Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Really bad service and rude staff in the store in Fields. Also very disappointed in the mindset of the Helsemin staff in Vesterbrogade. They sell a variety of different homeopathy remedies and they do... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte udmærkede produkter til en også udmærket pris. Da jeg modtog min pakke (mit navn og adresse på pakken) var det desværre en anden kundes følgeseddel og varer i pakken. Jeg tog selv kontakt til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Today I was buying some Matcha powder and vitamines at Helsemin Vesterbro around 18.30. There were two salesmen in the shop, a youger one and the older one. The older gentleman served me. He was so be... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvem ejer Helsemin? Kineserne? Den mystiske ejet Samantha Herdelius står som direktør for flere mystiske selskaber alle koblet på kinesiske bestyrelses medlemmer- ingen er afbildet på samtlige SO me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Establecimiento de café
  3. Tienda de cosméticos
  4. Tienda de productos capilares
  5. Clínica dermatológica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Helsemins sortiment dækker produkter til pleje af hele kroppen. Med et vågent øje på markedet af helseprodukter, tilbyder Helsemin i butikkerne og på internettet hele tiden nye og spændende produkter indenfor helsekost, vitaminer og kosttilskud.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,2

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hold da op

Hold da op. Umuligt at bestille noget. Konstant forstyrret af chat- boblen. Og ingen mulighed for st skrive adresse gade osv. I dumper

3 de abril de 2022

Kære Bodil,
Vi beklager mange gange, at det har været lidt bøvlet at handle på vores hjemmeside i denne weekend. Vi har haft nogle tekniske vanskeligheder med vores ny hjemmeside i forhold til at udfylde adressen. Det er vi naturligvis rigtig ked af! Fejlen er udbedret nu.

Med hensyn til chat boblen, det oplever jeg ikke, og har ikke haft andre kommentar på det. Kan du måske sende mig en e-mail på: kundeservice@helsemin.dk - hvor vi kan få oplyst mere om din oplevelse? Om det var ved køb på en mobil, en tablet eller computer? Vi vil så gerne tilgodese vores kunders behov, og det er kun ved at høre fra jer, at vi kan blive bedre.
Tak fordi du tog dig tid til at informere os om det.

Med venlig hilsen, Janice, Helsemin

Helsemin i Fields

Helsemin i Fields, er ikke et sted jeg kommer igen, selvom det ville være nemmest for mig. Kundeservice er helt i bund, de sidste 3 gange luller jeg rundt uden henvendelse fra det meget unge personale. Ikke den store kyndighed, og jeg guider bare mig selv videre indtil jeg finder det jeg skal bruge.... Øv bøv

13 de marzo de 2022

Respuesta de Helsemin A/S

Kære Sus, Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi er meget ked af, at du har haft ikke bare en men tre kedelig besøg hos os. Det er ikke i orden og ikke, hvad vi forventer af vores butikker. Derfor er vi glad for, at du gøre os opmærksom på problemet. Vi kontakter butikken og drøfter din oplevelse med butikken. Vi håber, at du vil give os muligheden for at rette op på dine dårlig oplevelser, så du forbliver en glad og tilfreds Helsemin kunde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

brug registreret e-mail-id - gendannelse af kode virker ikke

Halo! Hvordan kan I påstå, at jeg skal bruge et registreret e-mail-id når jeg forsøger at gendanne min kode, men I kan godt finde ud af at sende mig reklamer på samme e-mail - hvad med at få styr på jeres database?
Og tilmeldingssiden er der ikke læst korrektur på - det er et sammensurium af dansk/engelsk - hvad med at gøre jer umage?

27 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og hurtig at bestille på…

Nemt og hurtig at bestille på hjemmesiden.
Jeg kunne godt tænke mig at jeg på jeres hjemmeside, kunne se om varen er tilgængelig i en butik nær mig.

9 de febrero de 2022

Respuesta de Helsemin A/S

Mange tak for de pæne ord! Det varmer i en kold tid. Vi forstår dit ønske om at kunne se lagerbeholdning i de forskellige butikker. Det er ret praktisk. Det bliver skrevet på vores "ønske liste" over ønsker til vores ny hjemmeside. Rigtig god dag - vi glæder os til at "se" dig igen, om det er i vores fysiske butikker eller på vores webshop.

Dejligt med Helsemin

Dejligt med Helsemin, hvor jeg kan købe mit helsekost online. Dejlige produkter, god kvalitet, og en helt fantastisk service.
Jeg kan varmt anbefale at handle ved Helsemin online

19 de enero de 2022

Respuesta de Helsemin A/S

Mange tak for de rosende ord. Det er altid rart at høre fra vores kunder - men de super rosende ord er ekstra varmende i denne kolde tid. 😊 Vi glæder os til at "se" dig igen på hjemmesiden.

Fin bestilling.

Jeg bestilte varer fra hjemmesiden. Nemt, hurtigt og overskueligt.

10 de enero de 2022

Respuesta de Helsemin A/S

Mange tak for de pæne ord! Det sætter vi pris på. Det er altid rart at høre fra vores kunder. Hilsen, Helsemin

Super duper

Som altid en fin handel.

15 de diciembre de 2021

Altid flink og venlige

Altid flink og venlige, altid villig til at bestille hjem, eller finde ud af tingene. Og altid god i pris.

7 de diciembre de 2021

God oplevelse

Det er altid en rigtig god oplevelse at handle hos Helsemin (Odense). Altid venlig, smilende og kompetent behandling!

3 de diciembre de 2021

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Intet svar fra “kundeservice”

Har handlet på shoppen masser af gange og har altid været tilfreds.
Denne gang gik det galt og der manglede en vare i pakken. Jeg skrev straks til dem, men hørte ikke noget. Nu har jeg skrevet til dem 3 gange, men de nægter at svare. Det er virkelig dårlig behandling af en ellers trofast kunde!!!

14 de octubre de 2021

Kære Tina,
UNDSKYLD! Vi ved godt, at det ikke er i orden, at du ikke har fået svar. Vi har mange forklaringer, men dem er du jo nok ikke interesseret i at høre.
Vi prioritere kundeservice og kvalitet højt, og vi har fejlede denne gang. Du bliver kontaktede på din e-mail med en løsning på problemet, som du forhåbentlig bliver glad og tilfreds med - og fortsætter med at være en god og trofast kunde.

Super....

Fantastisk sted at handle, hurtig levering samt mange vare - gode priser !!!

28 de junio de 2021

Respuesta de Helsemin A/S

Hej Jette, Tusind tak for de pæne ord. Det er altid dejligt at starte dagen på sådan en positiv anmeldelse. Rigtig god dag til dig, fra Helsemin

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.