Hcautoodder Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På trods af stor sommertravlhed, fandt de tid til at få fjernet en fastkilet sten i en bremsekaliber. Flinke og kompetente mennesker, og service til en god pris.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De er flinke der nede og det er en fin bil. Jeg giver kun 3 stjerner fordi vi aftalte af kileremmen skulle skiftes. Den er ikke skiftet da de vurderede det ikke var nødvendigt. Problemet er bare at je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville egentlig gerne have givet mere end fem stjerner. Vi bøvlede med elektriske fejl, som udløste, først manglende bremselys, så konstant bremselys og en bremsekontakt der brændte af tre gange. Det v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID den bedste betjening! Venligt og imødekommende personale! Hurtig og ordentlig behandling uanset bilmodel. Ved seneste besøg en fredag eftermiddag kom jeg med en skrue i dækket - jeg blev betjen... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

HC auto i Odder, et værksted du kan stole på!!

HC auto i Odder, er vær at køre efter hvis ikke du lige bor i omegnen af Odder.
Servicen er høj, kunder kontaktes altid før noget ikke aftalt skiftes. Dele skiftes ikke før nødvendigt. De er klart også gode på prisen. Jeg har ofte hørt på priser andre steder og De ligger tit flere tusinende kroner over HC auto.. og når sin bil forlader værkstedet er den lavet!!! De er rigtig billige på lånebil samt dækopvaring. Ønsker du at købe en let brugt bil, kan du altid finde et stort udvalg hos HC auto, tit med extra udstyr, automatgear osv priserne på disse biler er klart konkurrence dygtige. Du får yderlig garanti ved køb af brugtbil..
Der er også synshal på stedet, så små rep vil tit kunne ordnes så bilen bliver godkendt ved syn.

19 de marzo de 2019

Fantastisk service.

Meget venlig og imødekommende personale, finder ALTID tid til at hjælpe os med reparation af nye problemer på vores biler.
Mens jeg ventet, kom en ældre dame som skulle ik kunne pumpe dæk, det hjalp de med uden problemer.
Fantastisk service.

11 de febrero de 2019

Vores bedste anbefalinger til HCAuto i Odder

Vi har handlet brugt bil med HC AUTO i Odder flere gange , HC auto yder en flot service og er holder altid hvad de lover
HC Auto har en stor ekspertise , og er altid imødekommende i deres tilgang til kunden.
Super service på værksteds siden ifm service.

3 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil lige sige mange tak til team HC…

Vil lige sige mange tak til team HC Auto, var virkerlig presset da jeg kom ud til min bil her til morgen, og mit ene hjul var næsten helt fladt, med et enkelt opkald til jeg,så var dagen redet,
Helt fantastisk service, 5 min efter min opkald stod to mand klar til at sætte mine vinterhjul på min bil, og jeg kunne komme afsted 👍🏻
Det kalder jeg service i top klasse
Tusinde tak

Michael

20 de noviembre de 2018

Ordholdende og reel.....

Allerede ved første kontakt på telefon, vidste jeg hvad jeg ville have - jeg fandt bilen via Bilbasen og rettede efterfølgende henvendelse til Henrik fra HCAutoodder.

At handle bil via telefon, er en ret uvant situation for de fleste men ud fra min beskrivelse af den bil jeg ville sælge fik jeg et tilbud på en byttepris, der var rigtigt fair. Henrik gennemgik den bil han havde til salg (en Volvo V40 Cross Country D4 Momentum) og vi belv enige om en betinget slutseddel, som ville være gældende, når jeg kom hjem fra mit job på søen og kom til Odder, så vi kunne få kigget på hinandens biler.

Som sagt så gjort - i Odder fik jeg kørt en prøvetur (og jeg var sindsygt spændt og helt mundlam bagefter), samtidig med at Henrik gennemgik min Renault Megane, som jeg skulle give i bytte.

Der var intet pjat overhovedet. Aftalen holdt 100%.

Jeg fandt dog en lille stjerne i den ene baglygte - og helt forståeligt foretrækkker Henrik at det bliver ordnet på deres eget værksted. Og så får jeg også lige en roadtrip ud af det. Jeg bliver ikke træt af den Volvo.

Mine største anbefalinger til en forhandler, der holder ord.

