Min nye El-cykel skulle til første service. Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk. Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilend... Ver más
La empresa ha respondido
Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Ver más
La empresa ha respondido
10 stjerner burde i have for god services, venlighed og høflighed samt i er imødekommende. Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 ge... Ver más
La empresa ha respondido
Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler
Brogade 3, 4700, Næstved, Dinamarca
Sød og hjælpsom - fik lige det jeg havde brug for, og hurtig om at give min cykel et forårstjek

Respuesta de Brotorvets Cykler
Dem kan jeg varmt anbefale. Reparation godt og hurtigt udført. God service. Fint at man får en SMS når cyklen er klar.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Flink personale, cyklen var klar til aftalt tid, prisen var fin

Respuesta de Brotorvets Cykler
Min nye El-cykel skulle til første service.
Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilende, sjove, man griner meget med dem, de er imødekomme, altid lyttende og samtidig er de super professionelle. Jeg er så glad for det er min cykelsmed. Tak for jer. Kh. Nina.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Fik en rigtig god service da jeg skulle købe en elcykel hos dem. De er meget søde og venlige og har tid til at servicere en. Kan kun anbefale dem.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Jeg havde nogle problemer med min cykel og havde den derfor til service hos Brotorvets Cykler.
Min cykel er blevet serviceret og alt fungere som det skal. Tak for rigtig god service :)

Respuesta de Brotorvets Cykler
Virkelig god service. Og dejligt man bliver mødt med et smil når ens weekend starter dårligt.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Altid en god service af både Rikke og de ansatte.
En god butik, der følger kundens behov.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Lånecykel mens egen cykel fik skiftet dæk og slanger.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Altid stor imødekommenhed og god service. Både frontpersonale og mekanikere er gode til kundekontakt. Det eneste jeg studsede lidt over, var, at der ikke var et cykelstativ til hurtig parkering ude foran - ved en cykelhandler vel at mærke.. 🤔😁 Mit støtteben var i stykker, hvorfor jeg manglede det lidt.

God service.
Hurtig betjening.
Meget hjælpsom.
Helt sikkert et sted, jeg vil vende tilbage til.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Det er en god og venlig service man får

Respuesta de Brotorvets Cykler
Supper god service jeg kommer ind med en punkteret cykel og har brug for at få den lavet. Den søde dame bag kassen siger at de kigger på så hurtigt som muligt.. og det må man sige de gjorde! Knap en dag efter sender de en besked om at den er lavet til en rimelig god pris ville jeg sige. Og man bliver ikke mødt med andet end et smil og glæde. Kan varmt anbefales ☺️👍👍👍

Respuesta de Brotorvets Cykler
Altid i mødekommende god betjening og altid hjælpsomme. Vi har købt en del cykler hos Brotorvets cykler igennem årene og altid været tilfredse med deres betjening.

Respuesta de Brotorvets Cykler
En fantastisk samtale og service fra kvinden jeg snakkede med. Følte mig godt behandlet og mærkede hendes ærlighed så jeg følte at jeg trygt kunne overlade min cykel til brotorvets cykler
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Respuesta de Brotorvets Cykler
Som altid super smilende betjening. Servicarbejdet hurtigt udført. Absolut rimelig pris. Anbefales.

Igen en god oplevelse.
Man bliver altid mødt med smil og stor hjælpsomhed.
Meget tilfreds kunde 🥰

Respuesta de Brotorvets Cykler
Más información sobre otros tipos de reseñas.