Intersport Biggelaar / van den Broek Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikel geretourneerd en op 29 juni de bevestiging gekregen dat ik mijn geld binnen 3 werkdagen zou ontvangen. Bijna 3 weken later heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Ik moet er continu zelf achte... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jas besteld en geretourneerd maar ik blijf weken later nog aanmaningen ontvangen. Heb wel bevestiging dat de jas retour is ontvangen maar Klarna blijft maar mails en brieven sturen en dreigen met... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos personeel met totaal geen verstand van wintersporten. Heb hier mijn snowboard weggebracht voor een grote beurt, nadrukkelijk gezegd dat de scheuren in mijn board NIET met zwart opgevuld mog... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes de invierno

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dé (winter)sportspecialist van het Zuiden. Bekijk ons ruime aanbod online of bezoek een van onze winkels voor al uw benodigdheden op sportgebied!

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

58 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen en meedenken!

Goed geholpen, was in de winkel voordat bevestiging binnen was.Bestelling stond reeds gereed. Had twijfel over de maat, hebben grotere maat ook nog voor mij achter gehouden. Top!

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. 3 paar sneakers besteld en betaald. Slechts 2 paar ontvangen. Zelf moeten navragen wat het probleem kon zijn. 3e paar Sneakers blijkbaar niet meer voorradig en kon dus niet geleverd worden. Geld zou teruggestort worden. Heb hen hier ondertussen al 3× voor gemaild maar geld nog altijd niet teruggekregen!! Krijg zelfs geen reactie meer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Per ongeluk kreeg ik verkeerde jas…

Per ongeluk kreeg ik verkeerde jas geleverd. Goede service vervolgens gekregen bij het terugsturen. Fijne, begripvolle en klantvriendelijke medewerker aan de telefoon gehad.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een bestelling geplaatst op 16-1-2019

Een bestelling geplaatst op 16-1-2019. Dezelfde dag al mail gehad dat er een fout in de inventaris was en de bestelling niet leverbaar. Het is ondertussen 22-1 maar de betaling staat wel nog steeds op mijn creditcard! Geen prettige ervaring. Niet leveren maar wel betalen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blij met Mn jas ..........maar er zat…

Blij met Mn jas ..........maar er zat beveiliging nog op .wij wonen in beekdalen zuid Limburg . Heb nog al wat telefoontjes moeten doen ,vervolgens naaf Geleen daar is ook intersport .maar advies van Van de broek was om met aankoop bedrag Heerlen in te gaan en vragen in een zaak of ze de beveiliging eruit halen .😳 aangezien deze allen een afwijking hebben zou dat beetje teidrovend zijn geweest . En oja kon hem ook terug sturen .

Valorada con 1 estrellas sobre 5

goldbergh skibroek klacht wordt niet behandeld

hele dure broekskibroek gekocht. gescheurd op naad en aan zijkant gaan rulle. Al 5 mails en gebeld gestuurd maar krijg nog steeds geen antwoord ?

Logotipo de Intersport Biggelaar / van den Broek

Respuesta de Intersport Biggelaar / van den Broek

Hoi Jeroen,

Dat is inderdaad niet de bedoeling! Ik zal gelijk met u contact opnemen via de mail, we hebben namelijk geen telefoonnummer van u. Zo kunnen we het direct oplossen.

Met sportieve groet,
Intersport van den Broek/Biggelaar

8 consejos para escribir buenas reseñas.