Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,8

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi har været faste kunder hos jer i…

Vi har været faste kunder hos jer i lang tid, men denne oplevelse bliver desværre vores sidste bestilling.

Efter en lang dag ude bestilte vi pizza, og vi glædede os til et nemt og lækkert måltid. Da vi fik pizzaen, opdagede vi dog, at bunden på den var brændt. Den var ikke uspiselig, men den smagte tydeligt brændt, en god smag af kul i eftersmagen (hvis man er til det) og efter at have spist omkring halvdelen besluttede vi os for at kontakte jer.

Vi blev tilbudt en ny pizza, som I ville bringe ud, og det satte vi egentlig pris på. Desværre blev oplevelsen efterfølgende meget dårlig. Da den nye pizza blev leveret, blev vi mødt af et utilfreds pizzabud, som ville have den gamle pizza retur. Han vendte og drejede stykkerne og kommenterede, at den sagtens kunne spises, og virkede utilfreds over, at vi havde spist halvdelen.

Vi forstår godt, at man gerne vil se en fejl, men måden det blev håndteret på, føltes ubehagelig og gav os en oplevelse af, at vi skulle forsvare en reklamation i stedet for bare at få en god kundeserviceoplevelse. Den brændte pizza blev efterfølgende fundet smidt på fortovet af pizzabudet. Det er helt grotesk

6 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flabet personale .

Flabet personale .. brændt pizza .. plus manglene vare .. flabet og ubehøvlet service når man ringer og brokker sig .. første eneste og SIDSTE GANG jeg bruger penge hos dem !!!!

14 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God mad, nedadgående service

Maden er altid god, og deraf 3 stjerner. Servicen var en gang rigtig god, men den er desværre faldet. De har altid lavet de bedste pizzaer med salat, og når man bestilte en pizza med salat og dressing, som ekstra tilbehør, fik man både salat, agurk, tomat og rødløg. Dog er det udelukkende salat og dressing nu. Ønsker man det andet skal det også bestilles som ekstra. Deraf 60 kr. for noget der engang kostede 15.

14 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste Pizzaria i Aalborg/Nørresundby

det er det bedste og mest venlige pizzaria i aalborg/nørresundby som jeg har oplevet til dato. der er godt med fyld og smag i forhold til andre steder hvor de spare på det hele og de er super venlige
kan varmt anbefales

21 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.