IFH-Holding Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact opgenomen met Artjom ivm lopende en oudere obligaties. Door drukte kwam ik erachter dat er nog obligaties uit het verleden waren die nog niet waren terugbetaald. Via Artjom was het super snel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat we om meer informatie hadden gevraagd werden we gebeld en hebben we afspraak gemaakt met Artjom. We hebben op al onze vragen een duidelijk antwoord gekregen en hebben besloten om te investeren.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zit al enkele jaren bij ifh holding. Tot nu toe goede ervaringen: prettige communicatie en ze komen hun afspraken na ( lees: betalingen). Daarbij breiden ze hun portfolio steeds uit , wat goed is voor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afspraken werden altijd nagekomen. Een voorbeeld hiervan was toen de termijn van 5 jaar van de obligatie verstreken was en wij niet op de hoogte waren dat wij 1 jaar van te voren te kennen hadden mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sociedad de inversión
  2. Institución financiera

Escrito por la empresa

Van oorsprong een marketing en communicatie bedrijf uit Nijkerk dat is opgericht in 1981. Sinds 2015 bezig met de uitgifte van obligaties waarmee bedrijven in de ICT branche worden aangekocht. Wij hanteren een lange termijn visie waarbij de Holding in de breedte groeit en we een one-stop-shop voor onze klanten zijn. Mocht u vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

87 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer tevreden.

Vanaf juli 2022 deelnemer .Het is een vertrouwd bedrijf en als je vragen heb zijn ze 7 dagen in de week te bereiken dat geeft een goed gevoel. Goede contacten met Artjom en ze komen hun afspraken na.

4 de febrero de 2024

Uitstekende service

Uitstekende service , dito rendement. Je wordt super snel bediend (door Artjom)
zonder ook maar een moment het idee te hebben dat je iets wordt opgedrongen

2 de octubre de 2023

Zeer tevreden

Eind 2021 heb ik obligaties aangeschaft bij IFH Holding. Het zag er goed uit en dat klopte ook. Het contact met Artjom is laagdrempelig en betrouwbaar hetgeen erg goed bij mij past.
In oktober 2022 heb ik een tweede pakket obligaties aangeschaft. Voor eventuele nieuwe investeringen blijft IFH Holding een serieuze optie.

23 de abril de 2023

- is in orde 🙂

- is in orde 🙂
- Helpen de klant goed met hun vragen.
- De betaling worden netjes in mijn geval per jaar uit betaald. En ook nog een toevallig op dezelfde dag.

24 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi bedrijf wat zich blijft ontwikkelen

Mooi bedrijf wat zich blijft ontwikkelen.
Sinds 2017 obligatie, inmiddels is deze opnieuw verlengd en heb ik een tweede obligatie erbij.
Hoge rente, uitbetaling ervan stipt op tijd.
Contact verloopt zeer snel en gemakkelijk.
Regelmatig wordt je via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang van het bedrijf.
Zo weet je waarvoor je het doet.
Dik tevreden.

19 de marzo de 2023

goede contacten

maandelijkse terugbetalingen zijn keurig op tijd. prettige telefonische contacten en correcte afspraken.

18 de marzo de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vlotte service

Vlotte service. Er werd direct op mijn mail gereageerd over de jaaropgave en deze werd tegelijk bijgevoegd in de mail.

1 de marzo de 2023

Zeer Betrouwbaar

Sinds 1-08-2021 ben ik voor het eerst een obligatie aangegaan met deze firma en kan niet anders zeggen
dat men stipt op tijd is om iedere maand de rente over
te maken.
Daarom ben ik eind 2022 en nieuwe obligatie gestart.
Ook telefonisch is men altijd bereikbaar

9 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De wijze waarop het bedrijf zich opstelt geeft vertrouwen

De wijze waarop het bedrijf zich op internet presenteert is helder en duidelijk. Afspraken worden goed nagekomen en de maandelijkse betalingen..........geen omkijken naar. Ook de rechtstreekse contacten met vaste medewerkers zijn waardevol.
Vragen of onduidelijkheden kunnen direct worden afgehandeld.

6 de marzo de 2023

professioneel bedrijf.

professioneel bedrijf.
korte en zeer prettige lijntjes
uiters behulpzaam en vriendelijk personeel
betrouwbaar ook met uitbetalingen, dit is op de dag nauwkeurig.

6 de marzo de 2023

Prima pensioenaanvulling.

Vanaf Nov. 2021 deelnemer.
IFH Holding is in mijn optiek een serieus bedrijf en wordt professioneel geleid.
Contact met het bedrijf via Dh. Artjom Maksimov loopt zeer soepel en in een gemoedelijke sfeer.
Prima bedrijf.
Mogelijk zou een eigen account in de toekomst hier nog een positieve aanvulling op kunnen zijn.
Henry Bonnefond.

3 de marzo de 2023

Betrouwbaar.

Heb al jaren contact met dit bedrijf en zeggen dat dit uitstekend is. Het contact is uitstekend en zakelijk. IFH komt haar verplichtingen op tijd na.

Ron Boelee

2 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het begin goed contact

Vanaf het begin goed contact. IFH voelt professioneel. Een serieus bedrijf. Het geld wordt netjes elke maand op dezelfde datum op je rekening gestort. Denk er aan om in de toekomst meer te investeren.

1 de marzo de 2023

Vlotte service

Vlotte service. Er werd direct op mijn mail gereageerd over de jaaropgave en deze werd tegelijk bijgevoegd in de antwoord mail. De uitstaande obligaties zijn zeer betrouwbaar gebleken.

27 de febrero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.