Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske sympatiske mennesker og en helt igennem første klasses behandling. Tak for jer! I gør en kæmpe forskel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kvindelig bedemand var vores 1 prioritet, da vi skulle vælge bedemand i forbindelse med min mors død. Vi fik den bedste og mest forstående bedemand, som jeg havde flere samtaler med. Jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Funeraria
  2. Servicio de cremación
  3. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Houkjær Begravelse ApS er en privat virksomhed grundlagt af bedemand og adm. dir. Jakob Houkjær. Jakobs drøm og plan var at skabe en moderne og nutidig forretning med professionel kundeservice og kvalitet i fokus. Derfor er forretningen ISO 9001-certificeret. I dag har Houkjær Begravelse afdelinger spredt over hele Danmark. De er alle oprindelige, lokale begravelsesforretninger, som i generationer har betjent beboerne i de lokale byer med omegn. Når du kontakter os, møder du lokale, faste bedemænd med stor erfaring, som kender områdets traditioner og muligheder. Fokus på faglighed, etik og bæredygtighed er kerneelementerne i værdigrundlaget for Houkjær Begravelse. Dette sikrer høj professionel standard med respekt for den enkelte opgave og for alle menneskers lige værd. Houkjær Begravelses samlede størrelse sikrer, at vi kan tilbyde stort beredskab, fleksibilitet, fair priser, eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, høj ekspertise bl.a. indenfor udlandssager samt inspiration i et stærkt fagligt miljø.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

130 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

DødMine ønsker om kiste

Mine ønsker om kiste, salmer og Niels deltagelse blev opfyidt

23 de julio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at alle dine ønsker blev opfyldt.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt føles rigtigt i et afskedsforløb, og derfor er vi meget taknemmelige for, at du deler din oplevelse med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik al den hjælp som vi havde behov…

Fik al den hjælp som vi havde behov for. De var der hele vejen.Stort tak

22 de julio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I følte jer hjulpet hele vejen igennem forløbet.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have støtte og overblik i en svær tid, og derfor betyder det ekstra meget for os, at I oplevede netop det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske sympatiske mennesker og en…

22 de julio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord. Vi gør os umage for at være en tryg støtte i en svær tid, og derfor er det ekstra rørende at høre, at vi har gjort en forskel for jer.

Tak til Birgitte Maegaard Madsen

Vi har kun rosende ord, da vi blev mødt med stor kompentence og medfølelse fra Birgittes side.
Trods den svære situation, oplevede vi ro og nærvær . TAK Birgitte 🙏🙏

27 de junio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for jeres fine og rørende anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Birgitte har skabt ro, nærvær og tryghed omkring jeres mors bisættelse.
Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kærlig hilsen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man er desværre bare et nummer

Man er desværre bare et nummer. Man kan godt mærke at det er en stor kæde, der er ikke noget lokal bedemand over det længere. Det troede vi ellers, men vi kan godt se det er blevet en stor forretning…

11 de febrero de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak fordi du har delt jeres oplevelse – det er vi oprigtigt kede af at høre.
Det gør indtryk på os, når nogen føler sig som et nummer, for det er netop det modsatte af det, vi ønsker.

Selvom Houkjær Begravelse er vokset, gør vi meget ud af at bevare det lokale nærvær. Vores bedemænd er lokalkendte, kender kirker og præster i deres område, og mange har arbejdet i lokalområderne i årtier. Derfor er det vigtigt for os at forstå, hvad der har gjort, at I ikke har oplevet det nærvær, I havde forventet.

Vi vil meget gerne lytte og lære af jeres forløb, så vi kan blive bedre og sikre, at ingen føler sig som et nummer, men som mennesker, der bliver mødt med tid, omsorg og respekt.

Hvis I har lyst, er I meget velkomne til at kontakte os direkte, så vi kan tale om jeres oplevelse og følge op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra…

Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønskede os - Tak
Det var en kæmpe hjælp i en så svær tid.
Kæmpe anbefaling til Cecilie og jeres firma !

10 de julio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for de smukke ord. Det betyder meget for os at høre, at Cecilie har været en støtte for jer gennem hele forløbet, og at hendes nærvær og omsorg har gjort en forskel i en svær tid.

Det glæder os meget, at afskeden blev som I ønskede jer. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kærlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag måtte begrave min svoger…

Vi har i dag måtte begrave min svoger Carsten i Nakskov.

jeg har ikke så mange ord sådan et smukt og veludført stykke arbejde af hjertet tak.

9 de julio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Mange tak for anmeldelsen og de varme ord. Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer mødt med kærlighed og nærvær i en svær tid.

Meget professionel

Meget professionel

19 de junio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi virkelig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kvindelig bedemand var vores 1…

Vi fik den bedste og mest forstående bedemand, som jeg havde flere samtaler med. Jeg var fra start til slut på bølgelængde med Marianne fra Houkjær Begravelse i Ballerup.

