Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi anbefaler Grusvej.dk, vi er meget tilfredse

Vi kontaktede Grusvej.dk i efteråret 2023 for at få lavet grundejerforeningens grusvej. Vi har gennem de seneste mange år prøvet andre leverandører og løsningsmodeller, men disse har altid kun holdt ganske kort. Vi inviterede Lars Henrik til møde med grundejerforeningen for at fortælle hvilken løsning de ville anbefale til vores vej, og vi er MEGET tilfredse med både information, vejledning og udførsel. På trods af den meget våde vinter og forår holder vejen FLOT. Der er god afvanding, ingen huller og gode køreforhold. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Grusvej.dk, og giver dem de bedste anbefalinger.

17 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores varmeste anbefaling til eksperterne fra grusvej.dk.

Vi har boet på den samme grusvej i mere end 10 år, og for første gang står vejen knivskarpt. Det er efter at grusvej.dk har tryllet med de rette lag grus-ler, støvbinding, korrekt hældning samt afvandingsbrønde.
Alle vejens beboere, cykler, biler og gående kan nu anvende vejen uden punkterede dæk, og uden at falde i huller.
Vi fortsætter uden tvivl med at bruge grusvej.dk til at vedligeholde vejen, så den fortsat kan stå så smukt.
Vores varmeste anbefaling til eksperterne fra grusvej.dk.

15 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flot og tør vej

Det tog en del tid at komme igang på vores vej i efteråret, men resultatet var flot.
Og grusvejen har klaret den senere tids voldsomme vandmængder i januar med bravur!
Hvor der ellers bare står store pytter og nærmest småsøer rundt omkring på matriklerne, så er grusvejen tør og fin og afvander tydeligvis helt
efter bogen! Og prisen var absolut rimelig.

21 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig planlægning

Bestilte en omgang støvbinding til en vej, fik en pris og sagde ja tak, med betingelsen at vejret skulle være rigtigt, hvilket blev accepteret. Efter de rette vejrforhold skete der stadig intet, ingen støvbinding og ved kontakt efter ca 3 måneder efter 1. Henvendelse havde de glemt mig, og ville komme hurtigst muligt, cirka 2 hverdage efter Henvendelse. Hvilket ikke skete. Ved Henvendelse igen til firmaet var den ene leder/medarbejder på ferie, og ved Henvendelse til den anden leder/Medarbejder var der stadig ikke held med støvbinding, for nr 2 leder/medarbejder vidste ikke noget om ordren. Det bliver så ikke det firma næste gang.

1 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke til at se at de har +30 års…

Ikke til at se at de har +30 års erfaring.
De reklamerede fint med at de havde lavet en grusvej på Ballerup kræmmermarked. Det ville jeg ikke gøre, hvis jeg ønskede kunder i fremtiden. Vejen støvede så meget, at det var svært at køre på vejen, da man simpelthen ikke kunne se noget for bare støv.
Deres +30 års erfaring må de lidt længere ud på landet med.

22 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.