Zamowilam perfumy okazaly sie nawet nie ze perfidna podroba ale kolorowana woda. Na szczescie zwrocono mi za nie pieniadze ale za przesylke jednak musialam zaplacic i tego juz nie zwrocono.Mial to byc... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Około 3 tyg.temu zakupiłem wodę toaletową Dawidof Adwenture. Zapach nie trwały, praktycznie po 30 minutach nie czuć go, całkowicie odbiega temu co można sprawdzić w perfumeriach, nawet podróbki trzy... Ver más
Często kupowałem tu perfumy ale ostatnio się zawiodłem kupiłem kolejny raz montblanc legend ale tym razem wziąłem największą butelkę i jestem rozczarowany,ma on strasznie słaby zapach,a utrzymuje się... Ver más
Chodzi mi o wode perfumowana Kevina Kleinao nazwie Eternity Moment Od 5 lat nie jest produkowana nie można jej kupić w stanach bo produkcja została wstrzymana ale w Polsce wciąż można je kupić na al... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Oryginalne perfumy, wody toaletowe, promocje,ekspresowa dostawa, odbiór osobisty i upominki. Dołącz do milionów zadowolonych klientów.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super obsługa, budzący wątpliwości produkt
Sklep załatwił całą transakcję włącznie z dostawą błyskawicznie, bez żadnych komplikacji. Natomiast poważne wątpliwości budzi dostarczony produkt. Niby wszystko wygląda tak, jak powinno, ale zamówione perfumy zwłaszcza ich trwałość i projekcja nijak się miały do tego samego zapachu, którego używałem przed laty. Niby zapach ten sam, ale trwałość to jakaś 1/10 tamtego, kupionego w perfumerii stacjonarnej. Podobnie rzecz się ma z projekcją. A piszę nie o byle jakim produkcie, a o perfumach marki Amouage, które słyną z wysokiej trwałości i ciągnącego się ogona. Tak więc moje plany dotyczące przyszłych zakupów w tej perfumerii stanęły pod dużym znakiem zapytania.
Na 5+
Szybka realizacja, bez żadnych problemów. Zamówione produkty (tangle teezer) jak najbardziej oryginalne. Polecam!
Rzetelnie
Jestem bardzo zadowolona z kosmetyków oraz sposobu ich dostawy. Polecam z serca.
Ekspresowo i profesjonalnie
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Bardzo przejrzysty i dokładny opis perfum na stronie sklepu. Polecam wszystkim , sam korzystam z usług nie po raz pierwszy.
Firma godna polecenia !!!!
Produkty wysokiej jakości, niskie ceny i bardzo szybka dostawa.Bardzo polecam zakupy na Iperfumy:-)
rewelacyjne zakupy!!!
Super szybka dostawa zamówionych produktów. Bardzo duży wybór towarów. Wszystko jak najbardziej oryginalne i wysokiej jakości. Obsługa sklepu komunikatywna. Zakupy robię tu już regularnie. Ceny są przystępne i dużo niższe w porównaniu z perfumeriami stacjonarnymi. Polecam wszystkim !
Szybko, perfekcyjnie!
Szybko, perfekcyjnie, zgodność przedmiotów z opisem. Polecam!
Transakcje
Rrealizowane są szybko i bezproblemowo. Kontakt bardzo dobry.
Zadowolona
Nie pierwszy raz kupuję i zawsze szybko i solidnie. Polecam!!!
iperfumy.
Gorąco polecam. Bardzo szybka przesyłka, oryginalne kosmetyki. Firma godna polecenia.
Zawiedzina
Jeden z perfumów nie pachnie jak dotychczas. Regularnie kupuje eternity i tym razem zapach pachnie zdecydowanie nie tak jak powinien.
Wszystko w porządku, polecam!
Polecam, zamówione perfumy w 100% zgodne z opisem, porządnie zapakowane, szybko wysłane!
Dobry towar przesłany sprawnie i szybko
Na pewno będę korzystała z robienia zakupów w tym sklepie. Polecam
Produkt oryginalny, szybka dostawa, Polecam
bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia.
bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia.Polecam
Alterna Bamboo Smooth
olejek bardzo dobry, nie przetłuszcza włosów
realizacja przez iperfumy bardzo szybka
polecam
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.