Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Ver más

1. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Kunde varit bättre pris!

12 de mayo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej. Roligt att se att du är nöjd med oss. Prismässigt är det nog ingen som slår oss med våra 99 kr per person plus frakt 15 kr. I så fall får du gärna återkomma med vem. Motsvarande tjänst hos fotograf kostar ofta runt 250-300 kr. Priset är suveränt bra för vad du får.

Ha en fin söndag.

Enkelt och bra betalningsmetod

Letade länge bland djungeln av leverantörer av digitala körkortsfoton online. Fastnade för idbild för att de kändes seriösa och hade klarna som betalningsmetod. Allt som allt en bra upplevelse.

15 de junio de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Idbild.se

Hej Karl. Så roligt att se att ditt val föll på oss. Vi var med och startade upp denna bransch för massa år sedan. Sedan dess har vi fått ett antal konkurrenter. Tyvärr också en del oseriösa. Ha det bäst!

Klockrent

Snabb leverans och bra fungerande bild

1 de mayo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Allt gott. Tack för betyget! Ha en fortsatt fin nationaldag!

Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt. Bilden blev godkänd.

19 de abril de 2023

Respuesta de Idbild.se

Härliga tider. Tack för betyget. Ha en fortsatt fin helg!

Supernöjd!

Sjukt snabb leverans och toppenkvalité!

23 de abril de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej Adam. Grymt tack för det fina omdömet. Det värmer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra resultat och snabb leverans

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna på att lägga till ett "casual" alternativ där bilden kan vara tagen i hemmiljö eller var som helst för t.ex. färdtjänsten.

20 de abril de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej Eva! Roligt att höra att du är nöjd med oss i stora drag.

Tack för din feedback. Det finns redan en sådan produkt, "Generellt ID", https://www.idbild.se/produkt/id-foto-id-kort/. Nu ser jag att du inte beställde från den vilket var bra eftersom det ändå inte var tillämpligt i ditt fall. I princip alla bilder vi får in från våra kunder är fotograferade i hemmamiljö. Det finns inget annat krav från vår sida vad gäller det. Däremot finns ett antal grundkrav på bilden som behöver uppfyllas oavsett vad man ska använda bilden till. Bland annat att den inte är för suddig eller för lågupplöst eftersom det utskrivna resultatet då blir för dåligt. Vi redigerar alltid bilderna som kommer in men det finns en begränsning för vad redigeringen kan fixa till om en bild är för lågupplöst eller för suddig. Vi rekommenderar nästan alltid att man tar bilden utomhus i dagsljus men in skuggan eftersom man då slipper nästan alla problem som kan uppstå med en bild tagen inomhus. Sedan är det inte alltid kunden har möjlighet att ta en bild utomhus och det löser sig nästan alltid så länge grundkraven på bilden uppfylls. Sammantaget kan man säga att vi är måna om ett bra slutresultat för våra kunders skull. Det finns tyvärr liknande sidor på nätet som mest är intresserade av kundernas pengar istället för att de bilder de levererar faktiskt blir godkända för ändamålet.

Snabb service och billigt

Snabb service och billigt. Lite lurigt att få till rätt ljus hemma för foto, men gick till slut. IDbild fixade sen till bakrunden så den var helt vit. Blev godkänt foto för utländskt pass

19 de marzo de 2023

Respuesta de Idbild.se

God kväll Fredrik. Tack för betyget! Härligt att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon om oss.

toppen service!

19 de marzo de 2023

Nice! Tack för betyget.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick bra hjälp med körkortsfotot…

Fick bra hjälp med körkortsfotot beträffande bakgrund på bild och storlek på ansiktet. Snabb leverans och allt det var med som jag behövde.

8 de marzo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej Birgitta. Tack för betyget. Du låter väldigt nöjd. Vad saknades för en 5:a i betyg?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabbt svar och god service

Snabbt svar och god service! Tråkigt bara att mitt foto inte gick att använda även till körkortet, pga för få pixlar, men jag fick bra kort till gymkortet och liftkortet

8 de marzo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Kul att du är nöjd. Ja det var synd. Transportstyrelsen hade aldrig godkänt den bilden till körkort. Tråkigt om det drar ner betyget eftersom det inte är något vi kan påverka.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Och enkelt att göra.

14 de marzo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hej, tack för din fina recension. Ha en bra dag!

Snabb service!

24 de febrero de 2023

Respuesta de Idbild.se

Tack för betyget! Vad saknades för en 5:a? Vi vill alltid bli bättre.

Smidigt och bra

Smidigt och bra, blev godkänt direkt till skoter kortet.

7 de marzo de 2023

Respuesta de Idbild.se

Hejsan Cecilia. Vilket fint betyg. Tack så mycket. Ha det bäst.

Marcus & Robin på Idbild.se

8 consejos para escribir buenas reseñas.