Holbaekcykler Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Holbæk Cykler. Skøn lille butik, der har alt til min gode cykeloplevelse. Jeg er kommet i butikken gennem mange år. Har min cykel nr. 4 derfra. Mødes altid med venlighed, smil & imødekommenhed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På trods af at de havde travlt, fik de sørget for at vores cykler blev serviceret på rekordtid. Holbæk Cyklers personale er meget flinke😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service. God behandling. Ved afhentning var baghjulet pludselig fladt. Det blev fikset med det samme, uden beregning og med dyb beklagelse at det ikke var blevet opdaget. Bruger dem helt si... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade en cykel som jag köpte för ett väldigt rimligt pris och fick även rabatt på tillhörigheterna. Efter tre år så valde jag att prova se om dem skulle köpa den och han köpte den för mer än... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Holbæk Cykler - service af højeste kvalitet siden 1994. Køb, service, og reperation af el-cykler, ladcykler, MTB, racercykler, damecykler, herrecykler, pigecykler og børnecykler. Har vi ikke hvad du søger, søger og bestiller vi gerne fra vores kæmpe bagland af professionelle leverandører og stærke brands. Vi tilbyder websalg gennem vores hjemmeside. Hurtig levering og garanti for en fair og ærlig behandling. Vi har desuden altid kaffe på kanden 😏

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God oplevelse

God oplevelse – hurtig reparation og god service

16 de junio de 2026

Hej Anna,
Tusind tak for din fine 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du var tilfreds med både farten på reparationen og vores service. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din cykel en anden gang.
Med venlig hilsen,

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening, lige fra vejledning til salg og levering. Fremragende butik

15 de mayo de 2026

Hej Jørgen.
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med hele forløbet, lige fra vores vejledning til leveringen af din nye cykel. Det er præcis den service, vi stræber efter at give hver evig eneste dag. Rigtig god vind på cykelstierne!
Mange hilsner,
Team Holbæk Cykler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig udførelse 👍

8 de junio de 2026

Hej Heidi og Uffe.
Mange tak for jeres flotte feedback!
Vi stræber altid efter at levere både hurtig og god service, så det er herligt at vide, at vi har levet op til jeres forventninger. Tak fordi I valgte os.
Med venlig hilsen, Team Holbæk Cykler.

Venlig og prof

Venlig og prof. betjening. Kommer helt sikkert igen.

1 de junio de 2026

Kære Finn,
​Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
​Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede en venlig og professionel betjening hos os – det er præcis det, vi stræber efter hver evig eneste dag.
​Vi sætter stor pris på din opbakning, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen i butikken igen næste gang!

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning

30 de mayo de 2026

Kære Malene,
​Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de fine ord!
​Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores service og rådgivning. Vi gør altid vores bedste for at klæde vores kunder godt på, uanset om det gælder køb eller reparation.
​Du er altid velkommen i butikken igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og imødekommende behandling fra…

Venlig og imødekommende behandling fra personalet og god service.

30 de mayo de 2026

Kære Per,
​Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord!
​Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede en venlig, imødekommende behandling og en god service hos os. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for hele teamet.
​Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken igen en anden gang.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Hurtig tid til service og så en cykelsmed som kendte min el-cykel Tenways. Besøger dem helt sikkert igen. Bedste cykelhandler i Holbæk

29 de mayo de 2026

​Kære Majbrit,
​Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de utrolig flotte ord! Det varmer hele teamet at blive kaldt for den bedste cykelhandler i Holbæk.
​Det glæder os rigtig meget, at du havde en dejlig oplevelse, og at vi hurtigt kunne klare servicen på din cykel. Vi sætter en stor ære i at have styr på de nyere el-cykler som Tenways, så det er skønt at høre, at du følte din cykel var i trygge hænder hos vores cykelsmed.
​Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i butikken igen næste gang, din el-cykel trænger til et kærligt eftersyn!

Rigtig god service

Rigtig god service, råd og vejledning samt et meget venlig personale.

23 de mayo de 2026

Kære Karina,
​Tusind tak for din utrolig søde anmeldelse og de fem flotte stjerner! Det varmer hele vores hjerte at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, råd og vejledning.
​Det betyder alt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet og budt velkommen med et smil. Vi vil glæde os rigtig meget til at se dig i butikken igen en anden gang!
​De bedste og mest smilende hilsner,

Imødekommende serviceminded personale

Imødekommende serviceminded personale. God tid til spørgsmål

21 de mayo de 2026

Kære Lis,
​Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord!
​Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og serviceminded, og at der var god tid til dine spørgsmål. Vi gør altid vores bedste for, at vores gæster/kunder føler sig lyttet til og godt hjulpet.
​Du er altid mere end velkommen igen en anden gang.

