Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Søgeord

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Ole og butik…

Jeg kan varmt anbefale Ole og butik Hjørnely, jeg har simpelthen fået den bedste service og alle mine mange spørgsmål blev besvaret hurtigt via mail

Jeg har købt to par Oliver Boots og de blev personligt leveret til min dør af Ole selv og dette helt uden beregning da jeg var så heldig Ole skulle i retning af hvor jeg boede fedt fedt🤩

Tusind tak for virkelig god behandling og service Ole, du havde fået 10 stjerner hvis det var muligt

28 de septiembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende håndtering og dårlig kommunikation

22/8 bestiller jeg en lagervare på hjørnely.dk jeg modtager kort tid derefter en ordrebekræftelse.
Jeg har via hjemmesiden bestil levering til pakkeshop - dette er vigtigt senere.

29/8 forsøger jeg at ringe til dem. Telefonen er dog optaget i hele deres telefontid.

30/9 forsøger jeg igen at ringe, da de fortsat ikke svarer skriver jeg en mail på den mailadresse de angiver på hjemmesiden.

3/9 har jeg ikke fået svar på min mail. Jeg forsøger at ringe igen, men får stadig ikke svar.
Jeg kan se på proff.dk at ejerskabet er overgået til healthy horse hvorfor jeg forsøger at ringe der istedet. Her får jeg svar med det samme og ejer oplyser at denne kan huske ordren og går mens jeg hænger i telefonen over og ser at varen ganske rigtigt er på lager. Jeg bliver lovet at den bliver sendt med det samme.

Pengene trækkes 4/9 og jeg modtager en faktura uden tracking eller information om leveringen.

6/9 Da jeg fortsat ikke har hørt noget om levering eller tracking ringer jeg til dem igen - først på nummeret fra hjemmesiden og da det som vanligt ikke bliver svaret på nummeret til healthy horse.
Jeg bliver oplyst om at pakken er leveret med Danske Fragtmænd til den adresse jeg har angivet. Jeg får endvidere at vide at de ikke har ansvaret længere og at det ikke er deres ansvar at give mig tracking oplysninger eller andet.
Jeg får med møje og besvær et pakkenummer ud af dem og går ned til pakkeshoppen hvor den skulle være leveret.
Her er de meget uforstående overfor min forespørgsel, da de jo ikke har et samarbejde med Danske Fragtmænd og de derfor ikke modtager pakker til udlevering fra Danske Fragtmænd. Tilfældigvis spotter jeg min pakke i hjørnet af pakkeshoppen og får lov at tage den med.

At man overhovedet kan bestille til en pakkeshop, når de ikke sender med firmaer der anvender pakkeshops er mig en gåde. Det virker virkelig useriøst.
Især koblet sammen med at de hverken svarer mails eller eget nummer.
Jeg havde derudover ikke fornemmelsen af at de var specielt interesserede i at jeg fik min pakke. De mente at det var mit problem når de havde leveret til den adresse der stod i systemet. På trods af at jeg jo har bestilt til en pakkeshop og de har sendt med nogen der ikke har et samarbejde med den pakkeshop.
At jeg så også selv skulle ringe og rykke for at de overhovedet kom i gang med at behandle min ordre var heller ikke imponerende.

Jeg har jo fået min pakke, men besværet og den tid jeg har brugt på det overstiger langt pakkens værdi.

6 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget useriøst firma.

Meget useriøst firma.
Venter nu på 4 uge på varer som "skulle" være lagervarer.
Ordren er blevet annulleret, og aldrig dette firma igen!

25 de septiembre de 2022
Logotipo de Hjoernely

Respuesta de Hjoernely

Hej Søren
Tusind tak for du bruger tid på at dele din oplevelse. Det er korrekt, at der som følge af sygdom hos tidligere ejer har været udfordringer med at følge op på alle ordrer. Healthy Horse har nu overtaget hjoernely.dk og vi vil meget gerne samle op. Du kan enten maile til os på post@hjoernely.dk eller ringe på 40819312. Endnu engang tak for din anmeldelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstra gebyr for at kunne betale

Fik den ønskede vare. Vær opmærksom på at virksomheden opkræver gebyr hos kunderne for at udstede en faktura for de varer, kunden har købt, således kunderne udover at betale for varen også betaler for at betale for varen.

7 de marzo de 2018
Logotipo de Hjoernely

Respuesta de Hjoernely

Hej Malene

Jeg kan ikke forstå at faktura gebyret er kommet bag på dig. Det fremgår tydeligt på shoppen ved bestilling og på den ordrebekræftelse du har modtaget på mail efter din bestilling.

Du har haft mulighed for at annullere ordre, da du modtog ordrebekræftelsen hvis du var utilfreds.

Jeg har også ved telefon samtale dags dato, oplyst dig om at du er meget velkommen til at returnere varen hvis du er utilfreds.

Rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super løsningsorienterede

Dk sidste sadelvogn leveret næsten iden jeg bestilte !!

super opkald om at der kun var en tilbage selv om jeg havde bestilt 2
ikke bare sendt og fiktiv restordre.....

22 de mayo de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.