Banner for Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har den 27.6 brugt Houkjær Begravelses firma i Odder . Det var Birgitte Maegaard Madsen, som stod for at arrangere min mors bisættelsen, og hele forløbet omkring dette. Vi har kun rosende ord, d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Cecilie Mollerup fra Sakskøbings bedemandsforretning (houkjær begravelse) Hun var simpelhen så professionel, nærværende, og omsorgsfuld. Vi fik en rigtig smuk afslutning, lige som vi ønske... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ved vores far's bortgang/bisættelse. Kommer Peter Klæmmensen fra Haukjær begravelser /Glamsbjerg. En rolig, empatisk, tålmodig, respektfuld mand. Der guider os meget forståeligt igennem det hele.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort TAK til Houkjær Begravelse for en fin oplevelse ved min mands bisættelse. Bedemanden hjalp os roligt og kompetent igennem samtalen, og ved afskeden på hospice fik vi god tid til at sige farvel.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Funeraria
  2. Servicio de cremación
  3. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Houkjær Begravelse er din lokale bedemand med over 100 adresser i Danmark. Jakob Houkjær er adm. direktør og grundlægger af firmaet i 2015. Som bedemand havde han dengang en drøm om at skabe en moderne og nutidig forretning med kundefokus og kvalitet i højsædet. På det fundament er forretningen vokset gennem opkøb af lokale, oprindelige begravelsesforretninger, som i generationer har betjent byens og egnens borgere. Bedemændene er stadig lokale og eksaminerede; med stort kendskab til områdets muligheder og traditioner. Houkjær Begravelse ApS har skarpt fokus på faglighed, etik og bæredygtighed. I Houkjær Akademi foregår uddannelse til eksamineret bedemand, og alle ansatte bliver løbende videreuddannet via markedets største uddannelseskatalog. Houkjær Begravelse er den eneste i Danmark med professionel assistance til alt før, under og efter en begravelse eller bisættelse. Lige fra begravelsesopsparing, ”Min sidste Vilje”-samtaler, lokal og international begravelsesservice, onlinebestilling, en flåde af eldrevne rustvogne i flere mærker og farver, MC-rustvogn, begravelsescentre og juridisk service ved dødsbobehandling. Houkjær Begravelse er kvalitetsstemplet med en ISO 9001 certificering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

134 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Stor ros til Bugtens Begravelsesforretning i Solrød

Efter anbefaling tog vi i forbindelse med min ægtefælles død kontakt til Bugtens Begravelsesforretning i Solrød. Her var det Mathias Fosbo, der på en rigtig fin og meget værdig måde tog sig af hele processen omkring registreringen af dødsfaldet, kontakten til kirkekontoret og andre myndigheder, planlægningen og håndteringen af det praktiske omkring bisættelsen, transport af kiste og urne mv. Så det hele blev - midt i vores sorg over tabet af en ægtefælle, mor og farmor - faktisk en rigtig god og smuk oplevelse for os.
Mathias Fosbo udviste stor empati og omsorg, og han gjorde os trygge hele vejen gennem forløbet. Og Mathias har et meget behageligt væsen, samtidig med at han er professionel og effektiv i sit arbejde. Så han og Bugtens Begravelsesforretning fortjener bestemt meget stor ros for den leverede service. Vi kan derfor kun anbefale andre også at benytte dette bedemandsfirma.
P.S. Vi behøver vel ikke at nævne at den modtagne faktura fra Bugtens Begravelsesforretning selvfølgelig var i fuld overensstemmelse med det prisoverslag på de aftalte ydelser, som vi fik udleveret på det første indledende møde hos firmaet.

8 de marzo de 2024

Yderst professionel

Jeg fik brug for hjælp da min mor gik bort i februar. Søgte efter en lokal bedemand og kan anbefale Søgade til dem der skulle være i samme situation i Ringsted-Glumsø området. De var søde, omsorgsfulde og gjorde vi fik begravelsen overstået på en god måde.

16 de febrero de 2024

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tak Andreas :-) både for de utrolig pæne ord om os fra Søgade begravelse, men også for al dig og din families tillid

Bisættelse i Odense 🌺

Vi blev anbefalet at bruge Claus Madsen igennem begravelsesguiden.dk og det har vi ikke fortrudt.
Fra første opkald blev der taget rigtig godt hånd om os både ift information, udgifter og at det er en svær situation og stå i.
Ved bisættelsen mødte vi Claus for første gang. Det var med den største ro, indlevelsesevne og professionalisme han mødte os og fremmødte. Det gav helt ro på, at der var styr på det hele og en god snak om valg af tøj til vores bror.
Der var flere fremmødte der nævnte Claus efterfølgende og især hans overskud til at snakke om bisættelsen med børnene. Meget stor ros og taknemmelighed herfra.
Kh Christina 🌺

26 de marzo de 2024

Kæmpe tak til Søgade begravelse

Kæmpe tak til Søgade begravelse. Vi havde en meget dejlig varm og omsorgsfuld samtale med Mia fra Søgade. Vi var presset på tiden, da vores mor gik bort 2 dage før juleaften. Hun skulle helst begraves den 2.1, på hendes fødselsdag. Mia kæmpede for at få fat i en præst som kunne hjælpe os.
Det lykkes alt sammen og vi fik sagt tillykke med dagen og god rejse.
Alle i kirken var meget rørte over det flotte arrangement bedemand havde lavet.

21 de diciembre de 2023

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak for de pæne ord til Søgade Begravelse, men i særdelelshed til Mia.
Og tak for jeres tillid til os alle i firmaet Pia :-)

Tusind tak til Mathias

Tusind tak til Mathias for yderst værdig og kompetent hjælp, i forbindelse med planlægning af min svigerfars bisættelse.
Du fik os til at sænke vores skuldre.
Samtid en stort tak for din omsorg ved bisættelsen, vi besøgte efterfølgende kirkegården, hvor du så smukt havde lagt alle blomsterne.

2 de marzo de 2024

Enestående service

Vi fik en enestående og medfølende service fra firmaet og Jim Christensen i en, for os, uvant situation - han skabte ro og trykhed og gjorde sig umage for at imødekomme vores ønsker til bisættelsen, som blev lige som vi ønskede det.

31 de enero de 2024

Anbefaling af Søgade Begravelse i Kirke Hvalsø

Jeg oplevede jeres indsats omkring min kones bisættelse, som meget professionelt.
Det gælder lige fra vores kontakt i telefonen og senere også på mail.
Men især en stor tak da vi herhjemme lavede aftalen om forløbet, med diverse attester, kontakter til myndigheder, bestilling af den smukke kistepynt, kontakten til kirken og - til SpiseHuset, hvor en meget flot mindehøjtidelighed var bestilt og som blev afholdt perfekt.
Men også tak for jeres indsats med at få min kone lagt i kisten, samt transporten i rustvognen fra hjemmet til kapellet og efter bisættelsen transporten videre fra kirken.
Alle tider og aftaler blev overholdt til punkt og prikke, derfor anbefaler jeg Søgade Begravelse.
Men især til Susanne - mange tak for hele forløbet, det var en meget possitiv oplevelse oven i min sorg!

25 de enero de 2024

Respuesta de Houkjær Begravelse ApS - din lokale bedemand

Tusind tak Per, både for dine pæne ord om Søgade Begravelse og i særdeleshed Susannes hjælp, men også tak for din tillid til vores lille firma.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.