Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har netop haft besøg af en meget flink og dygtig fyr, som på rekordtid fik flyttet mine vinterhjul over på min Audi Q4. Kan varmt anbefale Homewash
Der var booket til hjulskift kl 13 og det var bekræftet på mail. 15.00 var ingen dukket op eller havde henvendt sig. 15.24 kom opkaldet om at der var en som kom om 15 min hvor til jeg egentlig... Ver más
Naima Nielsen Jeg har benyttet Homewash flere gange og altid med stor tilfredshed. Jeg havde besøg af Christoffer i dag til hjulskifte og VIP treatment. En særlig tak til Christoffer, enormt serv... Ver más
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Klemt haste opgave ind. TAK
Kan varmt anbefale Homewash
Unprofessional car cleaning company
One of the bad companies for home car cleaning service. I had big package from them and they clean the car for half way.I would never recommend this company.
Bestilte dem til at komme og skifte…
Bestilte dem til at komme og skifte mine dæk til sommerdæk på min hjemadresse, og dagen efter stod der en sød herre der bare fik ordnet det hurtigt og uden problemer. Tusind tak og det er Jer jeg ringer til når der skal vinterdæk på igen :) tak for god og hurtig service kan klart anbefale dette firma.
Der var booket til hjulskift kl 13 og…
Der var booket til hjulskift kl 13 og det var bekræftet på mail.
15.00 var ingen dukket op eller havde henvendt sig. 15.24 kom opkaldet om at der var en som kom om 15 min hvor til jeg egentlig bare kunne fortælle at jeg ikke var på adressen mere og jeg ville finde andre til at skifte hjul.
Undskyldningen var en bil som var brudt sammen og skulle hentes af Falck.
Valid undskyldning eller ej - tænker et opkald ikke havde været for meget at forlange
Perfekt
Kiggede i kalderen og tænkte oh Jesus, nu kommer der sikkert snart sne…
Arghh, nå men ind og book tid til skift til vinterdæk HJEMME.
Bookede to dage senere og jeg fik opringning 10 min inden de ankom, til tiden naturligvis og efter ti min havde jeg vinterkøreklar bil.
Kan kun anbefale, min søster som er skeptisk sværger nu også til dette :)
Naima Nielsen
Naima Nielsen
Jeg har benyttet Homewash flere gange og altid med stor tilfredshed. Jeg havde besøg af Christoffer i dag til hjulskifte og VIP treatment. En særlig tak til Christoffer, enormt serviceminded og behagelig gut😅som ydede en super god service i dag, hurtig, effektiv og med et smil🤗Virkelig proff. hele vejen igennem!👍
Meget tilfreds kunde som klart vil bruge Homewash igen og igen.
Mine bedste og varmeste anbefalinger herfra😊
Den bedste bilvask
Opdagede homewash ved en tilfældighed…
Opdagede homewash ved en tilfældighed da jeg skulle have skiftet til sommerdæk.
Super effektiv tidsbestilling, og opringning 30 min før ankomst.
Hurtig og effektiv udførelse af en meget serviceminded og venlig medarbejder.
De får bestemt lov til skifte hjul fremover👍
Jeg havde besøg af Christoffer i dag…
Jeg havde besøg af Christoffer i dag til hjulskifte. Meget serviceminded , hurtig og effektiv og med et smil på. Bestilte igår og havde nye dæk på til aftalt tid idag . En meget tilfreds kunde som klart vil bruge homewash igen næste gang .
Dårligste oplevelse…
Dårligste oplevelse…
De brændte mig af.
Tager ikke tlf.
Kan ikke anbefale stedet.
Den rareste og mest servicemindede unge…
Den rareste og mest servicemindede unge fyr ordnede min bil igår. Ham ringede og sagde, at han blev forsinket i god tid, da ham havde en opgave der var større end først antaget. Kom med opdateringer hvornår han ville ankomme hos mig. Super arbejde han har udført, min 11 år gamle bil, som jeg var så flov over, hvordan så ud indvendigt ligner en spritny…. Super arbejde, og enormt serviceminded og behagelig gut. Absolut pengene værd !
Bilen blev som fabriksny.
Jeg blev mødt af en yderst kompetent medarbejder, som gennemgik forløbet med mig, inden han gik i gang.
Min bil trængte virkelig til en kærlig hånd, da den bar tydelig præg af børnefamiliebil.
Efter endt vask af bilen, troede jeg ikke mine egne øjne.
Man skulle tro, den var fabriksny.
VIP pakken var alle pengene værd.
Det er tydeligt at mærke og se, der er tale om et yderst kompetent og professionelt firma, som lægger en stor ære i deres arbejde og ikke mindst kvaliteten af det. De går de i hvert fald ikke på kompromis med kvalitet og service.
Bolte forkert på.
Egentlig har jeg været ok tilfreds med hjulskift igennem flere år. Indtil nu, hvor jeg fik oplyst af en mekaniker, at Homewash ved deres sidste hjulskift, havde sat boltene (koniske) til vinterhjulene forkert på (omvendt).
Hvis dette havde været på sommerfælgene, ville fælgene havde været ødelagt. Jeg har skrevet det til Homewash, men de svarede ikke...
