Højholt Hudpleje Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt og professionelt. Jeg bookede voks af ben, brasiliansk, armhule mm. Og det var min første gang hos Højholt hudpleje og første gang med voksbehandling. Butikken i Silkeborg er behagelig og har e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var idag forbi Højholt Hudpleje i Århus for at få rettet mine bryn. Virkelig behagelig og rolig atmosfære under hele besøget. Tak til Simone for nogle virkelige flotte og skarpe bryn. Det bestemt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig en fuldstændig fantastisk oplevelse, at få ansigtsbehandling hos Højholt. Min hud var tør og rød, men efter dr. Jones behandlingen er den tydeligt i bedring, rødmen er mindsket betydel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes
  3. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Højholt Hudpleje er din professionelle hudplejeklinik i Aarhus og i Silkeborg. Højholt Hudpleje er en resultatorienteret klinik, der lægger stor vægt på kvaliteten af behandlingerne samt af de produkter, som vi benytter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk spa…

Helt igennem fantastisk spa fodbehandling af Anette Nørgaard. Hun er ekstrem grundig, dygtig og udstråler masser af empati. Det er min 3. behandling hos hende og jeg nyder hver behandling utrolig meget. Fødderne bliver virkelig ordnet samt man får en ordentlig omgang selvforkælelse.

13 de noviembre de 2025

5 stjerner - og mere til🤩

Jeg har besøgt Højholt hudpleje mange gange til lashlift, voks, bryn, ansigtsbehandlinger mm. Og jeg er yderst tilfreds 😍
Alle pigerne i klinikken er super søde og dygtige! Og hver gang jeg træder ind i klinikken er jeg blevet mødt med smil, god kundeservice og vejledning.
Phoebe, har stået for de fleste af mine behandlinger og jeg må bare sige: udover at være vanvittig dygtig til hendes arbejde, perfektionistisk (aldrig har mine bryn været så perfekte) så er hun også bare den sødeste, omsorgsfulde og herlige pige. Det betyder enormt meget til sådanne behandlinger - og derfor anbefaler jeg klinikken videre til alle jeg kan ❤️

18 de septiembre de 2025

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Og de fiksede lige en fælles tid til tre på en gang . Flot i den her sommertid at de kunne det. Vi fik ansigtsmassage og hovedbundsmassage. Alle synes det var godt og mine to unge piger synes især hovedbundsmassagen var lækker, jeg kunne godt have haft lidt mere tryk på hovedbundsmassagen, den var næsten for blid. Men skøn oplevelse.

16 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale Højholt Hudpleje!!!

Kan klart anbefale Højholt Hudpleje!!!
Jeg har fået lavet lashlift derinde, og jeg blev med det samme mødt af virkelig søde og imødekommende medarbejdere! Mathilde lavede mit lashlift, og hun var utrolig sød, og god til at forklare hele processen. Hun fortalte altid hvad hun gjorde, så man følte sit altid med i processen.

10 de julio de 2025

Højholt Hudpleje kan varmt anbefales

Højholt Hudpleje kan varmt anbefales! Jeg har været kunde i 3 år, og er udelukkende blevet mødt af top professionelle behandlere, i den skønneste atmosfære og med super fine resultater, uanset om det er voks- eller skønhedsbehandlinger jeg får foretaget.

9 de julio de 2025

Venlig, kompetent behandling

Jeg har været ved Højholt i Silkeborg. Det var den sødeste behandler, Caroline, jeg var ved, Caroline var imødekommende, professionel og service mindet.
Kan varmt anbefalet Højholt i Silkeborg ;))

11 de julio de 2025

fantastisk oplevelse

Jeg har fået lavet både bryn, vipper samt vokset næse hos Højholt Hudpleje, og det var virkelig en skøn oplevelse! Resultatet blev super flot, og jeg følte mig i trygge og professionelle hænder hele vejen igennem. Personalet er både dygtige, søde og virkelig god til at lytte til, hvad man gerne vil have. Jeg er mega tilfreds og kommer helt sikkert igen

9 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel behandling med tydelige resultater

Jeg fik en pHformula-behandling hos Højholt Hudpleje og er meget tilfreds! Personalet var dygtigt og imødekommende, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen. Min hud føles både renere og mere balanceret – og resultaterne kunne ses allerede samme dag. Kan varmt anbefales!

1 de julio de 2025

Mit første besøg hos Hønholt

Mit første besøg hos Hønholt, var en fantastisk oplevelse. Jeg blev vokset af Phoebe, som er en sød, imødekommende og dygtig ung pige. Jeg kommer bestemt igen. Bedste anbefaling herfra.

7 de julio de 2025

Lash lift

Jeg fik lavet lash lift af Phoebe, og fra jeg trådte ind i klinikken (Silkeborg) blev jeg mødt af smilende, imødekommende kvinder og en virkelig behagelig atmosfære. Det fortsatte behandlingen igennem, og resultatet er så flot! Helt klart ikke sidste gang, jeg kommer der!

2 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.