Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

La empresa ha respondido
Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiske sympatiske mennesker og en helt igennem første klasses behandling. Tak for jer! I gør en kæmpe forskel
La empresa ha respondido
En kvindelig bedemand var vores 1 prioritet, da vi skulle vælge bedemand i forbindelse med min mors død. Vi fik den bedste og mest forstående bedemand, som jeg havde flere samtaler med. Jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Houkjær Begravelse ApS er en privat virksomhed grundlagt af bedemand og adm. dir. Jakob Houkjær. Jakobs drøm og plan var at skabe en moderne og nutidig forretning med professionel kundeservice og kvalitet i fokus. Derfor er forretningen ISO 9001-certificeret. I dag har Houkjær Begravelse afdelinger spredt over hele Danmark. De er alle oprindelige, lokale begravelsesforretninger, som i generationer har betjent beboerne i de lokale byer med omegn. Når du kontakter os, møder du lokale, faste bedemænd med stor erfaring, som kender områdets traditioner og muligheder. Fokus på faglighed, etik og bæredygtighed er kerneelementerne i værdigrundlaget for Houkjær Begravelse. Dette sikrer høj professionel standard med respekt for den enkelte opgave og for alle menneskers lige værd. Houkjær Begravelses samlede størrelse sikrer, at vi kan tilbyde stort beredskab, fleksibilitet, fair priser, eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, høj ekspertise bl.a. indenfor udlandssager samt inspiration i et stærkt fagligt miljø.
Din lokale bedemand i størstedelen af Danmark - døgnåbent, , , Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mine ønsker om kiste, salmer og Niels deltagelse blev opfyidt

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Fik al den hjælp som vi havde behov for. De var der hele vejen.Stort tak

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Vi har kun rosende ord, da vi blev mødt med stor kompentence og medfølelse fra Birgittes side.
Trods den svære situation, oplevede vi ro og nærvær . TAK Birgitte 🙏🙏

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Man er desværre bare et nummer. Man kan godt mærke at det er en stor kæde, der er ikke noget lokal bedemand over det længere. Det troede vi ellers, men vi kan godt se det er blevet en stor forretning…

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønskede os - Tak
Det var en kæmpe hjælp i en så svær tid.
Kæmpe anbefaling til Cecilie og jeres firma !

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Vi har i dag måtte begrave min svoger Carsten i Nakskov.
jeg har ikke så mange ord sådan et smukt og veludført stykke arbejde af hjertet tak.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Vi fik den bedste og mest forstående bedemand, som jeg havde flere samtaler med. Jeg var fra start til slut på bølgelængde med Marianne fra Houkjær Begravelse i Ballerup.
Marianne passede bare så fint ind i vores valg fra kiste, blomster m.m. Min mor fik den flotteste begravelse jeg nogen sinde har oplevet. Hun havde været stolt af vores valg af bedemand, Marianne stod så flot ved siden af vognen med min mor i sin røde kiste. Hun stod der med opsat hår, nederdel, bare ben og små fine sko, lige i min mors ånd.
Marianne er et hjerte varmt menneske, jeg aldrig vil glemme.
De varmeste anbefalinger fra Heidi Amundsen

LOLLAND FALSTER :-)
Vi havde en virkelig god oplevelse med Houkjær Begravelse. En stor tak til Brian for at have gjort en svær tid lidt lettere ifbm. min søsters bortgang og bisættelse. Brian er en utrolig venlig og rolig bedemand, der behandlede os med stor respekt og grundighed. Han sørgede for, at vi følte os trygge og godt tilpas hele vejen igennem :-)
Selvom vi kontaktede Brian med kort varsel, formåede han at arrangere en smuk afsked både på Arresødal Hospice og ved Nakskov Kapel. Alle mine søsters og vores ønsker blev efterkommet, og bisættelsen blev præcis så fin og smuk, som vi havde håbet på :-)
Vi er meget taknemmelige for Brians professionelle og kompetente hjælp med alt det praktiske. Han gjorde en svær tid lidt lettere, og vi kan varmt anbefale Houkjær Begravelse til alle, der står i en lignende situation :-)
De bedste anbefalinger,
Lone og Peter L. N. R. :-)

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Bedemanden var yderst venlig, og sørgede for, at vi fik en fin afsked med min far da han var blevet lagt i kiste. Hun var helt åben om priser for alt, så intet kunne komme bag på os. Også i kirken til begravelsen oplevede vi bedemanden som virkelig hjælpsom.
Ulla Dalsgaard Olsen

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Gjorde vores dage op til begravelsen overskuelig.
De gav os tid og overblik, til at få alle tanker og ønsker med ind i en flot afslutning til vores far og svigerfar.
Tak.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Meget rolig, behagelig og støttende hjælp til planlægning og afvikling af begravelse.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Seriøs og afslappet atmosfære vedr. de mange informationer der er i forbindelse med en bisættelse.
Top karakter herfra.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Der blev udført meget profesionel, man var ikke i tvivl om hvad der skulle ske, blev forklaret let forståelig.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Personalet var meget professionelle og samtidig udviste de forståelse for den svære situation, som det er at miste et nært familiemedlem.
Afdøde boede et sted i landet og skulle bisættes et andet sted i Danmark. Denne opgave udførte Houkjær Begravelse til fuld tilfredsstillelse.

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand
Effektiv venlig og yderst imødekommende service. Fremragende kommunikation