Jeg købte et sæt regntøj og en t-shirt til min datter. Regntøjet i lilla var markeret med 'outlet' som de reklamerede med at der var 10% yderligere på ved brug af rabatkoden. Jeg fik dog ikke rabatten... Ver más
La empresa ha respondido
Varen var super, men PostNord var meget forsinkede med leveringen (og umulige at komme i kontakt med)så jeg kontaktede Hummels egen kundeservice, og kom til at tale med Charlotte, der var helt fænomen... Ver más
La empresa ha respondido
Ich kauf seit jahren hummel schuhe. Super bequem.Preisleistung hammer. So vielseitig. Bin auch öfters wandern gegangen. 3000er berg kein problem😂 Bin bisher bei 20 paaren schuhen noch nie enttäu... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte håndboldsko i deres outlet som var ekstra nedsat. Prisen var derfor super, og leveringen var også i top da varerne ankom få dage efter. Jeg vil varmt anbefale at købe herfra.
Balticagde 20, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I received damaged products and i got charged for the return too for that product.

Hurtig levering.
Men det er svært at gennemskue størrelsesguide på sko, da der er så mange varianter og den størrelsesguide man åbner viser for alle modeller og ikke kun den man er ved at kigge på. Ellers fine produkter og gode priser

Respuesta de hummel
Solen bager på en gulvplade af råt træ i en forladt lade i udkanten af Randers. Der er duften af støv. Af tørret græs. Og så er der det blå. Det røde. Og hvirvlerne. Vinklerne.
Det er en søndag. En af den slags søndage, hvor luften står stille som et oliemaleri.
Jeg åbner pakken. Papiret rasler. Som et hemmeligt digt. Og der ligger de. Hummel-sneakerne. De hvide pile mod det dybe, uendelige grønne. Eller er det blåt? Det er ligegyldigt. Det er form. Det er bevægelse i et ubevægeligt øjeblik.
Jeg stikker foden i. Læderet giver efter. Med en ømhed, der minder om et første kys i udkanten af Aarhus i 1964. Hælen finder sin plads. Det er ikke bare en sko. Det er et statement. En insisteren på, at verden stadig er til at holde ud, så længe man har gummi under sålerne.
Fem stjerner. Ikke fire. Ikke seks. Fem.
Som et perfekt sving på en Alpe-etape.

Respuesta de hummel
Det er supper. Gode vare med remlig priser og meget hurtigt levering, det bare supper.

Respuesta de hummel
Det er nogle gode sko jeg har købt, og det er ikke første eller sidste gang jeg handler her.

Respuesta de hummel
Fine varer med perfekt pasform, og meget hurtig levering, mange tak.

Respuesta de hummel
Jeg fik tilsendt et par sko hvor den ene var størrelse 37, og den anden størrelse 38.
Efter jeg kontaktede hummel fik jeg afvide at de ikke kunne levere skoene i korrekt størrelse, men leverede blot pengene tilbage.