Vi är enormt tacksamma för den juridiska hjälpen vi har fått från Help. Jag önskar att alla fackförbund hade samma försäkring (tack SEKO) Stort tack - för att försäkringen gav oss möjlighet att få... Ver más
Ovärderlig hjälp. Jag har fått hjälp med flera ärenden. Juristerna är kunniga och har ett fantastiskt bra bemötande i alla avseenden. Skulle rekommendera alla att välja denna försäkring.
Som många andra har skrivit här så har denna försäkringen skickats till mig med Kommunal som medpart. Lockar med tre gratis månader och man måste aktivt själv logga in på deras sida för att tacka "nej... Ver más
La empresa ha respondido
Min jurist Damian var mycket engagerad i mitt ärende. Han förstod min förtvivlan fullt ut. Vi fick igenom ärendet till viss del så jag slapp dubbel fakturering på bredband och lyckades flytta fram nyt... Ver más
Escrito por la empresa
HELP erbjuder privatpersoner och företag juristhjälp genom olika försäkringslösningar. Genom att samarbeta med olika företag, förbund och försäkringsbolag gör vi juridik tillgänglig för alla och skapar därmed ett mer rättvist och hållbart samhälle.
Magnus Ladulåsgatan 63B, 118 27, Stockholm , Suecia
- 08-524 640 00
- info@help.se
- www.helpforsakring.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
HELP försäkring via fackförbund
Jag har HELP försäkring via mitt fackförbund och har fått bra hjälp med att upprätta testamente och framtidsfullmakt. Trevligt bemötande och kompetenta jurister. Brett utbud av tjänster inom juridik.
Arvstvist
Tack vare min försäkring i Help så fick jag hjälp i en arvstvist som slutade bra. Väldigt kunniga och drivande jurister. Belma och Victoria är värda mer än fem stjärnor!
Jag fick snabb och bra hjälp med att…
Jag fick snabb och bra hjälp med att konstruera ett gåvobrev. Help kollade också upp de olika förutsättningarna som gällde för att vara säker på att avtalet blev legit. Tack!
Bemötande
Bemötande, service, kunskap, engagemang och återkoppling är av högsta klass
Avgörande juridisk hjälp vid bodelning
Jag har fått väldigt bra hjälp av HELP. Vid bodelningen var den juridiska hjälpen avgörande för att få min del och faktiskt kunna separera. Jag kände mig hela tiden trygg och informerad. Bemötandet var otroligt bra.
Snabb och professionell handläggning
En mycket snabb handläggning av mitt ärende , vilket utfördes med stor kunskap och erfarenhet
Utmärkt stöd under skilsmässa
Två gånger har jag fått hjälp från HELP. Först i samband med bodelning, sedan gällande vårdnadsbidrag. Båda gånger har stödet varit vänligt, tryggt och proffsigt.
HELP hjälpte oss
HELP hjälpte oss med vårt ärende angående överklagan om skolplacering. Det sköttes med bravur och vi vann mot kommunen. Vi hade aldrig klarat av det själva.
Snabbt, enkelt att få juridiskt riktiga dokument
Det är enkelt att själv fylla i de digitala formulären, men man får även snabbt svar från jurist när man behöver fråga något. Totalt har jag fått ovärderlig hjälp med juridiskt riktiga formuleringar i tre testamenten, ett äktenskapsförord och ett hyreskontrakt. Snabbt och bra bemötande!
Kunnigt hjälpsamt bemötande
Kunnigt hjälpsamt bemötande. Mycket nöjd!
Supernöjd
Supernöjd! Jag kan inte vara mer tillfreds med den hjälp jag fick. Min kontakt var professionell och samtidigt lättsam att ha att göra med. Svarstiderna var alltid korta och jag upplevde att jag alltid blev informerad om det skedde någon förändring i mitt ärende. Jag kan verkligen starkt rekommendera HELP Försäkring till alla som är i behov av juridisk hjälp.
Utmärkt hjälp med testamente från Help
Help Juristförsäkringar har gett mig god rådgivning. Helps jurist intervjuade mig om mina önskemål och upprättade sedan mitt testamente på ett utmärkt sätt. Help rekommenderas varmt.
Tvist i bostadsrätt
Jag hamnade i en tvist med min bostadsrättsförening och hade aldrig klarat ut det utan HELP Försäkrings jurist Karl Liljeholms hjälp. Ärendet var extremt snårigt och långdraget och gick vidare till Bostadsrättsnämnden. Utan Karls hjälp hade jag inte rett ut detta. Är mycket tacksam!
Ni hjälpte mig igenom en tragisk…
Ni hjälpte mig igenom en tragisk upplevelse, där livet vändes opp och ner! Att få stöd samt upprättelse va guld värt! Tack
Snabbt, vänligt och kompetent
Fått jättebra hjälp med testamente, samboavtal med mera. Snabb respons, svar på alla funderingar och tydliga förklaringar på vad som står. Från fundering till färdigt dokument på någon vecka, de gånger jag behövt hjälp.
Allt ingår ju inte i försäkringen
Allt ingår ju inte i försäkringen. Inte samägande lagen, inte uthyrning av bostad, åtminstone inte av en som föräldrarna äger. Tja, är det värt att betala till när vissa saker inte ingår, men som är avgörande. Testamentet, där kanske man får skriva om det själv sen med formuleringarna.
Bra bemötande fick den hjälp jag…
Bra bemötande fick den hjälp jag behövde och det gick smidigt och snabbt.
Sämsta bemötande jag upplevt
Sämsta bemötande man kan tänka sig avsäger sig uppdraget med omedelbar verkan trots att man begärt anstånd hos tingsrätten 2 gånger utan att slutdiskutera med mig som kund för de tror inte man ska vinna tvisten.
Ett mkt vänligt och proffsigt bemötande…
Ett mkt vänligt och proffsigt bemötande samt handläggning av ärendet
Snabb handläggning och bra bemötande.
Snabb handläggning vid skapandet av gåvobrev.
Bra bemötande.
Mycket nöjd seko-medlem.