Marianne passede bare så fint ind i vores valg fra kiste, blomster m.m. Min mor fik den flotteste begravelse jeg nogen sinde har oplevet. Hun havde været stolt af vores valg af bedemand, Marianne stod så flot ved siden af vognen med min mor i sin røde kiste. Hun stod der med opsat hår, nederdel, bare ben og små fine sko, lige i min mors ånd.

Marianne er et hjerte varmt menneske, jeg aldrig vil glemme.

De varmeste anbefalinger fra Heidi Amundsen

19 de junio de 2026

Kære Heidi

Tak for din rørende anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, hvor trygt og meningsfuldt forløbet har været for jer, og at Marianne har kunnet støtte jer hele vejen igennem. Det rører os meget at afskeden med din mor blev personlig og præcis i hendes ånd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god kundeoplevelse :-) :-)

LOLLAND FALSTER :-)
Vi havde en virkelig god oplevelse med Houkjær Begravelse. En stor tak til Brian for at have gjort en svær tid lidt lettere ifbm. min søsters bortgang og bisættelse. Brian er en utrolig venlig og rolig bedemand, der behandlede os med stor respekt og grundighed. Han sørgede for, at vi følte os trygge og godt tilpas hele vejen igennem :-)
Selvom vi kontaktede Brian med kort varsel, formåede han at arrangere en smuk afsked både på Arresødal Hospice og ved Nakskov Kapel. Alle mine søsters og vores ønsker blev efterkommet, og bisættelsen blev præcis så fin og smuk, som vi havde håbet på :-)
Vi er meget taknemmelige for Brians professionelle og kompetente hjælp med alt det praktiske. Han gjorde en svær tid lidt lettere, og vi kan varmt anbefale Houkjær Begravelse til alle, der står i en lignende situation :-)
De bedste anbefalinger,
Lone og Peter L. N. R. :-)

28 de mayo de 2026

Kære Lone og Peter

Tusind tak for jeres meget smukke og rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at Brian kunne hjælpe jer igennem en svær tid.

At I følte jer mødt med venlighed, respekt og grundighed gør os både stolte og taknemmelige. Det glæder os meget, at afskeden blev præcis så fin og smuk, som I havde håbet på.

Tak fordi I deler jeres oplevelse, og for den tillid I har vist os.

11 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service overholdt alt der blev…

God service overholdt alt der blev aftalt

10 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og åbenhed om alt.

Bedemanden var yderst venlig, og sørgede for, at vi fik en fin afsked med min far da han var blevet lagt i kiste. Hun var helt åben om priser for alt, så intet kunne komme bag på os. Også i kirken til begravelsen oplevede vi bedemanden som virkelig hjælpsom.
Ulla Dalsgaard Olsen

10 de junio de 2026

Kære Ulla

Tusind tak for dine fine og varme ord. Det betyder meget for os, at du har følt dig mødt med venlighed, åbenhed og tryghed gennem hele forløbet. Vi er glade for, at afskeden med din far blev præcis så smuk og værdig, som du ønskede.

De bedste hilsener

Fuld ud professionel.

Gjorde vores dage op til begravelsen overskuelig.
De gav os tid og overblik, til at få alle tanker og ønsker med ind i en flot afslutning til vores far og svigerfar.
Tak.

1 de mayo de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Mange tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at I oplevede processen som overskuelig og tryg, og at vi sammen fik skabt en værdig og personlig afsked for jeres far og svigerfar.

Stor hjælp

Meget rolig, behagelig og støttende hjælp til planlægning og afvikling af begravelse.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som roligt, behageligt og støttende både i planlægningen og på selve dagen.

Vi ved, hvor meget det betyder at føle sig tryg og godt hjulpet i en svær tid, og derfor betyder din tilbagemelding rigtig meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seriøs og afslappet atmosfære vedr

Seriøs og afslappet atmosfære vedr. de mange informationer der er i forbindelse med en bisættelse.
Top karakter herfra.

6 de mayo de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse og topkarakteren. Det betyder meget for os.

Vi ved, at der følger mange informationer og beslutninger med en bisættelse, og derfor gør vi os umage for at skabe en både seriøs og tryg atmosfære, hvor der er plads til ro og overblik. Det glæder os, at du oplevede netop det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der blev udført meget profesionel

Der blev udført meget profesionel, man var ikke i tvivl om hvad der skulle ske, blev forklaret let forståelig.

6 de junio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som professionelt og let at forstå.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalet var meget professionelle og…

Personalet var meget professionelle og samtidig udviste de forståelse for den svære situation, som det er at miste et nært familiemedlem.
Afdøde boede et sted i landet og skulle bisættes et andet sted i Danmark. Denne opgave udførte Houkjær Begravelse til fuld tilfredsstillelse.

6 de junio de 2026

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for dine fem stjerner og de meget flotte ord. Det betyder virkelig meget for os.

Vi ved, hvor sårbart det er at miste, og derfor gør vi altid vores bedste for at skabe ro, tryghed og overblik. Det glæder os, at du oplevede forløbet som professionelt og omsorgsfuldt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv venlig og yderst imødekommende…

Effektiv venlig og yderst imødekommende service. Fremragende kommunikation

1 de junio de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.