Ikwiljouwautokopen.nl | Ik wil jouw auto kopen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en goed bod. Heldere uitleg en eenvoudige taxatie aanvraag. Ik heb het uiteindelijk niet gebruikt omdat ik de auto kon inruilen, dat is toch makkelijker, voor dezelfde waarde. Maar deze site is e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed contact vriendelijk en open communicatie. De financiële afwikkeling (altijd belangrijk) liep ook op rolletjes. We hebben onze auto in goede handen achter gelaten. Thanks

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beste prijs geboden, correcte duidelijke afhandeling.. wel wat minder dat het transport ivm drukte wat langer duurde, maar toen bleek dat bij ophalen er een klein lampje brandde en er dus een klein on... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De prijs kan natuurlijk altijd hoger, maar als je zonder veel gedoe, makkelijk en snel van je auto af wil, is dit “the way to go”. Ik had mij voorbereid op toch nog last minute afdingen, maar niks... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado online

Escrito por la empresa

Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je snel en gratis jouw auto verkopen, het werkt als volgt: 1.Vraag een gratis en vrijblijvend bod aan 2. Ontvang binnen 48 uur een bod op jouw auto 3. Maak je keuze (accepteren of afwijzen) Bij acceptatie nemen we contact op om de verkoop af te ronden. Dus denk je wanneer je van jouw auto af wilt ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

een dikke 9!

Vanwege mijn nieuwe baan met leaseauto moest ik mijn Volvo V60 (met pijn in mijn hart) verkopen. Een paar weken geleden nam ik contact op met Ikwiljouwautokopen. Ik had de Volvo nog een paar weken nodig. Ik werd telefonisch ontzettend goed geïnformeerd over de mogelijkheden en er werd echt meegedacht wat in mijn persoonlijke situatie het beste was. Het bod was netjes en volgens mijn verwachting. Na het accepteren van het bod ontving ik een half uur later keurig het koopcontract.

Ook daarna hield de service van Ikwiljouwautokopen niet op. Op het moment van de overdracht verliep ook alles zoals vooraf was voorgesteld. Dat moment was vandaag. Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op deze samenwerking. Een samenwerking die van beide kanten zeer correct verliep, dit is hoe het wat mij betreft hoort te gaan. Wat mij betreft een dikke 9 (dit omdat ik uit principe nooit een 10 geef)

19 de septiembre de 2022

Beste David,

Erg leuk om te lezen en jammer van de 9 ;-) Wij hopen je weer eens te zien.

Goede ervaring gehad.

Goede ervaring gehad.
Ik heb mijn auro verkocht via dit bedrijf. Dat ging als vanzelf.
Prijs is acceptabel, iedereen moet er iets aan kunnen verdienen en daardoor is de gewenste prijs iets lager dan ik wilde.

De meerwaarde is geen gedoe met particulieren die komen kijken en dan toch weer over willen nadenken, etc, etc. Foto's sturen, specs invullen, bod gekregen, verkoop. Geen gedoe = ideaal!

Samenwerking met de uiteindelijke chaffeur ging ook soepel. Na een korte inspectie werd het bedrag overgemaakt en de administratieve handelingen afgerond.

Al met al: een goede ervaring en ik raad het iedereen aan.

J.H. Geurts

16 de septiembre de 2022

Beste heer Geurts,

Dank voor het delen en veel sterkte in de toekomst!

Team ikwiljouwautokopen.nl

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Aardige chauffeur en de afhandeling ging aardig snel. Het geld was ook direct binnen. Voor mij echt een aanrader. Het heeft ivm levering van mijn nieuwe auto wat langer geduurd maar dat was geen probleem.

15 de septiembre de 2022

Beste Merel,

Bedankt voor de reactie. Veel succes gewenst met je nieuwe baan en auto!

Snelle prettige communicatie

Prettig contact via de mail. Er stond een fout in de taxatie, maar na contact is dat snel opgelost. Eenmaal aan de deur snelle afwikkeling van de administratie. Geen gedoe over de prijs. De prijs die vantevoren was afgesproken heeft niet ter discussie gestaan.

15 de septiembre de 2022

Dag José,

Bedankt voor je leuke beoordeling en het vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi bod en razendsnelle verkoop!

