Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super behagelig, dygtig og med pragmatisk tilgang til opgaverne. Fair time pris og timeforbrug. Kan kun give Henrik min bedste anbefaling, når du har brug for ekstra handy hænder i og omkring din boli... Ver más

Información sobre la empresa

1. Persona de mantenimiento

Escrito por la empresa

Handy CPH hjælper private og erhvervsdrivende med de fleste former for handy opgaver. Høj service og jysk grundighed til fornuftig pris er vores kerneværdier. Vores koncept er enkel og miljøvenligt og vi ankommer på ladcykel, som er pakket med et lille rullende værksted. Transporttiden er derfor effektiv og fleksibel og vi spilder ikke kostbar tid på at finde parkering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe stor ros til Henrik og hans…

Kæmpe stor ros til Henrik og hans grundighed, hjælp og venlighed! Han kan det hele og tænker kreativt ift at få løst udfordrende opgaver! Henrik er kanon til tænke med ift diverse situationer, der skal løses, så han ikke bare kommer og sætter ting op uden at vejlede og rådgive undervejs. Han er enorm rar, venlig og hyggelig at have i sit hjem, hvilket jeg også sætter stor pris på! Kæmpe anbefaling herfra!!🤩

12 de julio de 2026

En meget stor tak

En meget stor tak til Henrik fra handy CPH. Vi er meget tilfredse med de velovervejede og underbyggede råd, som vi fik i forbindelse med ændringer i vores køkken. Vi vil bestemt ringe til handy CPH, så snart vi igen har behov for hjælp.

3 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfredse med løste opgaver!

Vi er netop flyttet til KBH og har i den forbindelse brugt Henrik til klargøring af flere opgaver inden vi skulle flytte ind. Der er næsten ikke det Henrik ikke kan løse, og er der så alligevel noget, melder han ærligt ud og pas på opgaven.

Henrik er yderst omhyggelig, dedikeret og passioneret omkring sit arbejde, og så har han også rigtig god smag omkring indretning af bolig m.m., så han giver osse gerne et godt råd med på vejen.

Vi har flere opgaver ventende forude, som vi vil bede Henrik om at udføre.

10 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible

Did not do a very good job. My bookshelf and bed both collapsed after having this person assemble them. Unfortunately, he refused to return and correctly assemble these.

EDIT: Apparently, the contractor whose name is Henrik Sand is now pretending that he doesn't know me and never worked for me, which is more than a little odd.

6 de enero de 2026
Logotipo de handy CPH

Respuesta de handy CPH

Hi “Bobcat”,
I just read your post. Unfortunately you must mistake me by another person or company, that did the poor work for you.

I never made any work for you, and I apressiate you to withdraw this review and post it to the right person.

EDIT:
Dear “Bobcat” - if I worked for you, why do you not contact me by e-mail or phone, why are you not in my bookoffice, and why do you made reviews with different alias and names on TrustPilot and Google review?

As I read in my original answer, you may confuse me with another handyman. And I kindly ask you to refere your anger to the right person who might have assembled your bed so it collapsed.

Best regards
Henrik
handy CPH

Will reach out again

Henrik was very easy to work with. He is friendly and made sure to follow all the ideas we presented. We will definitely reach out again.

16 de febrero de 2026

Super (handy) Man

Super behagelig, dygtig og med pragmatisk tilgang til opgaverne. Fair time pris og timeforbrug. Kan kun give Henrik min bedste anbefaling, når du har brug for ekstra handy hænder i og omkring din bolig 🚀🇩🇰🌞

15 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.