En sublim oplevelse! Dansktalende personale, fantastisk menukort og tjenere der er der fordi de elsker det! Kommer absolut igen. Carsten J
Consulta las opiniones de los clientes
Hyttefadet - Perlen i Nyhavn. En fantastisk oplevelse, hver gang. Den gastronomiske oplevelse, af det danske køkkens retter. Tarteletter, smørrebrød, rødgrød, er her højnet både visuelt og sm... Ver más
Jeg har haft min kone og begge min forældre på 80 år med til kbh, for at give de vestjyske rødder smagen af københavn. Vi var forbi hyttefadet og fik deres frokost platte som virkelig var en smagsople... Ver más
Información sobre la empresa
- Restaurante danés
- Restaurante de desayunos y almuerzos
- Restobar
- Bar con música en vivo
- Restaurante de almuerzos
Escrito por la empresa
I hjertet af det farverige og livelige Nyhavn ligger gastropubben, Hyttefadet. Her sættes den hyggelige stemning fra et traditionelt værtshus sammen med lækker og veltilberedt mad. Baseret på Danske traditioner servere Hyttefadet vores version af klassikere. Morgenmad: Vælg selv brunch med dansk aftryk Frokost: Smørrebrød, enkelt stykker og platter Aften: Danske klassikere med et moderne touch Live Musik: Fredag og Lørdag 22:30 - 01:30 - Kendte sange man kan synge med på. I Hyttefadet ønsker vi at alle gæster har en god oplevelse og vi gør en dyd ud af at gå den ekstra meter for at alle går herfra med et smil på læben.
Información de contacto
Nyhavn 25, 1051, København K, Dinamarca
- 33120107
- booking@hyttefadet.dk
- www.hyttefadet.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget god mad og god betjening.
Meget god mad og god betjening.
De tager også godt hensyn til allergier det ved jeg da jeg er gluten allergier 😍
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, søde tjenere og lækker mad!
Hyggeligste oplevelse
Jeg var ude og spise med min klasse på hyttefadet, og det var simpelthen så hyggeligt. Maden var rigtig god og medarbejderne var virkelig søde.
Hyttefadet kan klart anbefales herfra!
God service, dejlig mad og en rigtig hyggelig resturant. Kan klart anbefales
Søde medarbejdere og fantastisk mad.
Søde medarbejdere og fantastisk mad.
God services og søde tjenere
Jeg var derinde med min klasse, og deres tjenere, var super duper, da de var meget søde. Maden var også rigtig god, og kan klart anbefales
Den bedste mad jeg har fået
Den bedste mad jeg har fået.
Så god service og kommunikation mellem kunder og medarbejdere.
Der var søde tjener og lækkert mad
Der var søde tjener og lækkert mad! Det er en hyggelig restaurant.
Fantastisk!
Mega godt. meget dansk og hyggeligt. Super sigma. 👍
Jeg fik fish’n chipen og min veninde…
Jeg fik fish’n chipen og min veninde fik burgeren de er begge mega gode der var mega god service og mega gode omgivelser vil klart anbefalede
Mad god!!👍😋
Jeg kan helt klart anbefale hyttefadet
Jeg kan helt klart anbefale hyttefadet, rigtig god burger.
Kan helt klart anbefale det❤️
Virkelig god mad
Virkelig god mad!
Tjenerne var virkelig søde og maden kom hurtigt.
Ville helt klart anbefale vis man var i nærheden😁
Den bedste gløgg jeg har fået!
Den bedste gløgg jeg har fået!
Har fundet mit favoritsted i Nyhavn!
Var på jule hyggetur med min søster , mor og far og, og vi fik den bedste service og en super lækker gløgg.
To fyre der virkelig forstår sig på sit fag og som også havde overskud til at forkæle vores lille hund.
Tak for at gøre vores københavnertur speciel ⭐️
Kvalitet og pris hænger ikke sammen☹️
Var ude og hygge med kæresten og valgte Hyttefadet. Det startede med at den unge servitrice ikke vidste hvad der var i maden.
Da vi var færdige var der en anden ung mand der påduttede min kæreste at betale imens jeg var på toilet og ovenikøbet tog hendes halvfærdige cola med. Men kæresten stoppede ham i hans agt.
Meget kedelige og intet smagende smørbrød til en høj pris. BUM😉

Respuesta de Hyttefadet, Nyhavn 25 ApS
Authentic Danish lunch with modern twist. We had a wonderful lunch of Danish ope
We had a wonderful lunch of Danish ope. Sandwiches on rye bread. Each was meticulously prepared with fresh produce. Very tasty. Beer and wine excellent. Enjoyed a chat with the owner who is super proud of the restaurant staff and full of interesting accounts of local history. Would highly recommend.
Fantastisk mad og betjening
Var inviteret af søn og svigerdatter. Vi fik den mest udsøgte og velsmagende 3 retters menu. Alt smagte virkeligt fantastisk, samt en betjening helt ud over det sædvanlige. Tak for en overdådig aften
Wow-oplevelse
Vi havde bestilt bord til 7 personer (2 personaler og 5 udviklingshæmmede borgere)
Da vi ankommer, bliver vi taget imod af den sødeste og venligste forpagter (fandt vi senere ud af) der byder indenfor.
Aldrig har jeg mødt så rummelig og nærværende person som ham, borgerne og os personale fik virkelig en oplevelse der snakkes meget om længe🙏
Maden var lige til 5 stjerner, det hele var frisk, der var masser af smag og det smagte fantastisk.
Vi bestilte smørrebrød
Virkelig en topoplevelse for alle her fra Silkeborg, vi kommer helt sikkert igen næste sommer🙏☀️
Tak for jer, i kan være stolte af jeres sted 🥳
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.