Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde för 15 dagar sedan. När jag ringde in efter 11 dagar fick jag veta att flera varorna jag hade beställt inte kommer komma in i lager på ett tag. Kundservice svarade då att de tar bort varorna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde ett hundhalsband. Det blev fel längd pga otydlig skrift om vilken längd som passar vilken hund. Därefter så började det. Blev ifrågasatt och synnerligen dåligt bemött ifrån deras kundt... Ver más

1. Tienda de animales
  2. Tienda de alimentos para animales
  3. Tienda de suministros para mascotas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Välkommen till Hund.se ➤ Stort sortiment med Allt som din Hund och du som Hundägare behöver. ✓ Låga priser ✓ Fri frakt fr. 299kr ✓ Snabba leveranser.

2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,2

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångligt att returnera varor och dålig service

Väldigt missnöjd med denna sida! Fick varor som var trasiga och använda (syndes tydligt då dem hade missfärgningar av smuts på).
När jag vill returnera det fick jag till svar det kommer dröja då ansvarig var på semester. Dem har 14dagars ångerrätt så fick vara på dem för hinna lämna tillbaka. Till slut fick jag retursedel. Och inte fått någon respons på att dem mottagit varorna trots det gått flera veckor. Nu är klarna på mig kring fakturan för dem har inte heller fixat retur till klarna. Extremt dåligt service och väldigt dåliga på svara. Så kommer aldrig beställa från dem igen.

25 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Älskar entreprenörer men klarar ej av dålig kundservice

Står att Varor skickas ut efter 3-7 arbetsdagar men sen när man betalat meddelar dem att "leverantören" inte kommer få in produkterna, ber dem avbeställa allt för jag väntat 1-2veckor på leveransen så har redan varit och köpt samma varor i en fysisk butik. Nu skickar de varorna ändå fastän jag bett dom inte göra det. Helt värdelösa är dem

1 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Underbart utbud till bra priser!

Underbar nätbutik för alla hundägare 👌 Här hittar man precis allt som man kan tänkas behöva till våra 4-fotiga vänner. Hund.se har ett enormt bra utbud till fantastiskt bra pris!
Enastående service & blixtsnabb leverans! Min senaste leverans kom på 2 dagar! Rekommenderas varmt 🌹

24 de junio de 2021

Beställde en vattenfontän

Beställde en vattenfontän. Efter 4 månader gick pumpen sönder och hörde då av mig till deras kundtjänst. Jag fick ett väldigt bra och trevligt bemötande!! Dem skickade en helt ny fontän.

15 de abril de 2021

Rekommenderas!

Kanonbra support/råd via telefon (som dessutom går att nå via telefon i motsats till en del andra aktörer) och blixtsnabb leverans dom gånger jag hittills har beställt. Jag är väldigt nöjd!!

23 de marzo de 2021

Väldigt nöjd kund

Beställde Nutrolin Skin & Coat och Nutrolin Sport. Fick varorna snabbt och fick även med en liten påse med hundmat från vilt och en hundgodis som min hund älskade. Fick även en rulle med bajspåsar och en snygg hållare till dem. Blev fantastiskt glad över de gratis extra grejerna. Tack så mycket hund.se

16 de febrero de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lång leveranstid och osynkad lagerstatus

Dålig koll på lagerstatus, saker som finns i lager när man beställer finns sedan inte i lager när det ska skickas. Beställde för flera veckor sedan och väntar än bara på att det ska skickas. Väldigt trevlig och snabb kundservice dock. Skulle få min beställning skickad så fort en vara nått lagret och nu finnes den i lager men ändå är beställningen inte skickad...? Missnöjd med hur lång tid det tar att bara skickas och hur icke synkat det är med lagerstatus. Varför går det ens att beställa saker som inte finns i lager?

17 de diciembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra utbud.

Handlat flera gånger. Smidigt att handla & överlag snabba leveranser.
Gjort retur en gång, vilket gick smidigt.
Det enda negativa är väl att det tidigare var fri frakt vid 299kr, men nu är det 499kr som gäller.

4 de febrero de 2020

Bra pris och utbud

Bra pris och utbud. Snabba och spårbara leveranser. Vid ena beställningen valde jag fel storlek. Returen fungerade klanderfritt.

17 de enero de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.