Beste mevrouw,
Wij herkennen deze situatie helaas niet concreet, omdat er bij deze review geen klant- of afspraakgegevens vermeld staan. Onderstaande toelichting is daarom gebaseerd op aannames.
Twee maanden geleden was uiteraard niet te voorspellen hoe de weersomstandigheden zich in januari zouden ontwikkelen. Bij winterse omstandigheden, zoals vorst, sneeuw of aanhoudende regen, kunnen dak- en gootreinigingen uit veiligheidsoverwegingen niet worden uitgevoerd. Dit is een gebruikelijke en noodzakelijke werkwijze.
Op dit moment is er nog steeds sprake van vorst, waardoor dergelijke werkzaamheden nog altijd niet veilig uitvoerbaar zijn. Het verplaatsen van een afspraak naar medio maart/april is in dat licht een logische en gangbare keuze.
Wilt u er zeker van zijn dat een afspraak voor dak- of gootwerkzaamheden doorgang kan vinden zonder belemmering door weersomstandigheden, dan adviseren wij om deze werkzaamheden te plannen in de periode van april tot en met september.
Indien er nog een afspraak voor u gepland staat en u deze wilt annuleren (daar ga ik vanuit gezien deze review), kunt u contact opnemen via info@ijmondgroep.nl
, zodat wij dit correct voor u kunnen afhandelen.
IJmond Groep