Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg duidelijke uitleg en informatie over mijn haarprobleem en welke producten mogelijk zouden kunnen helpen. Ik heb daarna zelf een keus daaruit gemaakt welk product ik wilde proberen. Helaas no... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een paar jaar geleden zag ik ineens dat midden op mijn hoofd mijn haar wel heel dun werd en ik kreeg een steeds bredere midden scheiding. Ik ben de producten (minoxidil, shampoo en conditioner van Vet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn wimpers waren aan één kant gedeeltelijk uitgevallen, er was duidelijk een ‘gat’ te zien waar alle haartjes waren verdwenen. Na de eerste schrik ben ik op zoek gegaan naar een wimperserum. Ik gebr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos capilares

Escrito por la empresa

Al sinds 2011 is Hairgivers® dé betrouwbare webshop en specialist op het gebied van haargroei en hoofdhuidgezondheid. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 500.000 tevreden klanten in Nederland en Europa bieden wij het breedste en diepste assortiment aan klinisch en wetenschappelijk bewezen effectieve producten. Als enige aanbieder in Nederland vind je bij ons alle grote topmerken, zoals Neofollics, Linn Minoxidil, DS Laboratories en Theradome, onder één dak met een ruim aanbod aan haargroei lotions, shampoos, supplementen en geavanceerde laserhelmen. Als gecertificeerde haargroeispecialist combineren we medische expertise met innovatie en oprechte zorg. Zo zijn wij officieel geregistreerd bij het CIBG en wettelijk bevoegd voor de veilige verkoop van Minoxidil. Onze gediplomeerde drogisten combineren hun vakkennis met inzichten uit de nieuwste wetenschap én onze eigen onderzoeken om jou van actueel, onderbouwd advies te voorzien. Omdat effectieve haargroei vraagt om een volledige routine, helpen we je bij het combineren van de juiste producten voor een gerichte behandeling van binnenuit, buitenaf en een gezonde hoofdhuid — met onze stapelkorting stel je jouw complete routine bovendien extra voordelig samen. Bij Hairgivers willen we dat je elke dag vol zelfvertrouwen voor de spiegel staat. Kies voor een veilige en betrouwbare webshop die écht geeft om jouw haar — jouw haar, onze zorg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,4

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slechte ervaring gehad

Ik had 3 ‘Neofollics Lotion Haargroei Serum (7% Neoxyl)’ producten besteld via Hairgivers.
Ze beloofden levering binnen 1 werkdag, maar uiteindelijk werd het product pas na 6 dagen geleverd.
De klantenservice was om te huilen: ik werd totaal genegeerd en er werd niet eens op de hoogte gehouden.
Gewoon schandalig.

8 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I didn’t receive what was advertised

I didn’t receive what was advertised. The photo and the ingredient list state that 3 tablets contain 160 mg of saw palmetto extract, but my package has only 53 mg. Everything else matches, but I bought the product specifically for the 160 mg. I cannot recommend purchasing here, it feels unreliable. The product is going back. This was my first and last time buying something from them.

11 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik vind dit product het geld niet…

Ik vind dit product het geld niet waard. Het is best veel geld voor 1 flesje shampoo en nergens in hun handleidingen wordt de werking gegarandeerd. Ik vind: als je geen haargroei kunt garanderen, halveer dan je prijs.

Buiten dat: ik gebruik normaal Plantur 39 (kost 12 euro, zelfde inhoud) en na gebruik voelt mijn haar zacht en vol.
Na gebruik van de shampoo van Hairgivers is mijn haar stug, droog, onhandelbaar. En al zou ik 10 nieuwe haren krijgen door deze shampoo, na het gebruik heb ik zoveel klitten dat ik er minimaal 50 uittrek... dus... tja... misschien alleen geschikt voor kalende mannen, zeker niet voor vrouwen met lang haar...

Ik hou het bij Plantur 39 en bij collageen poeder elke dag!!

7 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ten eerste duurt het heel lang dat ik…

Ten eerste duurt het heel lang dat ik het sample van het Hair Growth binnen heb maar ok.

Ten tweede ze sturen het je op om een goed gevoel te geven hoe het werkt pff
Alsof ik na een keer er wat van merk. Het duurt sowieso 4 weken dat aanslaat.

17 de noviembre de 2025

Langzaam, slechte service

Levering duurt inmiddels meer dan een week en ze reageren niet of te laat op mailtjes. Blijkbaar was er een product niet op voorraad waardoor de hele levering vertraagd is en als ik hen niet achter de broek aan zit, gebeurd er ook niks.

27 de octubre de 2025

Super snelle verzending

Super snelle verzending, prima prijzen, fijn product. Heb de Mediceuticals conditioner gekocht om half 11 gisteravond en vandaag om 7 uur ‘s avonds had ik deze al in huis! Perfect.

