Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service endnu en gang! Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse 🩷 Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korresp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, sam... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Gennemført kundeservice

De er så søde!
Havde mistet en ring som jeg tidligere havde købt ved dem. Skulle bruge str. 50 men det havde de desværre ikke på lager. De tilbød derfor at lave en af de andre ringe de havde, om til min ønskede størrelse, (uden beregning). De sendte også en rabatkode som plaster på såret over at jeg havde mistet min tidligere ring. Kan kun anbefales

6 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt arbejde af høj kvalitet

Handcrafted hjalp mig med at genskabe en ring jeg havde mistet, men som var et værdifuldt arvestykke. De kunne ud fra få billeder lave en præcis tegning af en ny ring, som blev til den flotteste ring. Ligesom min tidligere ring, bare ny og helt shine. Virkelig god og professionel service hele vejen igennem. God kontakt til virksomheden, både over mail og fysisk i butikken.
Kan varmt anbefales.

29 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem god kundeservice!

Helt igennem god kundeservice! 💛

Havde bestilt et par øreringe til min kæreste, der desværre var en fejl på. Anders svarede med det samme på min mail, og behandlede det hele til UG. Virkelig en behagelig oplevelse man står tilbage med, selvom man henvendte sig med en fejl. Det er virkelig god service, og en varm anbefaling herfra.
Og hey, øreringene er bare skide flotte, hun er glad👌

2 de octubre de 2024

Super fantastisk kundeservice

Anders tog straks kontakt til mig angående min halskæde som var blevet gjort alt for kort. Allerede dagen efter kiggede han på halskæden, og to dage efter lå den klar til afhenting. Min halskæde har nu det rigtige mål og strammer ikke om halsen. Tusind tak for lynhurtig og fantastisk kundeservice, Anders.

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Handcraftedcph

Selv mange tak Toni, du siger bare til hvis der er det mindste en anden gang. God efterårsdag fra os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sublim håndværk og en service og…

Sublim håndværk og en service og rådgivning som var ud over det sædvanlige 💍👌🏻 klar anbefaling og bestemt ikke sidste gang jeg har købt smykker hos Handcrafted og af Anders.

8 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fineste, fineste resultat og bedste service

Netop foræret min mor den fineste kæde med pendant - indgraveret med børnebørnenes håndskrift og tegning af et lille hjerte. Det blev den fineste, personlige gave og var den bedste service og vejledning op til. Så fin en oplevelse!

26 de septiembre de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg skulle have lavet en ring - hele oplevelsen af at blive hørt om
Mine ønsker , de konstruktive svar på mail ( svarede meget hurtigt ) og det færdige resultat var helt som mine ønsker .
Bedre service findes ikke og flink personale i butikken . Kan anbefales 😊

20 de septiembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Slutresultat tilfredsstillende,

Slutresultat tilfredsstillende,
Men vejen dertil har været kringlet, fyldt med lange mailkorrespondancer og (hvad vi vil kalde) søforklaringer.

Vi har desværre oplevet Anders som værende kundefjern. Vi sidder med lange mailkorrespondancer, hvor vi som kunde får fornemmelsen af at blive spist af med længere forklaringer om hvorfor der helst ikke rettes mere på ringen. Der brøstes sig på costume made produkter og det er de også, men kæden springer lidt af, hvad det angår, når enderesultatet ikke matcher/passer til det bestilte.

F.eks skulle vielsesring passe til forlovelsesring. Vi havde indleveret forlovelsesringen i samme omgang som vielsesringen skulle produceres. Vielsensringen kom alt for lille tilbage. Her tænker jeg at en erfaren guldsmed med sans for detalje burde have kunne se, at størrelserne varierede i sådan en grad, at kunde burde været blevet ringet op. Det kunne have afværget to yderligere tilretninger.
Dernæst kom ringen for stor tilbage, hvortil Anders skriver på mail, at der helst ikke justeres mere på ringen. - Her mener jeg som kunde, at der ikke skulle stilles spørgsmålstegn ved at ringen selvfølgelig skal passe! Og laaange forklaringer og argumentation på mail burde ikke være en realitet med smykker i denne prisklasse.

Kære Anders og Co,
I ved garanteret hvilken episode der tales om, og har jeres mening omkring forløbet. Generelt er vi tilfredse med slutresultatet, men vi kan ikke give jer flere stjerne, da jeres vejledning var skæv x flere og imødekommenhed desværre ikke har været problemfri.

Vi har savnet bedre førstegangsvejledning, mere kundetilstedeværelses fra Anders, kortere mailkorrespondancer med hurtigere problemløsning og mindre søforklaringer.

Vi er kede af at skulle sige det! Men desværre vælger vi i fremtiden anden virksomhed. Og hvad angår ovenstående, har en nær veninde desværre oplevet ligende. Rigtig Ærgerlig tendens :(

Tilføjelse d.26/8: Tak til Anders for at række ud, ringe mig op og give mig en god forklaring på hele miseren! Det giver en stjerne mere i bogen herfra, og viser at det sidder gode mennesker bag virksomheden, som der virkelig ønsker deres kunder det bedste. - Derfor tilføjes der hermed en stjerne mere til den samlede vurderingen! :)

1 de junio de 2024

Respuesta de Handcraftedcph

Hejsa Mia - mange tak for besked. Det er vi da rigtig kede af at høre.

Vi er helt med på hvilken opgave det er kan du tro, og det er bestemt ikke et forsøg på søforklaringer, men kun for at ramme det helt rigtige. Men det er bestemt taget til efterretning her. Vi er jo flere der er inde over en kommunikation som denne.