Ændrer aftale pga. egen overbooking og ekstrem dårlig tone overfor kunder
Jeg bliver ringet op 15.30 fredag eftermiddag, hvor jeg lørdag morgen kl. 8.00 har tid til skift af vinterdæk. Personen i røret oplyser at de nok er en smule forsinket med mit dækskift kl. 10.00. Jeg gør opmærksom på, at der er tale om kl. 8.00. Personen sidder og ringer ud til mange, og har byttet rundt - men oplyser at grunden til han ringer er, at han vil høre om jeg kan vente med dækskift til kl. 10.00 da de er i min by der. Jeg siger, at det kan jeg godt, men så må de gerne være der til tiden, da det er to timer senere end aftalt og jeg har andre ting i kalenderen som ellers bliver rykket. Han responderer med, at de måske er 30 min forsinket. Dvs. på papiret er forsinkelsen estimeret til 2-2,5 time senere end aftalt (og bekræftet for en uge siden). Personen siger at de andre kunder jo kan tage tid, og man aldrig ved om noget driller. Og hvis jeg skal have skiftet kl. 8.00 så må hans folk bare komme to timer senere hjem og det er koldt derude.
Det ender i en diskussion hvor personen fra homewash i den grad lægger ansvaret for situationen over på kunden. Adspurgt bekræfter han, at de har booket for mange kunder ind til at kunne nå alle, men han forsøger ikke at løse det ved andet end give kunden (u.t.) dårlig samvittighed med at det er koldt, og det så går ud over nogle andre hvis jeg insisterer på at ville bibeholde min aftalte tid. Ydermere vedholder personen, at alle kunder har modtaget en mail hvor der står at hjulskift er cirka-tid og "han ved ikke hvorfor jeg kigger det forkerte sted når jeg ikke kan se det". U.t. har modtaget to mails, ingen af disse indeholder disse oplyser. Personen oplyses dette men godtager ikke svaret, men lægger det over på u.t. at kigge forkert. Of note kan man undres over om +2-2,5 time kan betragtes som cirka-tid. Dialogen bliver ukonstruktiv hvilket initieres af personen fra Homewash og jeg siger, at man i hans retorik godt kan høre, at det ikke er hans virksomhed sådan som han taler til kunder og sådan som han ansvarsfralægger og lægger det over til kunden at løse at de har booket for mange kunder ind i forhold til kapacitet. Personen responderer med at han er ejer af Homewash. Nu har jeg slået virksomheden op i CVR-registeret, og dette er faktuelt forkert. Ydermere kritiserer medarbejderen u.t. for at hidse sig op, til trods for at vedkommende selv har en aggressiv tone. Jeg anerkender at jeg ikke bare har takket for informationen, men har stillet spørgsmålstegn ved deres planlægning, samt er blevet frustreret over at være blevet talt sådan til - men er ikke blevet ukonstruktiv og har været faktuel i dialogen.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, når man som kunde har booket dækskift for over en uge siden, og virksomheden så booker for mange kunder ind efterfølgende og så lægger det over til kunden at løse det - og tilmed bliver uforskammede når kunden ikke blot efterkommer at løse deres dårlige planlægning.
Super ærgerligt at man ikke har lidt mere langsigtede briller på for hvad dette gør for ens forretning og bliver for ivrig i booking af kunder.
Endnu engang en fantastisk service!
Tror jeg har anmeldt Homewash før men jeg gør det simpelthen igen - for det fortjener de. Super god service og jeg føler nærmest at min 4 år gamle Turan står som ny. Kæmpe fornøjelse. Det var ikke første gang jeg brugte Homewash og slet ikke sidste gang. Tak!
Top service og kvalitet!
Jeg har netop haft besøg af HomeWash, og må sige at jeg er mere end tilfreds med resultatet.
Blev ringet op tidligere i dag, for at høre om tidspunktet passede eller om jeg havde lyst til at de kom forbi lidt tidligere. Vi aftalte en tid der passede mig godt, og han var der på klokkeslættet.
- Jeg havde fornøjelsen af Kenni, som var yderst serviceminded, og gik i krig med det samme. Halvanden time senere stod der, hvad jeg vil mene lignede, en ny bil foran min dør! Grundigt arbejde og en smilende medarbejder.
Stort 5-tal herfra! Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse. Har brugt dem flere gange. Altid friske og flinke. Kommer til tiden. Vil gi dem den aller bedste anbefaling!
😊👍
Bente Obelitz
Til dato den bedste klargøring af min…
Til dato den bedste klargøring af min bil. Ikke nok med de leverede et perfekt stykke arbejde, jeg blev jeg kaffe og at blive kørt tilbage på mit kontor imens jeg ventede hvis jeg ville det. Super servicemindede og professionelle. Den største anbefaling herfra.
Store anbefalinger
Store anbefalinger, bilen blev som ny efter en interiør rens. Venlig og proffesionel betjening, vil helt klart benytte home wash fremover.
Tak for jer 😀
Har benyttet Homewash flere gange til skift af sommer-/vinterhjul, og altid med stor tilfredshed. Så nemt, når det kan gøres på hjemmeadressen. God service, at man bliver ringet op en halv time før deres ankomst, og altid smilende og behagelige personer der kommer. En særlig tak til Christoffer, som ydede en særlig god service i dag 😊
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.