14 de septiembre de 2025

Niet geleverd

Mijn bestelling van 1 september is na meer dan twee weken nog steeds niet geleverd. Er is daarnaast geen nieuw bezorgmoment bekend en de klantenservice is onbereikbaar via de telefoon, mail en whatsapp. Zie graag mijn pakket of mijn geld terug...

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had 3 potjes van 50ML besteld met…

Ik had 3 potjes van 50ML besteld met een baardroller om mn baardgroei te bevorderen. Ik gebruikte het product elke dag 2x en de baardroller ook 2x per week 6 maanden lang maar het werkte gewoon niet. In het product die de baardgroei moet vorderen zit er nanoxidil wat blijkbaar een nieuw middel is maar het heeft 0 effect. Ik smeer nu al een week minoxidil 5% in combinatie met de baardroller en ik zie na 1 week al direct resultaat met nieuwe haartjes bij mn baard

9 de septiembre de 2025

Topsite!

Goede producten, super snelle levering en als er een probleem is lossen ze die binnen 24 uur op. Bestel hier nu 3 jaar en is altijd top geweesr. Gister probleem gehad met kapotte levering en dit wordt direct goed opgelost. Super fijn!

27 de agosto de 2025

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

2 de agosto de 2025

Beste I.W,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met . We wensen je veel succes in jouw reis naar gezonder haar.

Mocht je nog vragen hebben over de producten of onze service, neem dan gerust contact op via contact@hairgivers.com

Danae
Haarcoach

Top service

Top! Pakketje was lekkend aangekomen. Klantenservice heeft dit netjes opgelost, heel fijn!

28 de mayo de 2025

Beste Almira,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, ondanks het probleem met het pakketje. We doen ons best om altijd snel en netjes te helpen. Graag tot een volgende keer! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling 2 dagen geleden gedaan in de…

Bestelling 2 dagen geleden gedaan in de ochtend. 2 dagen verder nog onbekend wanneer de levering plaats vindt. PostNL is zogenaamd druk in email. Wat ik van hgs gekregen heb. Dit staat niet in mijn PostNL dat het druk is. Terwijl PostNL het pakket nog niet eens heeft. Maar heb andere pakketten gewoon allemaal binnen 1 dag geleverd gekregen via andere webshop. Staat nergens ook wanneer het pakket komt. Is dit normaal via hgs? Kan ook nergens op de website vinden dat ik mijn pakket annuleren kan? Gelukkig mogen ontvangen binnen 3 dagen.

7 de mayo de 2025

Respuesta de Hairgivers®

Dank je wel voor je review. We snappen dat het vervelend is als je bestelling op zich laat wachten. Soms duurt het even voordat PostNL het pakket scant, waardoor het nog niet zichtbaar is in de app, ook al heb je van ons al een melding ontvangen.

Goed om te horen dat je het pakket inmiddels hebt ontvangen. Wil je in het vervolg annuleren of iets aanpassen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice — we helpen je graag.

Team Haargroeispecialist

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product gekocht maar niet ontvangen

Product gekocht maar niet ontvangen. Krijg ook geen contact met het bedrijf.

4 de mayo de 2025

Beste Felmos,

Bedankt voor het schrijven van een review!

Wat vervelend om te horen dat je de order niet ontvangen hebt.

Ik zou je graag willen vragen een mailtje met jouw vraagstuk te sturen naar contact@hairgivers.com. Mijn collega's helpen je graag naar de juiste oplossing.

Danae
Haarcoach

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het haar is dikker en voller

Nadat ik 2x Corona (beide kritiek) heb gehad, verloor ik bijna al mijn lange haren, echt heel erg, dankzij de hair tabletten is mijn haar zelfs langer, dikker en voller!!!! Dank jullie wel.

7 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had persoonlijk advies gevraagd

Ik had persoonlijk advies gevraagd, waardeloos slappe reactie van iemand die duidelijk niet achter de effectiviteit van wat hun reclame aangeeft. En alleen verwijst naar hun webpage om zelf uit te zoeken. En noemde zichzelf haarspecialist die hij of zij duidelijk niet is. Even onzinnige reactie

1 de abril de 2025

Beste K. White,

Bedankt voor je feedback. We hebben je bericht bekeken en begrijpen dat je graag persoonlijk advies wilde. We willen benadrukken dat we volledig achter het product staan dat we in jouw situatie hebben geadviseerd. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en effectief, maar in sommige gevallen geven we aan dat contact met een dermatoloog nuttig kan zijn, omdat wij op afstand geen volledig beeld kunnen krijgen van de specifieke situatie.

We vinden het jammer dat je onze reactie als onvoldoende hebt ervaren en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

Team Haargroeispecialist

8 consejos para escribir buenas reseñas.