Vi retter altid gerne ringe til lige så mange gange det kræves, hvilket jeg også ved vi er nået til her. Men vejen der til kan være lidt frem og tilbage - for at sikre os det er tilfældet.

Men kundefjern vil jeg langt fra sige vi stræber på at være - rigtig god dag herfra. Skriver lige bagom!

Anders

Fantastisk oplevelse hos Handcraftedcph

Vi har haft en helt igennem positiv oplevelse hos Handcraftedcph. Vi fik lavet vores vielsesringe hos dem, og i samme omgang skulle min forlovelsesring også laves helt om. Resultatet blev præcis, som vi havde forestillet os. Anders var utrolig hjælpsom og sørgede for, at vores ringe blev nøjagtigt, som vi ønskede dem – helt ned til de mindste detaljer. Han havde desuden stor respekt for vores budget og fandt løsninger, der passede perfekt til os uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Handcraftedcph til andre.

9 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros og anbefalinger her fra

Kæmpe ros og anbefalinger her fra !
Med ønsker om nogle helt særlige og meget unikke ringe med en meget klar forstilling om hvad vi ønskede os , blev vi mødt af et super imødekommende, tålmodigt og meget engageret team, der hjalp , lyttede og vejledte os på bedste mulige vis .. selv om vi uden tvivl var et par krævende kunder , blev vi mødt af positive tilbagemeldinger hver gang ..
nu står vi med et par vanvittigt flotte ringe der er alt hvad vi havde håbet på og mere til .. Kæmpe ros og anbefalinger her fra, både for jeres fantastiske postive måde at møde os på , men især for jeres fantastiske håndværk … Stort Tak ..

26 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt hvad jeg havde drømt om!

Hvor skal jeg starte? At få designet min 10 års bryllupsdags ring af Anders var alt hvad jeg havde drømt om. Han var så sød og professionel igennem hele processen og hjalp med at tilpasse muligheder til vores lille budget - men med en high end service. Resultatet var alt og mere end jeg havde turde håbe på. Jeg er SÅ glad og taknemmelig for Anders hjælp og service og vil kigge på ringen som den perfekte markering af 10 års ægteskab, resten af vores tid. 🥰

18 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt både forlovelsesring og…

Jeg har købt både forlovelsesring og vielsesringe hos Handcrafted. Hver gang har jeg fået den bedst mulige oplevelse.
Jeg kan kraftigt anbefale at købe ringe/smykker hos Handcrafted. Virkelig god betjening og kundeoplevelse samtidigt med det hele virkelig er super flot.

16 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice samt et unikt og smukt håndværk.

Jeg har haft en lang rejse med Handcrafted. Af flere omgange og vel omkring 50 mails frem og tilbage, online møde og telefon opkald købte jeg en smuk forlovelses ring til min kommende hustru. Herefter købte vi vielsesringe med mange mails og endnu et video opkald. Fantastisk kundeservice og virkelig tålmodig rådgivning om løsninger. De tager en godt i hånden og får vist muligheder og er med på alle former for udforskning i et ellers komplekst felt.

Jeg har kun roser til overs for denne fine butik, så håber virkelig for dig der læser med, at du kraftigt overvejer at starte din rejse ind i ægteskabet her.

Mange tak for hjælpen og for produktet/produkterne Anders og i andre.

17 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke ringe og super kundeservice

Vi har fået lavet både forlovelsesring og vielsesringe hos Handcrafted, som vi er meget glade for. Processen har været super nem og deres kundeservice er i top. Jeg vil bestemt anbefale Handcrafted!

22 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice og smykker af høj kvalitet

Jeg har handlet flere gange hos Handcrafted og HVER gang er kundeservicen helt fantastisk - personlig og utrolig kompetent. Jeg har fået speciallavet flere ting, altid af høj kvalitet og med den bedste rådgivning. Kan varmt anbefales!

10 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den ring jeg har købt mistede farve…

Den ring jeg har købt mistede farve efter 1-2 uge. Jeg fik den derefter forgyldt hos dem igen, helt gratis, og så holdte den helt fint. Rigtig god service og utrolig søde at handle med, ikke sidste gang jeg køber smykker her!

11 de diciembre de 2023

Respuesta de Handcraftedcph

Hejsa Nicole - det er jeg rigtig ked af at høre. Det lyder ikke som alt er som det skal være. Lad os endelig få fikset det - vi har fået en mulighed for en stærkere forgyldning - jeg har prøvet din mail, men den virker ikke - skriv endelig på shop@handcraftedcph.com - så klarer vi den selvfølgelig. Rigtig god pinse herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog min ordre hurtigt

Jeg modtog min ordre hurtigt, dog med en lille fejl. Jeg skrev til kundeservice og jeg har aldrig oplevet hurtigere og finere service. Har flere gange købt de smukke smykker, og jeg kan varmt anbefale Handcrafted. Tusind tak for jer.

7 de mayo de 2024

Vil aldrig bruge andre

Det er 2. Gang jeg smider mange penge efter Handcrafted, de har speciel designet en vielsesring og lige nu omrokeret og påsat diamanter på en ring. Servicen er i top, god og hurtig kommunikation, rigtig fair priser sammenlignet med andre på markedet. Jeg er allerede ved at spare op til næste projekt de skal lave inde på det lille værksted😍 KÆMPE anbefaling🫶🏼

15 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.