Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer væk Meget dårlig oplevelse. Pengene trukket på min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke på mail. Når man ringer får man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer H... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordre dato: ons. 09. september, 2015 Ventet toldmodigt. Men bukket under i sidste uge og efter min henvendelse blev den tørret af på at de havde problemer med deres IT "denne uge" som besy... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverings-datoen for varen blev udskudt flere gange. Nu er det 2 1/2 uge siden jeg bestilte varen, og jeg har stadig ikke modtaget dem. Dog har de trukket mit kreditkort. Har forsøgt utallige gange... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig oplevelse. Pengene trukket på min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke på mail. Når man ringer får man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer Helsekost ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Helsekost.dk har et bredt udvalg af de mest seriøse helsekost og kosttilskud, samt særlige fødevarer med unikke egenskaber.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helt fantastisk..

Jeg bestilte en dag lidt over 12 og næste dag kl 9 var mine ting på vej og jeg hade dem sener samme dag.
Top service :D

22 de septiembre de 2013

Handler der sikkert igen

Hurtig levering af vare
har et bredt udvalg af vare
handler det sikkert igen, for de har det jeg ellers skulle bestille hjem igennem en helsekost butik. Så er det jo nemmere at gøre det over nette og få det hurtigt leveret med posten ;0)

30 de julio de 2013
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skal du have essens/aromaer - køb dem her!

Jeg vil til enhver tid anbefale hjemmesiden. Fin levering. Gode varer. Billige priser.
De har et stort udvalg af essenser/aromaer, så skal du bage, lave konfekt, sæbe eller andet kreativt, er det her bestemt en side der er et besøg værd.

21 de noviembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god hjemmeside og god information

Jeg købte nogle produkter fra bl.a. Aurion på siden. Kunne med det samme se leveringstid og blev opdateret med et link til track and trace af min pakke.
Ringede også til kundeservice for at få vejledning og snakkede med en meget motiveret mand der var godt inde i produkterne.

15 de agosto de 2012

Glimrende service!

Jeg bestilte et kilo Sri Lanka (Ceylon) kanel og modtog hurtigt min bestilling. Desværre viste det sig at være et blandingsprodukt af Cassia og Sri Lanka kanel. Da jeg ringede til virksomheden for at klage, ringede de straks til distributøren og vi var 3 i konference. Jeg forklarede sagen og distributøren undersøgte en pose og sammenlignede med deres produktbeskrivelse. Fejlen viste sig at være fra distributørens side og ikke helsekost.dk

Jeg fik mine penge tilbage, beskrivelsen blev rettet, og jeg fik lov at beholde det forkerte produkt uden omkostninger.

Servicen var i absolut top og jeg blev informeret om hele forløbet via en masse emails.

Vil gerne handle her i fremtiden og kan bestemt anbefale det til andre.

22 de julio de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

TAK for en god oplevelse

Firmaet er serviceminded og hurtig. Der hersker en god forretningsånd og en imødekommenhed som desværre er ved at uddø i disse år.
Tak for en positiv oplevelse og alt godt i fremtiden.

9 de julio de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service i top, pris i bund

Jeg har netop bestilt varer 4. januar, og 5. januar havde jeg varerne. Forinden havde jeg lynhurtigt fået svar på nogle spørgsmål. Og prisen ligger under det, jeg plejer at betale. Forsendelse koster ikke noget, hvis man bare handler lidt. Det er et firma helt i top.

5 de enero de 2011

hurtig forsendelse

jeg bestilte over nettet og de pakkede og sendte varerne samme dag
jeg købte eye Q tabeletter og har ikke fundet dem billiger andre steder. grøn te komplex har jeg dog fundet billigere .....

2 de septiembre de 2010

Sådan skal det være!

De bedste priser og den bedste service - selvom der var et par dages ekstra leveringstid, blev der straks oplyst om dette og yderligere underetninger blev sendt straks de havde dem. super.

21 de enero de 2010

9,5

Super, hurtig levering, ingen bøvl til gode priser.

4 de diciembre de 2009

Perfect Trading!

This is the second time I have ordered vitamins and skin-care products at Jala-Helsekost and I am absolutely satisfied. The delivery is fast (2-3 days), the prices are very good and the payment was super easy.

Thank you and keep on doing what you are doing!

23 de noviembre de 2009

Hurtigt, billigt og nemt

Ren nethandel, alt som lovet.
God side virker fint.
Fik et gran ekstra salt med som var glimrende, - syntetiske vingummibamser er ikke lige mig :-)
enkelte varer mangler beskrivelse, men 4 er for lidt så 5 for nu.

30 de octubre de 2009
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - billige priser!

Ingen problemer overhovedet!
God og hurtig service. pakken indeholdt desuden en vareprøve samt en lille slikpose:-), hvilket var med til at øge den gode handelsoplevelse.
Priserne må være nogle af de laveste på markedet - super!

14 de octubre de 2009

perfekt service!

Rigtig god service samt kort leveringstid. Godt udvalg af produkter. De reflekterede på en ordre om søndagen. Det kan andre netshops vist lære noget af!

17 de mayo de 2009

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.