Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Ver más

1. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Så smidigt och ta kortet och snabb…

Så smidigt och ta kortet och snabb leverans.

10 de mayo de 2024

Respuesta de Idbild.se

Hej Carina! Du verkar helnöjd. Men vad saknades då för en 5:a i betyg? Vi vill gärna bli bättre :)

Körkortsfoto

Snabb framtagning av fotot,bra att det gick att få med ett porto, sen att det inte gick att få ett snyggare utseende spelar ingen roll, Mvh Stig

12 de abril de 2024

Respuesta de Idbild.se

Hej Stig. Tack för betyget. Är det utseendet på våra utskick du avser? Vad saknades för en 5:a i betyg?

Allt fungerade bra

8 de abril de 2024

Respuesta de Idbild.se

Perfekt, precis som man vill ha det. Tack för recensionen!

Starkt rekommenderas

Starkt rekommenderas. Bra kvalitet, proffsigt hjälp, snabb leverans och inga dolda avgifter

21 de abril de 2024

Respuesta de Idbild.se

Halloj! Tack för betyget. Mycket bra beskrivning av vår tjänst :) Ha en fin dag.

Inga problem

Snabb service ..funkade bra

17 de abril de 2024

Tack för betyget.

Idbild rekommenderas

Idbild rekommenderas. Inte alla som har kontaktuppgifter på webbsidan. Mycket noggranna vid bildhanteringen. Första bilden var inte så bra fastän jag tyckte det. Bara att skicka ny bild. Bilden blev så klart godkänd av Transportstyrelsen för körkort.

5 de abril de 2024

Respuesta de Idbild.se

Hej Jan. Nej det är det verkligen inte. Men så är vi ett seriöst företag också vilket tyvärr inte alla våra branschkollegor är. Tack för betyget.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fast det var en ganska dålig bild

Fast det var en ganska dålig bild , så fixa ni den så den blev godkänd på körkortet!

8 de marzo de 2024

Respuesta de Idbild.se

Fantastiskt roligt att höra att det gick bra och att du är nöjd. Vad känner du saknades för en 5:a i betyg?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att följa instruktioner för att få till en bra bild och även snabb leverans

5 de febrero de 2024

Respuesta de Idbild.se

Hej Monica. Du verkar väldigt nöjd med oss vilket glädjer oss att läsa. Men vad var det som saknades för att vi skulle få en 5:a i betyg? Hör gärna av dig så vi får veta :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lättsamt att ta kort med mobilen och…

Lättsamt att ta kort med mobilen och skicka in en bild och få en bild till förarbeviset

8 de febrero de 2024

Respuesta de Idbild.se

Tack för det fina betyget John!

Fotona bra

Fotona bra , snabb leverans, enkelt

15 de febrero de 2024

Respuesta de Idbild.se

Tack för det fina betyget Kerstin!

Mycket bra service

Snabb och smidig service. Smart att sälja frimärken samtidigt 👌

7 de febrero de 2024

Respuesta de Idbild.se

Roligt att höra att du är supernöjd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb service och snabb återbetalning

Snabb service och snabb återbetalning, då det pga. tekniska problem hade debiterats dubbelt.
Anders

28 de febrero de 2024

Respuesta de Idbild.se

Hej, nu var det ju visserligen ett bra betyg men vi misstänker att du har betygsatt fel företag ändå. Av flera anledningar. Dels har vi inga tekniska problem som skapar dubbelbetalningar. Alla våra betalningar sköts av Klarna. Du kan själv kolla detta så bör det se att du handlat av en annan butik än oss. Vi vet att en konkurrent till oss medvetet har satt i system att dubbeldebitera sina kunder. Det skulle vi aldrig drömma om att göra. Sedan ser jag att du själv har sökt upp oss här på TrustPilot. De flesta som skriver betyg om oss har fått en automatisk inbjudan. Det talar också för att du inte har handlat av oss.

Jag råder dig att kontrollera vilket företag du har handlat hos. Risken att det blir problem framledes är överhängande om du har handlat av det företag vi tror du har handlat av.

Kortet blev bra

Kortet blev bra, snabb leverans

17 de enero de 2024

Grymt, tack för betyget.

Snabbt och smidigt

Enkelt sätt att ordna körkortsfoto

8 de enero de 2024

Tack för recensionen!

Bilderna är bra

Bilderna är bra, värt pengarna
Precise som det behövs på olika ställen

29 de diciembre de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej Saadeh. Tack för betyget! Ja vi är prisvärda, det måste vi hålla med om. Alltid något i dessa tuffa tider.

Gänget på Idbild.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.