Commande effectué lors de batibouw. Rien à redire concernant le vendeur, et ce qu il m’a proposé. Au moment du paiement final, la date que le vendeur m’avait donné change. Personne de chez imper... Ver más
La empresa ha respondido
In de showroom super geholpen door Elke Hendriks. Heeft meteen verzending geregeld voor de proeftegels. Dacht ook mee ovetr hoe de lange overbruggings periode op te lossen. Ze gaf ook een alternati... Ver más
La empresa ha respondido
Samples besteld en betaald, een week later nog geen ontvangstmail gekregen, ook de bestelling niet ontvangen. Ik krijg wel 2x per mail de vraag of ik een review wil schrijven, dus mijn mailadres is ke... Ver más
La empresa ha respondido
Impermo, gespecialiseerd in tegels, natuursteen en parket biedt topkwaliteit aan fabrieksprijzen in 10 toonzalen in heel België.
Tiensesteenweg 127, 3800, Sint-Truiden, Bélgica
Geen bevestiging gehad van mijn bestelling. En ook (nog) niet van de verzending. Dus een beetje vreemd.
Hopelijk komt de bestelling wel goed aan… 🤷🏼♀️

Respuesta de Impermo
Commande effectué lors de batibouw.
Rien à redire concernant le vendeur, et ce qu il m’a proposé.
Au moment du paiement final, la date que le vendeur m’avait donné change. Personne de chez impermo m’en informe, c’est au moment de finaliser la commande que je l’apprends.
Je me retrouve avec mon entrepreneur qui vient pour la date initialement prévue, une commande qui arrive en retard, et plus d’entrepreneur pour la nouvelle date, celui ci ayant un autre chantier.
Bref, niveau communication.. on repassera…

Respuesta de Impermo
J'avais difficile a choisir le type de carrelage, et grâce a la connaissance et le savoir faire des vendeurs. J'ai pu trouvé mon choix et surtout avec un délai de livraison respecté. Le chauffeur est arrivé avec une grande gentillesse et maîtrise de sa machine. Et encore merci d'avoir livré les palettes dans le garage
Na het leggen van de vloer vygo kingwood oak is deze niet schoon te krijgen. Navraag gedaan bij impermo marche. De vloer schoonmaken met het produkt woca master cleaner. Besteld en aangebracht zonder resultaat. De technische dienst zegt schoonmaken met woca intens cleaner en dan met schrobborstel met stijve semi harde plastic haren schrobben. Dit is te bizar voor een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer is normaal eenvoudig schoon te maken. Dit moet beoordeelt worden door een expert en opgelost worden!
De technische dienst heeft al oordeel gegeven. Waarom geeft Impermo geen antwoord op de gestelde vraag. Een onafhankelijke expert laten kijken naar de gelegde vloer en een onafhankelijk oordeel vellen met oplossing!!!!! De vloer is opnieuw gereinigd met woca intensief reiniger. De vloer blijft vuil.
Op 1 september dezelfde klacht. Ik ben dus niet de enige. Impermo komt niet eens ter plaatse kijken! Nooit meer Impermo. Waardeloze investering.
De nu gevraagde info heb ik allemaal al naar de klantendienst gestuurd. Wat wilt u nu eigenlijk. Iemand voor de gek houden.

Respuesta de Impermo
klantadviseur raadde aan om meerder pakken tegels te bestellen want 'beter teveel dan te weinig' omdat ik nog niet goed wist wat ik allemaal ging betegelen. Alle ongeopende dozen konden teruggegeven worden. Niet dus tegels worden niet teruggenomen.
Ook het praatje, het is heel gemakkelijk om dit zelf te doen. Allemaal loze woorden, als je niet over een correcte tegelsnijder en goed materiaal beschikt kan je niets aanvangen met hun tegels. Bij Huurland kost dit ook dan nog eens zoveel. Ook waren er reeds tegels gebroken bij de afhaling. Mocht een nieuwe doos gaan halen maar op hun dag en tijdstip. Heb hier dus verschillende pakken stenen liggen. Een wcmuur die half afgewerkt is en alleen dus maar loze woorden van hun. Nooit meer Impermo!!

