Een halve bedrukking op een hoesje alsof er een sticker opgeplakt is. Contact opgenomen en in eerste instantie zouden ze een nieuw hoesje opsturen, 1 dag later kwamen ze hier op terug en wilde het nie... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een vreselijk bedrijf! 2 telefoonhoesjes in zeer korte tijd kapot! Deze waren een cadeautje van mijn zoon. Na mailcontact gehad te hebben en het ordernummer doorgegeven te hebben is beloofd d... Ver más
La empresa ha respondido
In eerste instantie kreeg ik helaas super slechte kwaliteit telefoonhoesjes, dus na wat moeizaam contact boden ze netjes aan om het hele bedrag terug te storten. Ook met een gratis nieuwe levering. Be... Ver más
Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Ver más
La empresa ha respondido
Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.
Gonnetstraat 26, 2011KA, Haarlem, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snel, goede kwaliteit, mooi hoesje met eigen ontwerp 😃

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Bestelling niet ontvangen contact is onmogelijk ben al anderhalve week aan het wachten en nogsteeds niks ontvangen er is ook geen mogenlijkheid tot contact met klantenservice of iets dergelijks. Slechte zaak !

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Super snel geleverd. Ik heb alleen de verkeerde model laten maken voor mijn iphone en beplan om volgend week weer een poging doen om het juist case te bestellen. Ik heb er wel vertrouwen in dat het dit keer goed komt.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Netjes op tijd en gemaakt zoals ingediend

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Prima hoesje, goede kwaliteit en prijs, snel geleverd.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Heel slechte kwaliteit was binnen een maand stuk

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Helaas zelfs geen 1 ster waardig! Zoals heel veel mensen hier ook mijn bestelling niet ontvangen helaas. Nu heb ik eerlijk gezegd schrik voor wat men met de gegevens gaan doen. Het zijn oplichters! 🤬😡

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Ik bestel elke zoveel maanden een nieuw hoesje, met actuele foto’s van de kleinkinderen. Helemaal top!

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Prima hoesje. Mooi stevig. Niet te duur. Goede verzending. Betrouwbaar.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Mijn telefoonhoesje is mooi geworden! Het programma om de foto er op te zetten is makkelijk te gebruiken. Ik had alleen na het uitpakken het hoesje nog niet gelijk om mijn telefoon moeten doen, het plaatje moest nog drogen

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als reactie op deze review kregen we de gelegenheid om ze gratis opnieuw te bestellen, ben benieuwd hoe ze er nu uit zullen zien…

makkelijk ontwerpen ,en volgende dag geleverd ,sneller dan verwacht

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Was super super super mooi! Ben er erg blij mee. Ook de service was top👍omdat er 1 niet geleverd meteen actie ondernomen. Echt top..ik raad het iedereen aan die 'n hoesje wil laten maken...

Respuesta de Hoesjemaken.nl
eindelijk het bestelde hoesje ontvangen. Had de hoop al opgegeven. Indien er gelijk wordt aangegeven dat het vier weken gaat duren voorkomt dit veel frustratie en slechte reviews.

Wil voor een one plus 9 bestellen
Of voor een Sony Xperia IV
Dit model kunnen ze niet leveren.
Dus alleen voor I phones en Samsung rakkers

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Besteld en een maand later nog steeds niets geleverd. Eerdere review van mij wordt niet geplaatst. Hmmm er is iets niet in orde lijkt me. Hoesjemaken is onbetrouwbaar en veel duurder dan de smartphone concurrent. Die snijdtbook de lens gaten netjss uit, terwijl Hoesjemaken een heel stuk gewoon eruit knipt voor de lens.
Inmiddels heb ik een mail ontvangen met de tekst:------------------------------------------
Support Team Leader (CC)
19 Mar 2025, 16:43 CET
Beste Ruud,
Naar aanleiding van uw review op Trustpilot willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging van uw bestelling. Het product was langere tijd niet op voorraad, maar is op 17 maart verstuurd. Als tegemoetkoming hebben wij een terugbetaling verwerkt en mag u het hoesje behouden. We hopen dat u alsnog tevreden zult zijn.
Hoesjemaken.nl
Daarom géén 1, maar 3 sterren.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Slecht bedrijf. Heb me hoesje bestelt en slecht bereikbaar, bedrijf levert producten niet! Eerste keer zal het 13/03 geleverd worden krijg vervolgens een email bestelling vertraagd wordt geleverd op 15/03. Krijg weer een email bestelling vertraagd dat het vervolgens 21/03 geleverd wordt! Vertragen je bestelling niet te bereiken, ze leveren niet! Oplichters.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Een bestelling gedaan. Elke 2 dagen krijg ik een mail dat de bestelling uitgesteld wordt. En je kan geen contact met ze krijgen. Geen telefoonnummer, geen mail adres. Verschrikkelijk.

Respuesta de Hoesjemaken.nl
Het ontwerpen ging supermakkelijk en ik kon precies zien hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien. Heel blij met mijn unieke hoesje!