Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en snabb leverans till dörren - precis som jag beställt. Lite klenare konstruktion på elementet än tidigare, tycker jag. Det gäller framförallt fotstöden, som måste sättas på i efterhand. Num... Ver más
La empresa ha respondido
Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.
Dåntorpsvägen 26, 13650, Jordbro, Suecia
Ha contestado el 37% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Från beställning till felfritt leverans och installation - väldigt smidigt, hjälpsamt, och till en bra pris. Kundservice snabb och faktiskt svarade på min fråga. Top betyg. Försätt så bara!
Bra pris. Tydligt när produkten väntades avgå för leverans. Smidigt och bra på alla sätt och vis. DHL gjorde också ett bra jobb, så bra samarbete där! Toppen! 😊
Snabb leverans. Returnerade en av produkterna utan problem. OBS: retur är inte gratis.
Tyvärr så fanns det små transportskador på framsidan av frysboxen. DSV levererar endast två dagar per vecka där jag bor så det blev extra väntetid oxå. Annars OK
Bra och informativ sida. Bra priser. Rekommenderas.
Bra köpupplevelse, interaktion med kundtjänst samt DHLs leverans av produkten. Jag förstod dock inte att slangar ingick med maskinen o la därför till det då det dök upp som rekommendation vid köpet. Vilket nu kostar mig 99kr att returnera. Hade produktinfon varit tydlig på detta så hade jag sparat pengen. Så det får bli en fyra istället för fem i betyg.
Så nöjd! 🌸
Inte lätt att hitta en tvättmaskin som motsvarar det man är ute efter kvalitetsmässigt till ett bra pris.. Men hos Hemmy fanns det en Samsung som hade allt det jag var ute efter till kampanjpris dessutom.
Och även smidigt att kunna välja bortforsling av den gamla och installation av den nya. Mycket prisvärt köp!
Tv'n kome hem splitt ny, ingea defekter, DHL som leverarade tv'n gick inte så bra, 1 dag försenart men jag kontaktade DHL, det var inte hemmy utan det var semestertider med chauförer som inte var insattaa, så Hemmy får High Five men byt distributör.
Borta från det är så är TV'n den bästa jag haft, e-ARC samt the frame med tavlor man kan få på TV'n.
Tyvärr
Så har skåpet
Transport skada
Eller retare två
Buklor sidorna
Annars ok
Har inte öppnat varorna än eftersom de är presenter men supersnabb leverans och bra kommunikation från Hemmy gällande en vara med förlängd leveranstid
Beställde en torktumlare hos Hemmy som var på kampanj och fanns i lager. Förväntad leveranstid ca 3-4 dagar.
Fick snabbt uppdatering om att det var fel i varulagret och man ville förmå mig att byta till en annan vara (sannolikt med högre marginal). Stod på mig och ville ha den beställda produkten.
Det tog till slut 2 månader att få produkten som skulle ta 3-4 dagar. Hemmy skyller på Siemens, medan när man pratar med Siemens så stämmer inte det alls.
Oavsett tycker jag 2 månader för en kampanjprodukt är riktigt uselt! Kommer aldrig att handla på Hemmy igen utifrån denna kundupplevelse.
Fort o snabb leverans så bra när kylskåpet gick sönder
Enkelt och snabbt att lägga order, lite seg leverans från DHL.
Beställde kylskåpet 06.30 den 4/6 kl och det levererades 09.45 den 5/6 med DHL standardleverans. Bor på "landet" ca 30min från Örebro.
Smidigt, snabbt, enkelt och billigt!
Beställde och nästintill direkt fick jag leverans information om när varan beräknades komma vilket gjorde att jag i god tid kunde anpassa mig efter det. Man kunde även välja annan tid/datum. Paketet kom inom bara några dagar och det var ändå en kyl och frys. Super snabb leverans!
Jag beställde en Siemens diskmaskin den 12:e maj, tyvärr levererades den inte förrän den 27 maj.
Más información sobre otros tipos de reseñas.