Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde en aftale kl 17.00 i dag ifm hjulskift. Ingen kom. Ingen svar på telefon eller mail. Ingen kontakt overhoved - kun en bekræftelsesmail - hvor mobilnummeret der var angivet ikke eksisterer.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Egentlig har jeg været ok tilfreds med hjulskift igennem flere år. Indtil nu, hvor jeg fik oplyst af en mekaniker, at Homewash ved deres sidste hjulskift, havde sat boltene (koniske) til vinterhjulen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naima Nielsen Jeg har benyttet Homewash flere gange og altid med stor tilfredshed. Jeg havde besøg af Christoffer i dag til hjulskifte og VIP treatment. En særlig tak til Christoffer, enormt serv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den rareste og mest servicemindede unge fyr ordnede min bil igår. Ham ringede og sagde, at han blev forsinket i god tid, da ham havde en opgave der var større end først antaget. Kom med opdateringer h... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,0

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tak for jer 😀

Har benyttet Homewash flere gange til skift af sommer-/vinterhjul, og altid med stor tilfredshed. Så nemt, når det kan gøres på hjemmeadressen. God service, at man bliver ringet op en halv time før deres ankomst, og altid smilende og behagelige personer der kommer. En særlig tak til Christoffer, som ydede en særlig god service i dag 😊

13 de abril de 2022

Fantastisk service!

Jeg har benyttet HomeWash i mange år efterhånden. Hver eneste gang kommer de som aftalt, ringer 30 min før og yder en fantastisk service!

8 de noviembre de 2021

VIP pakke til to biler…

Jeg havde bestilt VIP pakke til to biler i onsdags. Forud havde jeg ændret bestillingen, men Homewash var fleksibel, så det var intet problem. To medarbejdere mødte op, og samtidig med at de var høflige og flinke var resultatet flot. Super service.

19 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er på ingenmåde sidste gang

Det er på ingenmåde sidste gang.
Kenni har gjort et fantastisk arbejde. Vi står og har solgt vores bil og den skulle lige have en kærlig hånd enden den skulle afleveres. Når man har børn så kan man se det i en bil
Hold nu op Kenni fik forvandlet vores plettet sæder, til næsten nye sæder i vores 10 år gamle bil.

Tusind tak for en fantastisk service og hurtig ankomst.

23 de mayo de 2020

Gratis hjulskift :-)......

Gratis hjulskift :-)......
Homewash glemte mig en sen eftermiddag. Men så fik jeg hjulskift gratis dagen efter :-). Det er sgu god service.

Jeg har brugt Homewash mange gange, så kan man få skifte hjul mens man er på arbejde super smart

13 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Homewash er den bedste julegave jeg…

Homewash er den bedste julegave jeg nogensinde har fået. Hjemmerengøring af min sommerbil netop hjemkommet fra et halvt års tid i en lade. Masser af snavs og støv. En høflig ung mand der knoklede i tre timer. Selv motorrum fik en tur. Jeg plejer selv at ordne min bil to til tre gange pr måned, men aldrig så grundigt som dette. Homewash har min bedste anbefaling.

26 de marzo de 2019

Helt suverænt koncept

Helt suverænt koncept. Tilbyder den fleksibilitet jeg længe har savnet. Lavede en tid og fik det udført hjemme i privaten. Netop jeg har som andre mulighed for at opbevare mine dæk selv og har ikke brug for et dækhotel. De tilbyder det dog til dem der har et behov. Mine bedste anbefalinger - jeg er klart kunde i fremtiden.

17 de diciembre de 2018

Ekstremt god service

Ekstremt god service!

Fredag eftermiddag bookede jeg et hjulskifte til dagen efter, altså lørdag formiddag.
I løbet af aftenen samme dag, modtager jeg en bekræftelse fra Home Wash, at de kommer forbi og skifter mine fire hjul på adressen.

Hele servicen tog cirka 20 minutter, det kostede mig 300 kroner og jeg fik en god sludder med gutterne.

What is not to like !?

29 de mayo de 2018

Punktlige og serviceminded

Jeg har kun positivt at sige om homewash.
Udsøgt service, punktlige, kompetente og til at regne med. De ankom til aftalt tid og ringede en halv time inden deres ankomst. Kan varmt anbefales!

21 de marzo de 2018

Service i særklasse

Ekstremt effektive.
Jeg booker igennem hjemmesiden kl 8:42 og vælger at kan hele dagen.
kl 8:58 bliver jeg ringet op, at han kan være hos mig i løbet af 5 min.

kl 9:40 var alle hjul skiftet, smurt og pumpet. udover det fik jeg en dejlig lille ekstra service. Et grimt mærke som sad på siden af bilen, som ikke gik af i alm bilvask, blev poleret væk.

Udover det er Marco meget flink, og giver gode råd til vedligholdelse af bilen.

Det er 2 gang jeg benytter Homewash, og jeg er ekstremt tilfreds.

27 de marzo de 2017

God service, gode priser

Har brugt dem flere gange - de kommer ud og skifter hjul på adressen, til en lavere pris end det normalt gøres på et værksted (300). Oven i købet er de venlige, service mindede og behagelige.

26 de marzo de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bookede Homewash en torsdag til en indvendig rengøring søndag. Kom som aftalt og bagefter vare bilen simpelthen som ny indvendig. Ikke et støvkorn tilbage. Fik faktura og kunne betale med MobilePay. Super tjekket.

24 de enero de 2017

Super service!

Homewash meldte hurtigt tilbage ved bestilling af ydelse, kom helt som aftalt (på en søndag) og leverede super hjælp (også udover det bestilte) til meget rimelig pris og med en utrolig venlig og informativ medarbejder (Marco). Vil klart benytte firmaet igen og giver min varmeste anbefaling!

23 de octubre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.