Wat een fijne manier om je auto te verkopen! Een mooi bod, heldere en prettige communicatie én een razendsnelle verkoop. Het geld werd ter plekke overgemaakt en stond direct op mijn rekening. En dat de auto thuis wordt opgehaald, is helemaal een bonus. Erg tevreden!

30 de agosto de 2022

Beste Eliza,

Leuk dat je even een reactie plaatst. Graag gedaan en succes met het reizen per trein!

Zoals het hoort te gaan

Zoals het hoort te gaan; keurig op tijd, volgens afspraak en geen poespas. Het geld was direct binnen, kortom een erg prettige dienstverlening.

16 de agosto de 2022

Beste Dorothee,

Dank voor het delen. Veel plezier met de private lease!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onrealistisch bod op mijn auto gehad

Onrealistisch bod op mijn auto gehad. Het is te proberen natuurlijk maar zorg dan in ieder geval dat het bod ergens op lijkt.

3 de agosto de 2022

Beste Patrick,

Dank voor je reactie. Op alleen de voornaam kunnen wij de taxatie niet terugvinden. Zou je ons het kenteken willen mailen naar info@ikwiljouwautokopen.nl? Dan zullen wij dit even na kijken.

Uiteraard ben je altijd vrij om ons bod af te slaan.

Update: 08-08-2022

We hebben inmiddels contact met elkaar gehad. Het door u gewenste bedrag voor de Alfa Romeo ligt inderdaad een stuk hoger dan ons bod. Helaas kunnen wij niet altijd in lijn zijn met iedere klant.

We wensen u desalniettemin veel succes met de verkoop van de Alfa.

Vlotte en goede afhandeling

Bestelauto verkocht. De geboden prijs was goed. We konden de daadwerkelijke overdracht nog iets later plaats laten vinden omdat we de auto nog even nodig hadden.
De contactpersoon kwam de auto zelf ophalen.

2 de agosto de 2022

Dag Henk,

Erg leuk dat je een beoordeling hebt geschreven en fijn dat alles is bevallen.

Snel afgehandeld.

12 de julio de 2022

Beste Tamara,

Dank voor je reactie. Een fijne dag gewenst.

Ikwiljouwautokopen.nl

Top service!

Top service!! Super vriendelijk :)

7 de julio de 2022

Beste Paco,

Graag gedaan en veel plezier met je nieuwe BMW!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel prettig en persoonlijk contact via…

Heel prettig en persoonlijk contact via email na een mooi bod. Daarna leuk contact over afspraak en vervolg. Pick up van de auto en formaliteiten op een snelle en prettige manier.
Voor alle mensen die niet zoveel ervaring hebben en dit wellicht beetje onwennig vinden: ik kan dit aanraden!

22 de junio de 2022

Dag Jilles,

Bedankt voor je leuke beoordeling. Tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon een eerlijke prijs en geen gedoe.

Gewoon een eerlijke prijs. Geen gedoe. Helder. Duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar. Niet achteraf afdingen. Nu leverde ik ook een fijne auto in… Maar erg tevreden over hoe alles is gegaan.

15 de junio de 2022

Beste Wil,

Dank voor je reactie. Succes met het delen van 1 auto!

Vlotte nononsense afwikkeling

Vlotte nononsense afwikkeling.
Maar daar zijn dan ook 2 partijen voor.

31 de mayo de 2022

Beste Cees,

Dank voor je review! Tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beloofde bod op mijn auto gekregen

Beloofde bod op mijn auto gekregen, eerlijke afhandeling en de mensen kwamen erg betrouwbaar op mij over, wat toch al een fijn gevoel geeft

18 de mayo de 2022

Beste Martin,

Dank voor de leuke reactie en veel plezier met de cabrio gewenst en morgen op je vakantie op Rhodos!

Prettige onderhandeling

Prettige onderhandeling. Fijne benadering bij de verkoop. Alles top geregeld.

5 de mayo de 2022

Beste Anneke,

Dank voor de reactie en veel plezier in Arnhem.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken en een goede snelle service. Bij overdracht direct het afgesproken bedrag ontvangen.

15 de abril de 2022

Beste Jacqueline,

Dank voor je reactie. Veel succes gewenst met je nieuwe baan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijke onderneming die een eerlijke…

Eerlijke onderneming die een eerlijke prijs geeft.

12 de abril de 2022

Dag Henk,

Bedankt voor je beoordeling en waardering.

Team Ikwiljouwautokopen.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.