Vandaag mijn dressoir laten wrappen door Kai....geweldig mooi geworden! Heel blij mee. Via Google gezocht Kai reageerde gelijk na app contact en kundig advies binnen een week gerealiseerd. Vakm... Ver más
Half jaar geleden m'n keuken laten wrappen door de mannen van Interieur Wrapping. Erg blij mee met de service! Normaal ben ik niet van de reviews, maar deze mannen verdienen het. Ze denken graag me... Ver más
Dit is de tweede keuken die ik door Kai laat wrappen. Echt vakwerk hoe hij wederom van mijn keuken iets prachtigs heeft kunnen maken! Van een lelijk geverfde keuken naar een keuken die weer als nieu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn interieur-wrapping, wij blazen een nieuw leven in voornamelijk keukens en badkamers door middel van het wrappen met hoogwaardige kwaliteits interieur folie. Je keuken is het middelpunt van je huis, daar kom je samen om te koken, te eten en je te vermaken met je vrienden & familie. Je wil je er dus goed voelen! En dat geldt voor iedereen met iedere bestedingsruimte. Bij ons is het wrappen De slimme manier om je keuken te vernieuwen. Met wrapping geef je je keuken een eigentijdse look zonder de kosten en gedoe van een volledige renovatie. Ontdek een voordelige en snelle optie voor een frisse keukenmake-over bij ons!
Spoorlaan 55, 2471 PD, Zwammerdam, Holanda
- 0852129650
- Info@interieur-wrapping.nl
- www.interieur-wrapping.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Zeer professioneel
Zeer professioneel, kundig en uiterst goede en vriendelijke service. Echt een aanrader om je oude keuken een compleet nieuwe look te geven. Het resultaat is fantastisch!
Super netjes de keuken een new-look…
Super netjes de keuken een new-look gegeven!
Door het zeer netjes wrappen van Kai en Bijanca vandaag, heb ik een keuken die er als nieuw uitziet!
Binnen 1 dag hebben ze alles voor elkaar gekregen en was het overdag ook zeer gezellig met ze.
Beide heel sociaal, vriendelijk een zeer hulpzaam en willen ook meedenken als je erom vraagt!
Ook de prijs beviel zeer goed en het feit dat we op korte termijn een afspraak hebben gemaakt maakte het alleen maar beter.
Kleur uitkiezen en de rest overlaten en je hebt zo een keuken die er als nieuw uitziet!
Vandaag onwijs goed geholpen door …
Vandaag onwijs goed geholpen door interieur wrapping hele aardige vent en hij heeft heel mooi werk afgeleverd netjes optijd volgens de afspraak aangekomen!
Zeker een aanrader als het gaat om wrappen van interieur
Wij hebben de keuken laten wrappen bij…
Wij hebben de keuken laten wrappen bij interieur wrapping en wij zijn echt heel erg tevreden!! Ze werken heel netjes en schoon!!
Ik raad het zeker iedereen aan om hier z’n keuken een nieuw jasje te geven!! Toppers!!!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat…
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van het wrappen van mijn keuken. De kwaliteit is uitstekend en het hele proces was probleemloos.
Super blij met het eindresultaat
Super blij met het eindresultaat. Professioneel onze keuken laten wrappen
Echt een aanrader.
appartement Leiden
Heeft onze keuken in Leiden heel straks gedaan! Erg tevreden met het eindresultaat, geeft gelijk een nieuwe look aan het appartement. Dank Kai
Ik heb mijn gehele kapper inventaris…
Ik heb mijn gehele kapper inventaris (kastjes, balie, kofiemeubel etc) laten wrappen door Kai. Hele goeie ervaring gehad, het folie is van stevig materiaal en houd geen stof vast gelukki. Ik ben blij met het strakke resultaat. Ook bij vragen over onderhoud of eventuele vernieuwing van de kleur werd ik goed geholpen. Nogmaals bedankt.
Van oud naar nieuw
We hadden een oude keuken. En nu ziet hij er helemaal als nieuw uit. Top service reageert snel, en ook snel een afspraak kunnen maken.
Zeer tevreden
In onze showroom hebben we de bestaande keuken laten wrappen. We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit is uitstekend. Zeker aan te raden!
Van een grijze naar een tijdloze zwarte…
Van een grijze naar een tijdloze zwarte keuken! Ben heel blij met het resultaat en kwaliteit! Bedankt Kai voor de goede service!!
Ik wil even een shout-out geven aan het…
Ik wil even een shout-out geven aan het interieur wrapping team dat mijn woonkamer en keuken heeft aangepakt. Serieus, ik ben onder de indruk. Mijn plek ziet er nu gewoon echt goed uit.
Ze hebben het superstrak gedaan zonder gedoe. Geen bubbels, geen stress. Het is gewoon netjes en fris, precies wat ik zocht.
Ik had wat twijfels over hoe het eruit zou zien, maar het is echt een game-changer. Het voegt gewoon iets extra's toe aan de sfeer, zonder dat het te opvallend is.
Plus, het is een stuk betaalbaarder dan een hele renovatie. Dus als je een snelle upgrade wilt, zonder het bankrekeninggedoe, is interieur wrapping zeker het overwegen waard. Mijn plek voelt nu gewoon gezelliger en stijlvoller aan. Props naar het team! 🙌