Valorada con 2 estrellas sobre 5

Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks de foute gegevens die bij producten staan een overzichetelijke site. 2 week geleden 'verstelbare koppelstangen' besteld voor mijn polo. Helaas bleek dit niet zo te zijn. Contact opgenomen met... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.

3,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Advies windscherm

Ik had bij Peter via Whatsapp om advies gevraagd voor een windscherm voor onze cabriolet. Snel en doeltreffend advies met foto's erbij. Zeer overtuigend en vriendelijke service. Nadat het scherm heel snel was geleverd zat hier een defect aan helaas. Nog dezelfde dag heeft Peter een nieuw scherm verzonden en konden we toch nog op tijd van het windscherm gebruik maken. En echte aanrader en Service met hoofdletters!

28 de junio de 2022

Topservice

Stiksel in het windscherm voor mijn Z3 liet los na 2 maanden. Melding gemaakt bij de Hottuning klantenservice en dezelfde dag werd een nieuw exemplaar verzonden.

Echt topservice! Snel en adequaat opgepakt.

2 de junio de 2022

Super service!

Ik kocht in december 2021 een windscherm voor een Saab 9-5 cabrio die ik pas helaas in maart 2022 uittestte. Het scherm bleek niet te passen, maar werd zonder problemen geruild! Super service waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

25 de marzo de 2022

Windscherm Cabrio

Mijn windscherm voor de vw eos ging na 4 weken door mijn eigen schuld kapot.
Gelijk een nieuwe besteld en daar zat een retour formulier bij om de kapotte te retourneren en het wordt ook nog eens vergoed.
Echt super!!!
Hele snelle levering en reageren meteen op je mail.
Ontzettend bedankt!
Ik weet jullie te vinden als ik nog eens wat nodig heb.
Groetjes Ria Koldenhof

23 de marzo de 2022

Top.

Goede en snelle service en vriendelijk medewerkers. Top

15 de noviembre de 2021

Schroefset TT

1 deel van het schroefset was niet goed en na overleg kregen we een nieuwe toegestuurd. Hele fijne service! Bedankt hottuning.

19 de octubre de 2021

Super klantenservice!

Na een mail over de vertraagde levertijd van mijn artikel kreeg ik heel snel respons. Na later nog een vraag over de geleverde spullen, wederom snel antwoord en ook een tegemoetkoming in de vorm van een extra artikel. TOP!
Netjes en snel afgehandeld!

29 de septiembre de 2021

Top service

Ze waren wat vergeten met de bestelling bericht gestuurdt en is top opgelost wordt nog netjes toegestuurdt netjes opgelost zeker meer bestellingen waard

5 de julio de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Probleem opgelost

Op 13 mei iets besteld en met ideal, op de site, betaald. Omdat is niks hoorde 14 mei gebeld. Gesproken met Bram van de klantenservice. Het probleem is op een heel plezierige manier opgeloste en de bestelling is alsnog geleverd.

14 de mayo de 2021

Super service

Super service! Ik heb een schroefkit gekocht bij hottuning voor mijn vw polo 6r van 2014 ze zijn super goed toegekomen goed verpakt 1 dag erna had ik al mijn goca atest super tevreden! Ik zal hier zeker nog op bestellen😉😀

15 de enero de 2021

TA-Technix schroefset Honda Civic

TA-Technix schroefset besteld voor een Honda civic (ma9)
Deze schroefset is zeer comfortabel, boven verwachting.
Ook vriendelijk te woord gestaan door de werknemers aldaar.
Snelle levering en bezorgt op de afgesproken dag

2 de noviembre de 2020

Zeer tevreden over hottuning

Zeer tevreden over hottuning. De service is zeer goed. Het schroefset wat we besteld hadden was voor een iets andere uitvoering dan onze auto. Maar door de snelle service van hottuning konden we de delen die niet paste terug sturen en de goede schokbrekers zijn al onderweg.

22 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.