Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks de foute gegevens die bij producten staan een overzichetelijke site. 2 week geleden 'verstelbare koppelstangen' besteld voor mijn polo. Helaas bleek dit niet zo te zijn. Contact opgenomen met... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.

Información de contacto

1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

Slechte service, veelste te late levering.
Later dan wat er op internet staat.

10 de junio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Windscherm

We zijn zeer tevreden over het bestelde windscherm.
Mooi uitgevoerd,En snel geleverd .
Het geld dat ik per ongeluk teveel had betaald stond binnen éėn week weer op mijn rekening,dank daarvoor.

13 de julio de 2018

Top ervaring/product

Top ervaring! Geweldige kwaliteit ook. Schroefset van TiefTech ontvangen. Ooit eens een set van AP gekocht en daar flink voor in de buidel moeten tasten. De set van TiefTech lijkt er kwalitatief niet voor onder te doen en rijdt net zo goed! En dat voor die prijs... Niets dan lof.

16 de noviembre de 2017

Onlangs onderdeel gekocht bij Firma Hottuning

Onlangs onderdeel gekocht bij Hottuning.
Dit onderdeel had men zelf niet op voorraad en moest van de leverancier in Duitsland komen, welke mij bekend is overigens. Zeer snel geleverd. Echter bleek dit onderdeel niet goed te functioneren. Dit gemeld en er werd direct actie ondernomen.
Binnen no time werd dit probleem goed en deskundig opgelost!
Ik ken deze branche (auto onderdelen/tuning) redelijk goed en ik moet zeggen ...mannen ga zo door!!! Echt een goede en betrouwbare leverancier met een top service !!! Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren is mijn mening.

A.G. Groeneveld

11 de julio de 2017

Geweldige service

Geweldige service: van het windscherm van mijn Renault Mégane cc was een onderdeel afgebroken. Nu ontvang ik van Hottuning een nieuw scherm en wordt dit scherm ook nog razendsnel geleverd
Adri

10 de julio de 2017

Top service

Aangezien ik graag klus aan m'n auto, bestel ik hier vaak onderdelen voor het klussen. Nog nooit een negatieve ervaring ervaring gehad en ze leveren altijd op tijd!

15 de junio de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.