Consulta las opiniones de los clientes
Telefonisch overleg gehad met Hijink nav een voorstel smartegeld en schadevergoeding van de tegenpartij na een fietsongeval van november jl. Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger be... Ver más
Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Ver más
Información sobre la empresa
- Abogado de lesiones personales
- Abogado litigante
- Abogado especialista en derecho de seguros
- Estudio de abogados
- Abogado
- Oficina del Defensor del Pueblo
Escrito por la empresa
Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten
Información de contacto
Onderlangs 1, 6812ce, Arnhem, Holanda
- 0800-4455000
- info@hijink.com
- www.hijink.com
No ha contestado las opiniones negativas
Het was een hele fijne samenwerking met…
Het was een hele fijne samenwerking met Marit Herngreen, ze gaf goed advies en was open en eerlijk over de aanpak van onze zaak, en de samenwerking hebben we ook ervaren als zeer prettig.
Super goed geholpen!
Kundig en empatisch
Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte gehouden van alle stappen.
Mr. Mark heeft in deze zaak een voor mij optimaal resultaat bereikt waarvoor ik hem zeer erkentelijk ben.
Geweldige bijstand
Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte gehouden. Als er een gesprek met de werkgever nodig was, waren zij er en ben ik door hen bijgestaan, waardoor ik mij enorm gesteund voelde. Tot het laatste moment zijn ze voor mij bezig geweest, dit bedrijf en de advocaat die mij heeft bijgestaan in het bijzonder, verdienen van mij een dikke 10
Succesvol gratis telefonisch advies
Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger bedrag te claimen en hoe ik dat moest communiceren. Twee dagen later kreeg ik van de tegenpartij bericht dat ze volledig akkoord gingen. Dank voor dit gratis advies.
Fijne samenwerking
Ik heb een heel fijne samenwerking ervaren in een vrij lastige zaak. Communicatie was helder en tijdig. De bereikbaarheid voor mij was ook heel goed. De zaak is naar wens afgewikkeld op een professionele manier.
Professioneel, betrokken en goed bereikbaar
Heb een hele fijne ervaring gehad met Rianne als jurist. Het contact verliep steeds snel en prettig, en ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ze dacht goed met ons mee en gaf goed vertrouwen in het hele proces. Professioneel, betrokken en goed bereikbaar. Zeker een aanrader!
Zeer positieve ervaring
Graag deel ik mijn zeer positieve ervaring met letselschadeadvocaat Marit Herngreen en Hijink Advocaten. De communicatie was gedurende het hele traject uitstekend. Er werd snel geschakeld, er was veel flexibiliteit en ik werd altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
Marit heeft zich enorm voor mij ingezet en alles eruit gehaald wat mogelijk was. Ik voelde me gehoord, serieus genomen en goed begeleid tijdens het hele proces. De uiteindelijke uitkomst heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, zo’n positief resultaat had ik eerlijk gezegd niet durven hopen.
Ik ben ontzettend tevreden en kan Marit Herngreen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en deskundige letselschadeadvocaat.
Aanrader!
De afgelopen 5 jaar zijn wij bijgestaan door mr. M.K. Herngreen (Marit) van Hijink advocaten. Wat wij met volle overtuiging kunnen zeggen is dat wij een top ervaring hebben gehad met Mevrouw Herngreen. Zij is een open en warm persoon die ons goed door de emotioneel beladen zaak van onze dochter heeft geholpen. Zij heeft zich volledig ingezet en is sinds dag één erg betrokken, begripvol en toegewijd geweest. Wij voelden ons gehoord en gesteund door Mevrouw Herngreen en zijn haar ontzettend dankbaar voor alles. Wij kunnen haar van harte aanbevelen aan iedereen die letselschade heeft.
Zeer betrokken advocaat met oog voor de mens
De afgelopen 2 jaar heeft Rianne van Bockhoven mij bijgestaan in mijn letselschade zaak.
Gedurende het hele traject heb ik haar hulp als zeer prettig ervaren. Haar duidelijke communicatie, betrokkenheid en professionele aanpak hebben ervoor gezorgd dat het proces voor mij overzichtelijk en dragelijk bleef.
Het uiteindelijke resultaat geeft mij veel rust en gevoel van goede afsluiting.
Ik ben Rianne enorm dankbaar voor haar inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen!
Zeer aan te raden
Oscar Hijink is een uitstekende letselschadeadvocaat. Deskundig, betrokken en altijd bereikbaar. Hij heeft mijn zaak professioneel en snel afgehandeld. Zeer aan te raden.
Aanrader!
Professioneel, betrokken en duidelijk in communicatie. Ik voelde me serieus genomen en goed begeleid tijdens het hele traject. Dankzij hun inzet en deskundigheid ben ik zeer tevreden over het resultaat. Absoluut een aanrader.
Letselschade ongeval
Ik heb een hele fijne advocaat gehad aan
Rianne Bockhoven van Hijink Advocaten ze heeft me 4 jaar lang bijgestaan met alle hulp die ik nodig had en zijn dan ook op een mooi en goed resultaat uitgekomen
Rianne ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor al je goede zorgen.
Heijink Advocaten, Mr. R Bockhoven advocaat
Mari en Trees van Hoenselaar
Wij zijn op een fantastische manier geholpen door Rianne Bockhoven van Hijink Advocaten (aanrijding als fietser door automobilist). Vanaf het eerste contact vonden we Rianne al zeer meelevend en deskundig. Ze neemt ruim de tijd om je situatie in kaart te brengen en elke vervolgstap helder uit te leggen.
Wat we vooral in haar waarderen, is haar zeer menselijke benadering. Rianne is erg hartelijk, denkt met je mee, en ze weet je belangen op een doortastende manier te verdedigen. Door haar inzet voelen we ons enorm gesteund. Het uiteindelijke resultaat is naar onze volle tevredenheid.
Samengevat: een topadvocaat die vakkennis en oprechte betrokkenheid moeiteloos weet te combineren. We bevelen haar van harte aan. Het kan niet beter.
Gewoon goed.
Marit heeft een luisterend oor. Gaat de problemen niet uit de weg. Doet haar werk 100 %.
Nogmaals hartelijk dank.
Uitstekende advocaat, zeer tevreden
Ik ben ontzettend tevreden met de hulp van Marit Herngreen. Ze geeft altijd duidelijke en eerlijke adviezen, en vertelt precies wat je moet doen in je situatie. Marit is professioneel, betrouwbaar en altijd goed bereikbaar wanneer je vragen hebt.
Dankzij haar inzet en expertise voel je je echt goed begeleid en serieus genomen.
Ik raad Marit zeker aan aan iedereen die een deskundige en betrokken advocaat zoekt
Zeer goed geholpen door marit altijd…
Zeer goed geholpen door marit altijd bereikbaar niks op aan temerken
Advocatenkantoor HIJINK Advocaten B.V
Advocatenkantoor HIJINK Advocaten B.V. in de persoon van mr. M.K. Herngreen (Marit) heeft ons bijgestaan bij de juridische aspecten en schadebepaling bij letselschade in relatie tot het ziekenhuis. We hebben de inzet van Marit als zeer waardevol ervaren, mede omdat wij onvoldoende kennis hebben van deze materie. Marit is zeer vriendelijk, deskundig en doortastend. We zijn blij en zeer tevreden met de afhandeling van onze zaak. Nogmaals heel hartelijk bedank.
Deskundig
Goede voorlichting, komt afspraken na en deskundig
Positieve ervaring
Erg fijne, duidelijke en professionele communicatie. Marit heeft echt mijn belangen behartigt !
Más información sobre otros tipos de reseñas.