Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.
La empresa ha respondido
Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…
La empresa ha respondido
Best goed vergelijking, alleen beetje jammer dat pas bij het afsluiten van de eerste keuze bleek dat mijn auto daar niet verzekerd kon worden
La empresa ha respondido
Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Ver más
La empresa ha respondido
Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Independer.nl NV
Op een overzichtelijke wijze kon een keuze worden gemaakt.

Respuesta de Independer.nl NV
Snel en goed geregeld voor een prima premiebedrag!

Respuesta de Independer.nl NV
Prima keuzehulp bij een nieuw energiecontract!

Respuesta de Independer.nl NV
Ik ben zeer ontevreden over de manier waarop mijn schadevrije jaren zijn behandeld.
Ik had 8 schadevrije jaren met mijn privéauto en 3 schadevrije jaren met mijn bedrijfsbus. Na een wijziging van mijn verzekering is er een grote fout gemaakt:
Mijn privéverzekering staat nu op 0 jaren
Mijn bedrijfsbus staat op 8 jaren
Dit betekent dat mijn privé schadevrije jaren onterecht zijn overgezet naar een bedrijfsbus, wat niet eens is toegestaan. Daarnaast zijn mijn 3 schadevrije jaren van de bus volledig verdwenen.
Toen ik contact opnam, werd ik alleen maar doorgestuurd en nam niemand verantwoordelijkheid. Niemand lijkt dit probleem serieus op te lossen of zelfs maar goed te controleren in Roy-data.
Dit is een administratieve fout met financiële gevolgen voor mij als klant. Ik verwacht dat dit soort fouten professioneel en snel worden opgelost, maar dat is hier absoluut niet het geval.
Zeer teleurstellende ervaring.

Respuesta de Independer.nl NV
Super duidelijk en snel ik moest mijn nieuwe auto verzekeren ik was binnen 15 minuten verzekerd echt top

Oorspronkelijk bericht:
Update:
Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Independer (Colinda?) en zij heeft alles gecorrigeerd en de gewenste verzekering punt voor punt doorgenomen en afgesloten. Er waren problemen met de website van verzekeraar ASR, dus waarschijnlijk heeft dat eerder bij mij voor problemen gezorgd.
Een gesprek via de chatbot van Independer ging trouwens wel moeizaam, ik kreeg steeds dezelfde vraag waarna ik dus werd gebeld. Goed opgelost nu.

Respuesta de Independer.nl NV
Independer zorgt ervoor dat je op een makkelijke wijze je auto kan verzekeren.

Respuesta de Independer.nl NV
Duidelijke prijsvergelijking, overstap heel soepel geregeld.

Respuesta de Independer.nl NV
Ik zo makkelijk om verzekering gelijk om te maken en zorgen goed.

Respuesta de Independer.nl NV
Contact is moeizaam cq onmogelijk.
Je kunt alles vlot regelen via de site maar zodra je contact zoekt is er eerst die onmogelijke chatbot, vervolgens duurt het zo lang (1 uur !!!) om een medewerker op de chat te krijgen dat je opgeeft. Heel vervelend als je autoschade hebt. Prima voor energie contracten maar voor mij nooit meer een auto verzekering die via Independer loopt en niet direct via de verzekeringsmaatschappij.

Respuesta de Independer.nl NV
Goed overzicht van mogelijkheden incl. lengte van contract en beoordeling!

Respuesta de Independer.nl NV
Ik ben enorm teleurgesteld in Independer en Greenchoice. Ik heb Greenchoice via jullie platform gekozen op basis van mijn werkelijke verbruik en de informatie die op de website werd getoond. Het voorstel dat ik kreeg was ongeveer €20 per maand, dus heb ik het contract afgesloten.
Toen het contract echter arriveerde, waren de cijfers volledig anders, en een jaar later blijkt uit de eindnota dat er onverwachte kosten van ongeveer €80 per maand in rekening zijn gebracht. Dit omvat “variabele terugleverkosten” die nergens duidelijk werden vermeld.
Dit voelt volledig misleidend en als valse reclame. Ik ben erg teleurgesteld en voel me misleid.

Respuesta de Independer.nl NV
Snel geregeld. Mooie prijs voor de autoverzekering.

Respuesta de Independer.nl NV
Het maandbedrag van Independer voor energiecontract was 30 euro lager dan in het contract van de energieleverancier. Heel lastig om te achterhalen wat de reden is, de chatbots zijn helaas ontoereikend….

Respuesta de Independer.nl NV
Más información sobre otros tipos de reseñas.