varit fem stjärnor om ni anlitat någon annan än Bring för leveransen. De körde spisen till ett mellanlager i Östersund och där stannade det upp i vecka innan de hörde av sig om hemleverans. Vi får se när de kan tänkas komma!?
Trevlig o bra service
Bra service
Produkt som hade gott ur hos leverantören…
Gränsbygden tåg ansvar och bjöd att ersätta till samma pris en produkt som hade utgått hos leverantören. även om ersättningsprodukten van dyrare. Toppen service!
Jag ångrade köpet samma dag som jag…
Jag ångrade köpet samma dag som jag hade beställt, detta gick dom med på fast jag får betala en transpirtkostnad tydligen?
Mycket bra pris på spisen och snabb m…
Mycket bra pris på spisen och snabb m leverans.
Snabb leverans och mycket bra…
Snabb leverans och mycket bra samordning med fraktbolaget
Bra pris snabb leverans och service.
Produkten hade varit uppackad tidigare
Produkten hade varit uppackad tidigare, banden som skulle fixera produkten i kartongen var uppklippta och kartongerna var brutna.