Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved vores far's bortgang/bisættelse. Kommer Peter Klæmmensen fra Haukjær begravelser /Glamsbjerg. En rolig, empatisk, tålmodig, respektfuld mand. Der guider os meget forståeligt igennem det hele.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort TAK til Houkjær Begravelse for en fin oplevelse ved min mands bisættelse. Bedemanden hjalp os roligt og kompetent igennem samtalen, og ved afskeden på hospice fik vi god tid til at sige farvel.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Funeraria
  2. Servicio de cremación
  3. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Houkjær Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob Houkjær er adm. direktør og grundlægger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drøm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i højsædet. På det fundament er forretningen vokset gennem opkøb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. Bedemændene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til områdets muligheder og traditioner. Houkjær Begravelse ApS har skarpt fokus på faglighed, etik og bæredygtighed. I Houkjær Akademi foregår uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver løbende videreuddannet via markedets største uddannelseskatalog. Houkjær Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt før, under og efter en begravelse eller bisættelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flåde af eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dødsbobehandling. Houkjær Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

135 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra først samtale med bedemanden/damen…

Fra først samtale med bedemanden/damen har vi fået den hjælp og rådgivning som vi have behøv for. Igennem hele forløbet følte vi os godt hjulpet

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Houkjær Begravelse på Trustpilot - det påskønner vi virkelig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele vejen en tryg og professionel…

Hele vejen en tryg og professionel oplevelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik den varmeste og bedste hjælp da…

Jeg fik den varmeste og bedste hjælp da jeg stor i en svær situation . Kan varmt anbefale Houkjær Begravelse i Bording.
Tak til Helle 💝

Alt var som forventet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionelt og værdigt.

Meget professionelt og værdigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik den bedste hjælp med min mors…

Fik den bedste hjælp med min mors begravelse så vil gerne anbefale Houkjær begravelse det kunne ikke havde været bedre så sødt og rolig personale så vi fik en god afsked.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse og altid…

Det var en god oplevelse og altid venlig svar når man ringede
og tak for hjælpen i kirken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her fra min søster og jeg kan vi kun…

Her fra min søster og jeg kan vi kun medgive de bedste anbefalinger i forbindelse med vores mors død.Vi mødte Kathrine Hvam fra afdelingen i Holstebro og hun ydede yderst professionel og meget behagelig hjælp og vejledning.

10 de febrero de 2026
Opinión espontánea

I klarede alt.

23 de febrero de 2026

Super professionelle hold.

Det var simpelthen de mest professionelle og hjælpsomme mennesker, de var gode til at Informer om hvad der skulle ske under hele forløbet. Super søde personale der tog sig af min fars begravelse, hende der skulle køre frem og tilbage,hun var der der for hele familien og hun gav tryghed og ro under hele forløbet. Super søde alle sammen.

22 de enero de 2026

Utrolig flexibel

Særlige omstændigheder gjorde, at min afdøde far skulle væk så snart han var skønnet død af lægevagten. Bedemanden havde sagt at vi bare skulle ringe, da hun havde fået en anden bedemand til at stå standby til hjælp.

7 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget behalig og vendelig bedemand

Meget behalig og vendelig bedemand. Havde også ham til min mors bisættelse.

30 de enero de 2026

Unik service og vejledning

Unik service og vejledning.
Vi blev modtaget af Elsebeth med stor varme og indfølingsevne. Vi blev ringet op, da vores far var blevet kørt i kapellet, så vi var orienteret. Vi har følt os i trygge og kærlige hænder under hele forløbet, hvilket er utrolig vigtigt når man er i sorg.
Regningen var ikke steget synderligt i forhold til vores mor’s bisættelse for 4 år siden
Vi vil varmt anbefale Houkjær Begravelese
Allan og Helle

23 de enero de 2026

Profesionel og tryk hjælp

God, tryk, samt professionel hjælp fra alle Bedemænd vi har haft kontakt til. Jeg er 3 generation,i familien, der bruger denne bedemand og det vil vi helt sikkert blive ved med.

5 de enero de 2026
Opinión espontánea

Er så taknemmelig

Er så taknemmelig for at have den samme bedemand først til min fars bisættes, i forår. Også til min mors bisættes her i Januar. Mor var så taknemmelig for ham og det er vi også. Han var hele vejen her i den svære tid.

19 de enero de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

jeg fik den fineste behandling,hele…

jeg fik den fineste behandling,hele forløbet igennem,men prisen på kørsel var lidt dyrt derfor kun 4 stjerner ,men bedemændene var alle rigtig søde.kan kun anbefales.

20 de enero de 2026

Super god håndtering🌟🌟🌟🌟🌟

Alt blev håndteret med stor professionalisme, empati og respekt. Jeg kan varmt anbefale Houkjær i Hørning.

20 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.