Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.
La empresa ha respondido
independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voo... Ver más
La empresa ha respondido
Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…
La empresa ha respondido
Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Ver más
La empresa ha respondido
Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Independer.nl NV
Snel en direct resultaat duidelijke en overzichtelijke vergelijkingen

Respuesta de Independer.nl NV
Mobiel.nl heeft fantastische ondersteuning geboden, en was daarbij de meest interessante aanbieder tijdens mijn zoektocht naar een geschikt abonnement voor only SIM. Ik ben uiteindelijk geslaagd met een tweejarig abonnement bij 50+Mobiel.

Respuesta de Independer.nl NV
Snel en gemakkelijk de beste optie voor mijn verzekering gevonden.

Respuesta de Independer.nl NV
Ik krijg bij “ overstappen.nl” meer korting en dan is mijn maandbedrag lager

Respuesta de Independer.nl NV
Ik hen net 3 kwartier gepoogd in contact te komen.ik wil graag een verzekering afsluiten. Na een achterhaalde chatbot schijnt een medewerker te komen. Ik ben nog steeds in afwachting

Respuesta de Independer.nl NV
Snel een veel aantrekkelijkere en completere reisverzekering af kunnen sluiten dan die die door de reisorganisatie werd aangeboden.

Goede snelle service.
Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Goede uitleg over situaties.

Respuesta de Independer.nl NV
Ze zouden eerst vragen kunnen stellen welke beveiliging de auto heeft scheelt een hoop werk

Respuesta de Independer.nl NV
Super fijn en snel alles geregeld echt top dit zeker een aan rader

Respuesta de Independer.nl NV
Door de extreem trage schade-afhandeling had ik drie maanden geen auto tot mijn beschikking. In die periode was er geen adequate oplossing of regie, terwijl ik juist afhankelijk was van vervoer.
Het gevolg was desastreus: tijdens een spoedsituatie konden wij niet op tijd in het ziekenhuis komen, omdat we geen auto beschikbaar hadden. Ons ongeboren kind is overleden. Dit verlies is onbeschrijfelijk.
Ik stel Independer en ASR aansprakelijk voor de gevolgen van het uitblijven van tijdige, behoorlijke schadeafhandeling en het ontbreken van een werkbare oplossing. Dit dossier moet per direct correct worden afgerond, met erkenning van de impact en een passende oplossing/compensatie. Nb : de beantwoording van mijn “klacht” door Independer spreekt al boekdelen . Blijf weg bij deze partij .

Respuesta de Independer.nl NV
Dat ging lekker snel. Goede vergelijking site

Respuesta de Independer.nl NV
heel gemakkelijk de gewenste informatie te vinden en aanbieders te vergelijken

Respuesta de Independer.nl NV
Klopte niet met de gegevens van de energieleverancier dus ongedaan gemaakt

Respuesta de Independer.nl NV
Snel gevonden wat ik zocht, goede service.

Respuesta de Independer.nl NV
Het aanbod om de juiste keuze te maken was ruim voldoende. Het vergelijken echter wat moeilijker omdat de verschillende energiebedrijven andere mixen hebben tussen b.v. de prijs per kWh en variable kosten per kWh of dag.

Respuesta de Independer.nl NV
Más información sobre otros tipos de reseñas.