Respuesta de Impermo
goede website met mooie producten om uit te kiezen, goede en vlotte service om stalen aan te vragen, het aanmaken van een account bleef helaas lang haken op het invoeren van een internationaal mobiel nummer, dit kan gemakkelijker gaan door het invoerveld te voorzien van een voorbeeld, aub, gelukkig is de helpdesk snel paraat
Alles mooie netjes besteld bij impermo, maar mijn tegels van 80 op 80 trekken op niet veel. De tegels zijn jammer genoeg bollig. Ik ben een doe hetzelver en heb al reeds vloeren geplaatst in mijn vorige huis. Maar de deze zijn echt om ervan te braken. Probeer maar eens de hoeken op hetzelfde niveau te krijgen van de andere tegels. Dit is bijna niet haalbaar. Ik heb dan maar gekozen om mijn tegels met fouten te leggen anders ben ik nog 3 weken extra bezig met Da zever. Ook een paar van die tegels hebben hoeken die gebroken zijn direct uit de doos. Plus de stapeling van paletten moet anders, die tegels worden mooi geleverd , maar ze staan recht erop geplaatst. Een verpakking open doen wilt zeggen dat je steunen langs 3 kanten moet zetten omdat je alleen bent zodat ze niet omvallen.

Respuesta de Impermo
Aankoop van vinylvloer waarbij er ons verzekerd werd dat deze echt prima te onderhouden viel. Onze vloer ligt momenteel 1 jaar en bevat erg veel vlekken (was van in het begin al een probleem). Het lijkt alsof de toplaag van de vinyl niets tegenhoudt. We hebben een professionele schoonmaakkit aangekocht bij Impermo van Woca wat nog meer strepen achterliet op onze vinylvloer, desondanks de juiste dosering. Ook hebben we nog 30m^2 teveel vinyl, dit werd foutief berekend, retourneren kon helaas niet meer... We hebben bijzonder veel lichtinval in onze woning en de vloer lijkt er supervuil uit te zien... Reeds meermaals contact opgenomen met Impermo maar telkens worden we afgescheept alsof het onze fout is. We wonen om 5km van de toonzaal, op zijn minst zou er toch iemand de schade kunnen komen opmeten?
UPDATE: wat heen en weer gemail verder, nog steeds geen duidelijke reactie of antwoord. 7000€ in de vuilbak, nooit meer Impermo!

Respuesta de Impermo
Ik heb een slechte ervaring met Impermo beleefd. omdat ik de verkeerde accessoires had meegekregen, terwijl ik duidelijk had gezegd dat ik een wand ging tegelen. En heb alles meegekregen voor een vloer te betegelen en dan ook nog eens de foute kleur voegsel. Ik had witte tegels en grijs voegsel meegekregen en als kers op de taart waren er in de eerste doos die ik opendeed meerder tegels gebarsten. Uiteindelijk nog eens teruggegaan voor nog 2 extra doze tegels te bestellen waar bij het afhalen maar 1 doos was aangekomen. Het eindresultaat was heel veel tijdverlies en dit had ik niet verwacht van Impermo. Ik zie me hier niet meer als klant komen.

Respuesta de Impermo
Staaltjes besteld en die waren snel binnen!
Leuke prijs ook, plus dat je het aankoopbedrag terug krijgt wanneer je daar besteld! Top!

Respuesta de Impermo
Tegels uitgekozen in winkel Oostkamp op 6/2/2025 gingen 3 weken later toekomen in depot is dan uitgesteld naar 4/4/ 2025 en nu terug naar misschien 23/4/2025 dat kan toch niet hebben normaal 8 weken voor te leveren zitten er dan al ruim over en moeten ieder keer ander tegelzetter zoeken wegens veranderen datums

Respuesta de Impermo
Wij hadden de sample tegels binnen enkele dagen binnen en zijn goed geholpen door het impermo team voor het plaatsen van onze bestelling. De tegels worden binnen een week geleverd en we kunnen niet wachten tot ze in de achtertuin liggen!