...Og priserne: Absolut på den gode side :-)

14 de agosto de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er skønt at komme på dette…

Det er skønt at komme på dette værksted, man blev modtaget med et smil også selv om de var igang med andre kunder..prisen var i den lave ende..det var mit første besøg 100% at jeg kommer igen

27 de julio de 2018

Tak til HC Auto Odder

Efter en dårlig oplevelse i København hvor vi bor, fandt vi et par dage efter en fin hvid Ford Focus på HC Auto Odders hjemmeside.
Tog færgen fra Sjælland samme dag. 5 timer efter kørte vi derfra som ejere af bilen.

Henrik var yderst venlig og service-minded. Vi fik også mulighed for at gennemse bilens undervogn på lift. Den mulighed får man ikke hos mange bilsælgere.

Vi takker Henrik og Stig for super god behandling ! :-)

-Carsten & Reidun

25 de abril de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skidt oplevelse!!

Jeg har lige købt en næsten ny bil hos HC Auto i Odder - det har ikke været nogen videre succes. Prisen var for høj, hvilket jeg naturligvis kun kan bebrejde mig selv, idet jeg burde have indhentet priser fra andre forhandlere, men sælgeren talte desværre så godt for sin sag at jeg blev overbevist.
Da vi havde besluttet os for bilen fandt vi en stor bule, som han sjovt nok aldrig havde bemærket. Den blev efterfølgende rettet tilfredsstillende, men efterlod mig ikke med et bedre indtryk af forhandleren, som formentlig bare håbede at jeg var kommet afsted uden at bemærke den.
Da jeg kørte fra forhandleren fik jeg med det samme en advarselslampe i instrumentbrættet - fedt. Jeg skrev til ham på mail og han ulejligede sig med at svare efter to uger. Der var tilsyneladende tale om en lille ting som kunne rettes på fem minutter. Perfekt tænkte jeg, det kunne jeg lige nå inden arbejde. Men ak, efter 45 min ventetid måtte de give op, og jeg kørte derfra i lånebil.

Jeg kan ikke anbefale jer at købe bil hos HC Auto i Odder.

13 de diciembre de 2017

Fremragende service.

Fremragende service.
Fandt bilen på Bilbasen men skulle af med min gamle bil.
Alt blev aftalt over telefonen og prisen var som jeg håbede, men væsentlig højere end den pris jeg var blevet tilbudt på Sjælland.
Alt stod klart til overlevering på dagen.
Meget troværdig bilhandler (de er vist sjældne) og god kommunikation forud for handlen.
Kan kun anbefales.

9 de octubre de 2017

Holder hvad de lover

Fandt bil på nettet og kontaktede HC Auto. Alt blev aftalt via mail og mobil og handlen blev gennemført fuldstændig problemfrit. Anbefaler HC Auto.

28 de noviembre de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte af Bil

En rigtig bilsnyde sælger, køb ikke din bil har, jeg blev godt og grundig snydt hos hcauto Odder, men takker FDM for hjælpen... køb ikke bil her:-)

17 de noviembre de 2016

Særdeles god service.

Har i dag fået min "nye" brugte bil fra HC Auto. Super fint klargjort og alt i sin skønneste orden. Bilen blev klar på rekordtid og både værksted samt Henrik levede fuldt op til mine forventninger. Kan kun varmt anbefale et besøg ved HC Auto uanset om det drejer sig om bilkøb eller service.

Tak

20 de agosto de 2015

Rigtig god oplevelse.

I forbindelse med jeg havde et nedbrud med bilen fik jeg en fantastisk god service hos HC Auto i Odder. Jeg fik fejlsøgt og repareret min på samme dag. Det var fantastisk god service for mig da jeg kører en del rundt i det østjyske til mit firmas forskellige afdelinger. Denne dag gik skidtet så i stykker i Odder men heldigvis var hjælpen tæt på og bilen var klar til fyraften.

24 de febrero de 2014

Ærligt værksted

Skulle have monteret en bagpotte på min bil. De fandt tid til reperationen samme dag jeg kom, og gjorde det endda rigtig hurtigt og til en fair timeløn. Skal i hvert fald bruges igen :-)

16 de enero de 2014

Fin handel

Fandt en gammel bil (16år), til god pris og i rigtig god stand - var en god og rigtig fair handel. Jeg kan godt anbefale at handle her.

19 de enero de 2011

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.