Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Ver más

5,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

suuupert!!!

Kort sagt: VELDIG FORNØYD! gode priser, godt utvalg, lett å finne frem, rask leveringstid. :-D keep up the good work!!! :-)

23 de diciembre de 2013

positivt overasket

bestilte korset, jeg er litt stor, og ble positivt overasket over hvor godt str. passet kroppen min. Jeg kjøpte korset i str. XL, og det er jeg meget fornøyd med.

22 de diciembre de 2013
Valorada con 2 estrellas sobre 5

bestiller nok ikke her igjen

Varen jeg fikk var tydelig brukt før da den var ødelagt foran mellom cupene..
Utrolig dårlig

22 de diciembre de 2013
Logotipo de illusion

Respuesta de illusion

Hei Anne-lise,

Takk for din henvedelse, og takk for at du tok deg tid å kommentere dette.

At du har mottat en brukt vare høres ikke als bra ut. Det måtte ha skett en feil her, kanskje har det skett noe i samband med frakten og emballasjet.

Vi har bett vår leverandør av frakten at vare mer forsiktig når de laster og losser gods, hvis dette eventuelt kan bero på at noe har skjedd her.
Hvis du har noen annen forklaring eller teori om hva som har skjedd så maila gjerne så skall vi ordne opp.

Hvis du lurer på noe så er du varmt velkommen å ta kontakt med oss på: support@illusion.no og sett "trustpilot" i emnefeltet så vet jeg hva det gjelder:)

MvH Karin, Team Illuison.

Ambefales å handle her!

fine priser, fine klær .
klær for en hver smak.
veldig fornøyd med klærne jeg har bestilit.
lett betalingsmåte!

21 de diciembre de 2013

Enkelt og kjapt

Enkelt og bestille og veldig bra at størrelseguiden var enkel og finne ikke minst bruke. Og selv om det nærmer seg jul så tok det ikke mange dagene fra jeg bestilte til pakken var hos meg, og det er kjempepluss

20 de diciembre de 2013

Størst på rimelige korsetter

Illusion har et godt utvalg av rimelige korsetter av god kvalitet. Gjør det enkelt å se sexy ut og skille seg litt ut i mengden.

18 de diciembre de 2013

Strålende

Veldig fornøyd med mitt kjøp, rask levering, alt med bestillingen stemte, ikke noe tull! Kommer definitivt til å handle fra illusjon.no igjen :)

17 de diciembre de 2013

Her skjedde det ting

Heisann! Kjøpte meg en liten sak fra illusion forje uke, den kom bare etter ett par dager :-) kjapt, eller huur? Og den ble meeget populær her hjemme, gubben likte den veldig godt vertfall.. Skal nokk bli godt brukt i disse tider, var jo tross alt en ganske liten og sexy nissekjole.. Med nisselue og alt, så nå er det juul :-)

17 de diciembre de 2013

knall

Kjempe bra service hos illusjon. Jeg trykte på en knapp så jeg fikk regning i februar og det ville jeg ikke.De svarte og hjalp meg med en dag..! +ar kjolen var finere enn på bilde!!! :)

16 de diciembre de 2013

Super fina klaer

Superfina klaer, godt utval av størelser, lite sena på respons på mail. Men när man fick svar var det veldig hyggliga og hjelpsoma.

15 de diciembre de 2013
Valorada con 2 estrellas sobre 5

dårlig beskrivelse!

Greit nok å kalle noe en minikjole men når det ikke engang dekker hoftebenet er en topp ikke en kjole, samt SMÅ i str utførelse ellers. Jeg er til vanlig en Medium men bestilte Large for å være på den "sikkrere side" og deres Large var en vits, min vennine på 1,56 og saue 48 kilo passet deres large. Latterlig.

13 de diciembre de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.