Snel en goed bod. Heldere uitleg en eenvoudige taxatie aanvraag. Ik heb het uiteindelijk niet gebruikt omdat ik de auto kon inruilen, dat is toch makkelijker, voor dezelfde waarde. Maar deze site is e... Ver más
La empresa ha respondido
Goed contact vriendelijk en open communicatie. De financiële afwikkeling (altijd belangrijk) liep ook op rolletjes. We hebben onze auto in goede handen achter gelaten. Thanks
La empresa ha respondido
Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Ver más
La empresa ha respondido
De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Ver más
La empresa ha respondido
Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.
Mercuriusweg 2, 9482 WL, Tynaarlo
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Vanwege mijn nieuwe baan met leaseauto moest ik mijn Volvo V60 (met pijn in mijn hart) verkopen. Een paar weken geleden nam ik contact op met Ikwiljouwautokopen. Ik had de Volvo nog een paar weken nodig. Ik werd telefonisch ontzettend goed geïnformeerd over de mogelijkheden en er werd echt meegedacht wat in mijn persoonlijke situatie het beste was. Het bod was netjes en volgens mijn verwachting. Na het accepteren van het bod ontving ik een half uur later keurig het koopcontract.
Ook daarna hield de service van Ikwiljouwautokopen niet op. Op het moment van de overdracht verliep ook alles zoals vooraf was voorgesteld. Dat moment was vandaag. Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op deze samenwerking. Een samenwerking die van beide kanten zeer correct verliep, dit is hoe het wat mij betreft hoort te gaan. Wat mij betreft een dikke 9 (dit omdat ik uit principe nooit een 10 geef)

Goede ervaring gehad.
Ik heb mijn auro verkocht via dit bedrijf. Dat ging als vanzelf.
Prijs is acceptabel, iedereen moet er iets aan kunnen verdienen en daardoor is de gewenste prijs iets lager dan ik wilde.
De meerwaarde is geen gedoe met particulieren die komen kijken en dan toch weer over willen nadenken, etc, etc. Foto's sturen, specs invullen, bod gekregen, verkoop. Geen gedoe = ideaal!
Samenwerking met de uiteindelijke chaffeur ging ook soepel. Na een korte inspectie werd het bedrag overgemaakt en de administratieve handelingen afgerond.
Al met al: een goede ervaring en ik raad het iedereen aan.
J.H. Geurts

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Fijne ervaring. Aardige chauffeur en de afhandeling ging aardig snel. Het geld was ook direct binnen. Voor mij echt een aanrader. Het heeft ivm levering van mijn nieuwe auto wat langer geduurd maar dat was geen probleem.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Prettig contact via de mail. Er stond een fout in de taxatie, maar na contact is dat snel opgelost. Eenmaal aan de deur snelle afwikkeling van de administratie. Geen gedoe over de prijs. De prijs die vantevoren was afgesproken heeft niet ter discussie gestaan.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Wat een fijne manier om je auto te verkopen! Een mooi bod, heldere en prettige communicatie én een razendsnelle verkoop. Het geld werd ter plekke overgemaakt en stond direct op mijn rekening. En dat de auto thuis wordt opgehaald, is helemaal een bonus. Erg tevreden!

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Zoals het hoort te gaan; keurig op tijd, volgens afspraak en geen poespas. Het geld was direct binnen, kortom een erg prettige dienstverlening.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Onrealistisch bod op mijn auto gehad. Het is te proberen natuurlijk maar zorg dan in ieder geval dat het bod ergens op lijkt.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Bestelauto verkocht. De geboden prijs was goed. We konden de daadwerkelijke overdracht nog iets later plaats laten vinden omdat we de auto nog even nodig hadden.
De contactpersoon kwam de auto zelf ophalen.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Heel prettig en persoonlijk contact via email na een mooi bod. Daarna leuk contact over afspraak en vervolg. Pick up van de auto en formaliteiten op een snelle en prettige manier.
Voor alle mensen die niet zoveel ervaring hebben en dit wellicht beetje onwennig vinden: ik kan dit aanraden!

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Gewoon een eerlijke prijs. Geen gedoe. Helder. Duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar. Niet achteraf afdingen. Nu leverde ik ook een fijne auto in… Maar erg tevreden over hoe alles is gegaan.

Vlotte nononsense afwikkeling.
Maar daar zijn dan ook 2 partijen voor.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
De handeling ging super en snel en ze bieden ook eerlijk.
Beloofde bod op mijn auto gekregen, eerlijke afhandeling en de mensen kwamen erg betrouwbaar op mij over, wat toch al een fijn gevoel geeft

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Prettige onderhandeling. Fijne benadering bij de verkoop. Alles top geregeld.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Alles verlopen wat via telefoon en mail was afgesproken. Super

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Duidelijke afspraken en een goede snelle service. Bij overdracht direct het afgesproken bedrag ontvangen.

Respuesta de Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen
Eerlijke onderneming die een eerlijke prijs geeft.