Super fin service

Super fin service, min reparation af mit baghjul blev klaret på rekord tid og til en fin pris

21 de mayo de 2026

Hej Tom.
​Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi sætter en stor ære i at få vores kunder hurtigt (og sikkert) tilbage på jernhesten, så det er skønt at høre, at reparationen af baghjulet levede op til forventningerne.
​Skulle cyklen drille en anden gang, står vi altid klar til at hjælpe.
​De bedste hilsner

Rigtig god service

Rigtig god service, pris og personale der klæder dig godt på.

Kommer helt sikkert igen. Kan klart anbefale dem til andre i Holbæk og omegn.

19 de mayo de 2026

Hej DA,
​Tusind tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord!
​Det glæder os utroligt meget at høre, at du har været glad for både vores service, priser og vejledning. Vi sætter en stor ære i at klæde vores kunder godt på, så I kommer kørende herfra med den helt rigtige løsning.
​Vi sætter stor pris på din anbefaling til resten af Holbæk og omegn, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen i butikken igen en anden gang!
​De bedste hilsner,

Perfekt

Perfekt, professionel og venlig betjening

16 de mayo de 2026

Kære Inge
​Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de utrolig søde ord!
​Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en perfekt, professionel og venlig betjening hos os. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for os.
​Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
www.holbaekcykler.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon god service, kan varmt anbefales

Super sted at handle.

15 de mayo de 2026

​Kære Michael,
​Tusind tak for din feedback! Vi bestræber os altid på at give den bedste service, så det varmer at få en 5-stjernet hilsen med på vejen.
​Mange hilsner,

Som altid super service 👌👍

12 de mayo de 2026

Kære Tina.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du endnu engang har haft en god oplevelse hos os. Vi stræber altid efter at yde den bedste service.
Med venlig hilsen,
Holbæk Cykler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst kompetent cykelhandler og…

Yderst kompetent cykelhandler og cykelsmed. Super venlig betjening, og ting kan fixes hurtigt. Det er ret vigtigt når man er afhængig af sin cykel i det daglige. Pris niveauet tænker jeg er inde for normalen.
5 ud af 5 stjerner, varmeste anbefalinger herfra 😊

9 de mayo de 2026

Kære Chille,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og din varme anbefaling!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med både betjeningen og arbejdet på værkstedet. Vi ved præcis, hvor vigtig cyklen er i hverdagen, så vi gør altid vores bedste for at få dig hurtigt (og sikkert) tilbage på vejen igen.

Vi sætter stor pris på din tillid, og vi står selvfølgelig altid klar med både ekspertise og en kop kaffe, næste gang du kigger forbi.

De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin betjening og god service ved…

Meget fin betjening og god service ved køb af 2 el cykler kan kun anbefale dem

29 de abril de 2026

Kære A. Jensen,

Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i forbindelse med købet af jeres to nye elcykler.

Vi sætter en stor ære i at yde den bedste service og vejledning, så det varmer, når det bliver bemærket. Vi håber, at I bliver rigtig glade for cyklerne og får mange gode kilometer på landevejen.

Skulle der blive det mindste med cyklerne fremover, er I naturligvis altid velkomne i butikken igen.

De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

" årligt serviceeftersyn på Gazelle elcykel "

"Fik lavet det årlige serviceeftersyn på min Gazelle elcykel hos HolbækCykler. Imødekommende personale og super professionel behandling! De opdaterede softwaren på min Bosch-motor, tjekkede batteriet og justerede gear/bremser, så den kører som ny igen. Dejligt at mærke, at de har styr på teknikken og forstår at vedligeholde en dyrere elcykel korrekt. Kan varmt anbefales til alle Gazelle-ejere!"

14 de abril de 2026

Kære Britt Friis Larsen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os med serviceeftersynet af din Gazelle elcykel. Vi lægger stor vægt på både faglighed og god kundeservice, så det betyder meget for os, at du har mærket vores engagement og ekspertise.

Vi er især glade for, at du bemærker vores arbejde med Bosch-systemet og den grundige gennemgang af cyklen – det er netop den kvalitet, vi altid stræber efter at levere.

Tusind tak for din anbefaling – og du er selvfølgelig altid velkommen hos os igen! 🚴‍♂️

Altid god service.

21 de abril de 2026

Hej Niels-Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du oplever god service hos os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen 😊. Mvh Holbæk Cykler

Godt service

10 de abril de 2026

Kære Virginia

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang. Du er altid meget velkommen hos os!

Holbæk Cykler 🚲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig og god oplevelse

Meget venlig og god oplevelse. Min cykel var til rep. Den var klar til aftalte tid og kører perfekt.

15 de abril de 2026

Respuesta de Holbaekcykler

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at din cykel nu kører perfekt igen. Vi sætter stor pris på din tillid og er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det.

Rigtig god tur på cyklen 🚴‍♂️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.