Respuesta de Impermo
Na 10 dagen zelf contact moeten nemen waar mijn order bleef.Eerst gebeld en medewerker gewoon ingehaakt.Tweede keer gebeld en dan vernomen dat de goederen beschikbaar waren maar niet konden worden geleverd. Uiteindelijk order geannuleerd en zelf naar een andere winkel gereden (2 uur onderweg)zodat mijn aannemer kon voegen. Mijn geannuleerd order wordt terugbetaald na 2 a 3 weken. Dat ook nog.

Respuesta de Impermo
Ondanks dit niet de eerste aankoop bij Impermo betrof ben ik van deze aankoop niet tevreden. Het bijgeleverde materiaal voor de plaatsing stemde niet overeen met de bestelde wandtegels (o.a. de lijmkam was veel te groot). Bovendien stelde de verkoopster zelf voor een doos extra tegels te bestellen, een niet geopende doos zou ik toch zonder problemen mogen terugbrengen, wat uiteindelijk niet bleek te kloppen, het terugbrengen van de tegels werd ondanks de belofte geweigerd.

Respuesta de Impermo
Eind januari bij impermo Hasselt geweest.
Bestelling geplaatst van een tegel die we mooi vonden. Verkoper gevraagd wat hij zou aanraden qua formaat. Waarop hij me de raad gaf alles in 120x60 te nemen, zowel wand als vloer. Meer info heb ik niet gelregen. Bedrag, bijna 1700euro. Dan komt de tegelman om prijsofferte te maken voor het leggen en wat blijkt, tegels zijn 6mm. Deze tegelaar wilde ze niet leggen. Ten einde raad toch iemand anders laten komen met veel ervaring die ze dan toch wou leggen. Had intussen nog 2 dozen bijbesteld (4 tegels) voor 150euro. Nu is hij er gisteren aan begonnen met eerst de vloer, je kan er niet op kloppen of ze breken, bij het snijden breken ze. Dus nog erns 2 dozen bijbesteld. Maar wat blijkt, moet meer dan een werk wachten vooraleer ik ze kan gaan afhalen omwille van drukte. Dus zou ik moeten wachten om de laatste wand te betegelen voot al die tijd tetwijl ze gewoon op stock liggen.
En aks dit alles nog niet genoeg is, de laatste vijf dozen van de initiele bestelling, alle tegrls kapot, dozen zijn ongeopend. Heb hen een mail gestuurd en hoop dat ze mijn probleem snel oplossen. Wordt vervolgd…

Respuesta de Impermo
Na het plaatsen van een eerdere grote bestelling bleek dat we na het leggen van de vloer 1 pak van 2m² te weinig hadden. In de winkel had men ons verzekerd dat bijbestellen onmiddellijk mogelijk is, en ook op de website wordt de benodigde vloer geafficheerd als 'vandaag besteld, vandaag in huis'. Echter als je de bestelling wil plaatsen dan is de vroegst mogelijke leverdatum plots pas over 2 weken. De klantendienst contacteren levert helemaal niets op: ondanks dat maar over 1 pak gaat (dat bovendien hoort bij een voorafgaande grote bestelling) weigeren ze daar gewoon om je te helpen. Ik was trouwens van plan om in de nabije toekomst uit te kijken naar natuursteen om ons terras te renoveren maar dat zal zeker en vast niet bij impermo zijn. Dan hadden jullie maar niet in mijn gezicht moeten liegen wat betreft de levertermijn van een kleine bijbestelling, en dan hadden jullie je maar wat hulpvaardiger moeten opstellen als dat niet het geval blijkt te zijn

Respuesta de Impermo
Nooit zaken mee doen, klantenservice heeft niets op orde. Kunnen uiteindelijk niet leveren op afgesproken datum, dus order moet midden in de verbouwing elders last-minute geplaatst worden.
Order wordt geannuleerd, vervolgens blijft het bedrijf je spammen of je wel even voor niet geleverde producten wilt betalen.

Respuesta de Impermo
Customer service is inexistent.
They sent me something different. Than I ordered, and there is nobody helping you out to solve it.

Respuesta de Impermo
Más información sobre otros tipos de reseñas.